НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
здрвавейте и от нас! Бързам да ви съобщя добрата новина - току що чух, че депутатите решили да отпуснат на всички дечица родени през последното тримесечие на 08г и родените през тази година еднократно по 500лв като компенсация заради финансовата криза.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

благодаря на всички за отговорите за водата-явно ще си преварявам още  Tired

# 106
  • София

valya_76_08 много добра идея за колажа, ще кача снимки- нали 2, на моя милост и на беба, ако не съм разбрала- поправяите ме  newsm78

Имам снимка на бебчо, само твоя нямам, но виж в колажа ако не ти харесва дай и двете ще ги сменя
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11369884
Ако не си познаеш детето ще давам жокери  Mr. Green

# 107
Бързам да ви се похваля - днес Симона на два пъти заспа самичка. Без носене, люлеене и т.н. Чудо невиждано!Смятам и следобед да я пробвам пак, но не вярвам...

За водата - моето бебе по принцип не пие. Но когато й предлагам, давам минерална вода и не я преварявам. Преваряването е с цел да се убият евентуални микроорганизми, които могат да я разболеят /най-често с диария/. Според мен при минералната вода не съществува такава опасност и  няма нужда да се преварява.

Снимки... сега ще се мъча да кача, че хич ме няма по тез въпроси.  Embarassed

Честит първи април!

# 108
Пратих смс на Тонеса сегга чакам да пише

# 109
Вале качих сминки на мен и бубката. Кажи дали са подходящи?

Утро
Браво на малката принцеса. Дано вече е по-кротичка, за да може мама да си почине  Hug

Дано всички, които липсват да са добре  Praynig

# 110
Аз не мога да кача снимки в албума,затова пускам тук линк , ако може тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298817&pid=11365218  (таЯ с жълтата рокля съм аз  Mr. Green)    bouquet

# 111
  • Sofia
Пратих смс на Тонеса сегга чакам да пише
все едно с теб сме се наговорили. И аз и пратих предиобяд.
И ние ще сме със забата усмивка.Сутринта предния ляв вече белееше и са му се надули венците.сега след съня ми се стори топличък и имаме Т -37,6, и никакви признаци други.Та се чудя дали е от зъбите newsm78 От опит с баткото знам,че Т без признаци или е зъби или гърло. ooooh!

# 112
АЗ не смея да звънна да не би децата да спят или пък да не е подходящ момент,ама ще видим  Praynig

# 113
  • София
Аз не мога да кача снимки в албума,затова пускам тук линк , ако може тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298817&pid=11365218  (таЯ с жълтата рокля съм аз  Mr. Green)    bouquet

Може, ама никъде не видях жълта рокля камо ли пък и жена в нея  Joy

Марожинка дръпнах ги вече.

Само да ви кажа понеже снимките ги изрязвам според сърцата и ако може да са снимани хоризонтално и отгоре да има малко място до края на снимката   Mr. Green

# 114
  • София
Зъбчетата почват да се показват!!! tooth
Криско не е кротък въобще. Сег аще го взимам да се пробваме малко да поспив с него, че от мрънкане ми обръзна. И му се чудя на това време, ще вали ли, няма ли?!!?!! Laughing

# 115

Утро[/b] Браво на малката принцеса. Дано вече е по-кротичка, за да може мама да си почине  Hug

Дано! Дано!  Praynig Praynig Praynig

Урааа! Направих си албумче в нашия албум.  Crazy Аз съм била цял компютърен гений! Сложих там и своя снимка. Вале, не зная дали  е подходяща. Тази с отворените очи съм аз!!!   Crazy А на бебка нямам претенции коя ще е снимката, която ти се стори удобна.

# 116
  • София
denica_ah виж какво намерих и се сетих за теб:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/7454

# 117
здрваейте мами!ние нямахме интернет 3 дни затова не съм писала.Честит 1 април!Честито на месечинките!На болничките бебоци бързо озздравяване!Аз също днес никой не излъгах Cryвръщам се да ви чета пак че нищо не запомних ooooh!

# 118
  • София

Вале, не зная дали  е подходяща. Тази с отворените очи съм аз!!!   Crazy

По очите та познах ша знайш  Joy

# 119
Добър Ви ден!
При нас нищо ново, освен че Дани се буди само веднъж тая нощ. Simple Smile
Успех на всички зъбатковци - здрави и бели зъбки!
Честито и на месечинките ни!

Общи условия

Активация на акаунт