НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета.Тия дни изобщо нямам време да влизам.Ние от снощи сме в Балчик-на Аните й е първото представяне сред приятелите ни и се държа много добре.Много ми е кротичка милата.След малко заминаваме за Добрич.М/у другото. Утро ще сме там няколко дни и ако излизате може да се видим.Ами това е засега-добре сме, надявам се и вие да сте добре.
Честити месечинки на бебоците ни.

# 226
Диде  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 227
къде сте бе мами............никой не пише.

# 228
Ванинчееее , Hug тука сме бе  Mr. Green
Ние почти неможем да се доредим да компа с тия разходкиии  1stroller Иначе сме добре ,като изключим,че успях да опържа лицето на Алекс ....едното и очо е доста зачервено  Blush.. Но вече е добре  Peace
Целувки на всички

# 229
шопи радвам се,че поне ти писа Laughingна мен ми е скучно и се чудя с кой да пиша.А да ви кажа мойта температура ще се окаже от изгорялото на ръката.Незнам така ми каза една лекарка,а дали е от нея  Thinkingгрип нее,защото нито хрема имам нито кашлям нито гърло.Тази вечер пак вдигнах 37,8.а сега е 37,2.взех сериозно да се притеснявам.Някой питаше колко пюрета яде малчо-едно бурканче на Ганчев (190 грама майче е )си го хапва Mr. Greenсега вече отивам да лягам.Лека нощ на всички.

# 230
  • София
vaninha   Hug

Шопче теб съм те признала Simple Smile Изпържила детето  hahaha бива ли такива неща ....тц-тц-тц Simple Smile

Аз съм труп вече.... Днес  1stroller от 13ч до 19ч. Прибрах се, скочих в екипа и айде на фитнес - 1час тренировка, 20мин сауна. Върнах се - айде, банята на Ники; нахраних я и тя веднага заспа. Преди малко си взех и аз един душ и вече съм .....  smile3557

Днес купих на Никол зеленчукова каша, да видим утре дали поне нея ще яде.  newsm78

Лека и спокойна нощ на всички  Blush

# 231
Шопи как и опържи лицето бре?
По тоя повод аз май опекох моята на тва слънце.Момичета кажете някакъв крем за лице слънцезащитен, че малката ходи с червени бузи трети ден а аз си мислех че от зъбче, а то се сетих после че е от слънцето, та даже кожата е станала една... ooooh!страх ме е да не стане на петна (кафяви) защото и мъж ми има на раменете и майка му по ръцете от слънце.И ако е някакво наследствено не ми се мисли каква ще стане по лицето с тва слънце дето я е хванало.Направо като си помисля и  #CrazyСеди все едно са мини петънца но все още с цвета на кожата и се забелязват само на по особенна светлина, стои все едно и е изсъхнала кожата на петънца.АМа и аз как го обясних... ooooh!Момичета явно не само малката я е хванало слънцето. Mr. Green И майка и явно е слънчасала. Whistling
Еле, и аз днес цял ден миткам напред назад и направо съм гроги, ама фитнес не съм си и помисляла с моя мързел... hahaha

Забравих да се похваля че днес МИшето яде за първи път пюре (от моркови) и да ви кажа май и харесва, но това ще видя след като почнем повече да ядем , че бяхме само на 2 лъжички днес.
Имам въпрос: СЛед като съм захранила до момента с каша (оризова, безмлечна) и от днес и с пюре (от морков), не съм давала сокове никакви , нито плодово пюре, мога ли да сменя кашата с някаква друга която е плодова или трябва да процедирам както се процедира все едно е пюре.В смисъл щом съм почнала с зеленчук да захраня първо с няколко зленчуци поне за месец и после да почна с плодовете ,я на каша я на пюре.Ще се радвам ако някой ме е разбрал, че вече така съм уморена че и аз не знам какво пиша. Crazy

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:57 от ladybebi

# 232
  • София
Лейди, аз те разбрах, но за съжаление не мога да ти дам съвет относно каши и пюрета Simple Smile Браво на малката Мишка, че е яла морковче  Hug Никол единствено него харесва от зеленчуковите. И аз ако имах твоето тяло нямаше да се замислям за фитнес  hahaha Иначе съм мързел, та да видиш Simple Smile  Mr. Green
А за крем за личицето аз ползвам на Клоран и СебаМед - и от двата съм доволна Simple Smile Чувала съм хубави неща и за Бюбхен, но аз като купувах нямаше.

# 233
Еле, благодаря за комплимента ама истината е в "шкембето" ми. Аз за тва не се снимам от кръста на долу. hahaha Joy
А за кремовете: имат ли минимум от колко(възраста на бебето) месеца може да се ползват?

# 234
  • София
Еле, благодаря за комплимента ама истината е в "шкембето" ми. Аз за тва не се снимам от кръста на долу. hahaha Joy
А за кремовете: имат ли минимум от колко(възраста на бебето) месеца може да се ползват?

Ами, мисля че не  Rolling Eyes Не съм забелязала, но аз ги ползвам от самото начало..... Те са не само против слънце, а и против вятър и т.н. изобщо срещу атмосферните влияния

# 235
  • Варна
И аз ползвам кремчета на Бюбхен и са много хубави, няма ограничения на възрастта. Даже на Габи оняден й беше изпръхнала кожичката на бузките и за 2 дни стана много гладичка като я намазах. А за всеки случай, можеш да си купиш тестерче, което е 10 ml и е 2 лева, да видиш как ще понесе на кожичката  Peace

# 236
  • София
Сега като стана въпрос за мазила и кремове ... да споделя :
на Никол крачетата продължават да са в тези проклети петна... Кожата на бедрата й беше много суха и й купих А-дерма Екзомега мляко за тяло. Омекнаха, но останаха едни петна, които през деня са като лишеи, а като я къпя (явно от водата) стават червени. Мажа я обилно, но не се махат. Незнам от какво може да е  newsm78 Последния път казах на педка, тя ги видя и каза, че щели да се махнат, били от много сухата кожа. Дори каза, че може да се местят, т.е. някъде да изчезват, а да се появяват  по други места от тялото. Аз по друго места не съм забелязала (да чукна на дърво), но тези хич не ми харесват. Sad
Някоя мама дали се е сблъсквала с подобно нещо ? Или да е чувала нещо по въпроса  ooooh!

# 237
Привет на всички!
Цял ден ми е отворена темата, но чак сега седнах да чета.
Ние имахме два страхотни дни- Рая по цял ден си пееше и играеше сама, а аз имах време да пооправя туй-онуй. Днес пък направихме една хубава разходка и пак беше спокойна. Но вечерта... #Crazy По време на последните и хранения, както си яде и изведнъж се опитва да седне в мен (това го прави обикновено когато ака- не иска да лежи), ама нищо не излиза, и се почва един рееееееееееевввввв, ужас ви казвам ooooh! . Вчера и днес не е акала, и знам, че не е проблем и съм спокойна, ама тия писъци ме побъркаха Crazy Трима души не можем да я успокоим, и така от 19ч насам  ooooh!  Сега уж спи, ама похълцва от плача- явно още не може да се успокои миличкото
На мен пък ми е нещо смотанко- гърлото ме боли цял ден, и уж вземам мерки, но не ме отпуска и ме е страх как ще се събудя...

Hug много миличко ми стана Heart Eyes

# 238
Ели и Алексче имаше такива неща по гръбчето (сухи петънца ,като лишеи )Казах  на педка ,видя ги и каза- Зехтин ! Само това ни помогна ,а я мазах ас кви ли не неща  Peace 2пъти дневно за около седмица минаха  baby_neutral
А бебка я опържих на слънцето разбира се  Mr. Green Взех(след дъжд качулка) на клоран слънцезащитен с фактор 30 и за сега е много добре. Тя е с много бяла кожа и този за вятър я пази от вятър само ,но не и от слънцето  Thinking

# 239
  • Стара Загора
Аз пак да се включа по нощите Simple Smile А как ми се спи... снощи бубка от 2 часа се е замятала за бибата си, а по принцип почва да я търси чак към 5, но почне ли веднъж - откарва до сутринта, т.е. не спи спокойно. Лапне я, посмуче я 1-2-5 мин. и я изплюе, уж се отпусне и заспи, но след 2-3 минути пак я търси - започва да се върти, да си мятка главата наляво-надясно, да си вдига карката, да пъшка, а днес сутринта дори си отлепи на една педя главата от леглото, изобщо - чудна картинка Shocked И всичко това го прави в полузаспало състояние, а ако не отреагирам до половин минута с бибата и се събужда съвсем. Та снощи чинно ставах да й я отмествам от главата след като я изплюе, за да не й се забие в лицето като се мятка, после да й я давам, като се разпъшка и така един час до 3, в който ставах сигурно десет пъти, най-накрая ми писна, взех я при нас, поне да ми е на една ръка разстояние и да не ставам, но колко сме спали после с баща й, свити в двата края на леглото ooooh! А той днес ми вика - какво й стана снощи на Стефи, от 5 часа се е замяткала в леглото? Викам от колко, от 5 ли, хахаха де да беше от 5, от 2 и той така Shocked Joy Не знам какво й става на бубата, ама дано не продължи дълго Simple Smile

Иначе тук времето се оправи, разхождаме се всеки ден по няколко часа, утре ще ходим с нея в Метро, ама скоро не сме ходили и не знам как ще се държи в столчето за колата, а то в количката на Метро Simple Smile Преди пазаруването го проспиваше, но утре се съмнявам. Но мисля, че ще й е интересно и няма да плаче. Надявам се Simple Smile Абе аз все й викам Мрънкалничка Манипулаторкова на Стефи Simple Smile, но като чета някои мами как се оплакват, направо трябва да си замълча. Да чукна на дърво, до сега не сме имали неудържими пристъпи на рев, къде с биба, къде с гушкане, сме я утешавали. И сега и в количката си стои, в началото на разходката е спокойна, разглежда си (каквото и да вижда от гюрука на коша, де Simple Smile), после заспива, само като се събуди малко мрънка и се изпъва да я взимам, ама като не я огрее и се примирява. Понякога пак заспива. Но задължително трябва да се движим, ако сме спрели е по-нервна и мрънкаща. Добре че обича да се разхожда с количка, че аз каквато съм била... ooooh! Ако ме лишеше от излизане, сигурно щях да откача, затова искрено съчувствам на мамите с плачещи бебчета в количките, аз сигурно не бих могла да се справя Sad

Аз също се замислям за слънцезащитен крем, само не мога марка да си харесам, че на Стефче вече й потъмняха бузките, а я пазя много, но не става само така. А каквато е бяла... не ми се мисли. Тя засега се очертава да е червенокоса, а те нали са с много нежна кожа, трябва да внимавам. А за цвета на косата, все си мислех, че ми се привижда, най-вече заради това, че няма от кого да го наследи, но сестра ми ме светна (а тя е с медицинско образование), че това било нещо като дефект на някакъв ген, доколкото разбрах, като при албиносите, и не било задължително да се наследи, т.е. може да се пръкне ей така Simple Smile

Пак стана дълго, хайде лека Hug

ПС: И ние сме от незахранените, нищо не съм чела по въпроса, а тотално съм объркана, не ми се мисли какво ще стане, ако се зачета Whistling Надявам се педиатърът да предложи схема, която да ми хареса и аз така наготово Whistling А то всъщност така и трябва да е, като в цивилизованите страни, да слушаш лекаря си, защото знаеш, че е компетентен и му имаш безрезервно доверие. А тук повечето педиатри какво - налагат ти грешни и остарели схеми и ти, ако малко то малко си попрочел и си наясно, че не се дава сок на 40 дневно бебе например, се принуждаваш да се луташ в море от информация и да се чудиш кое е вярно, кое не ooooh! Ама-ха Crossing Arms

Хайде лека Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт