Честити месечинки на бебоците ни.
грип нее,защото нито хрема имам нито кашлям нито гърло.Тази вечер пак вдигнах 37,8.а сега е 37,2.взех сериозно да се притеснявам.Някой питаше колко пюрета яде малчо-едно бурканче на Ганчев (190 грама майче е )си го хапва 
Изпържила детето
бива ли такива неща ....тц-тц-тц 
от 13ч до 19ч. Прибрах се, скочих в екипа и айде на фитнес - 1час тренировка, 20мин сауна. Върнах се - айде, банята на Ники; нахраних я и тя веднага заспа. Преди малко си взех и аз един душ и вече съм ..... 
страх ме е да не стане на петна (кафяви) защото и мъж ми има на раменете и майка му по ръцете от слънце.И ако е някакво наследствено не ми се мисли каква ще стане по лицето с тва слънце дето я е хванало.Направо като си помисля и
Седи все едно са мини петънца но все още с цвета на кожата и се забелязват само на по особенна светлина, стои все едно и е изсъхнала кожата на петънца.АМа и аз как го обясних...
Момичета явно не само малката я е хванало слънцето. 

Браво на малката Мишка, че е яла морковче
Никол единствено него харесва от зеленчуковите. И аз ако имах твоето тяло нямаше да се замислям за фитнес
Иначе съм мързел, та да видиш
Чувала съм хубави неща и за Бюбхен, но аз като купувах нямаше.
Последния път казах на педка, тя ги видя и каза, че щели да се махнат, били от много сухата кожа. Дори каза, че може да се местят, т.е. някъде да изчезват, а да се появяват по други места от тялото. Аз по друго места не съм забелязала (да чукна на дърво), но тези хич не ми харесват. 
По време на последните и хранения, както си яде и изведнъж се опитва да седне в мен (това го прави обикновено когато ака- не иска да лежи), ама нищо не излиза, и се почва един рееееееееееевввввв, ужас ви казвам
. Вчера и днес не е акала, и знам, че не е проблем и съм спокойна, ама тия писъци ме побъркаха
Трима души не можем да я успокоим, и така от 19ч насам
Сега уж спи, ама похълцва от плача- явно още не може да се успокои миличкото
много миличко ми стана
2пъти дневно за около седмица минаха 
А как ми се спи... снощи бубка от 2 часа се е замятала за бибата си, а по принцип почва да я търси чак към 5, но почне ли веднъж - откарва до сутринта, т.е. не спи спокойно. Лапне я, посмуче я 1-2-5 мин. и я изплюе, уж се отпусне и заспи, но след 2-3 минути пак я търси - започва да се върти, да си мятка главата наляво-надясно, да си вдига карката, да пъшка, а днес сутринта дори си отлепи на една педя главата от леглото, изобщо - чудна картинка
А той днес ми вика - какво й стана снощи на Стефи, от 5 часа се е замяткала в леглото? Викам от колко, от 5 ли, хахаха де да беше от 5, от 2 и той така
Не знам какво й става на бубата, ама дано не продължи дълго 
Преди пазаруването го проспиваше, но утре се съмнявам. Но мисля, че ще й е интересно и няма да плаче. Надявам се
Абе аз все й викам Мрънкалничка Манипулаторкова на Стефи
, но като чета някои мами как се оплакват, направо трябва да си замълча. Да чукна на дърво, до сега не сме имали неудържими пристъпи на рев, къде с биба, къде с гушкане, сме я утешавали. И сега и в количката си стои, в началото на разходката е спокойна, разглежда си (каквото и да вижда от гюрука на коша, де
), после заспива, само като се събуди малко мрънка и се изпъва да я взимам, ама като не я огрее и се примирява. Понякога пак заспива. Но задължително трябва да се движим, ако сме спрели е по-нервна и мрънкаща. Добре че обича да се разхожда с количка, че аз каквато съм била...
Ако ме лишеше от излизане, сигурно щях да откача, затова искрено съчувствам на мамите с плачещи бебчета в количките, аз сигурно не бих могла да се справя 

Надявам се педиатърът да предложи схема, която да ми хареса и аз така наготово
А то всъщност така и трябва да е, като в цивилизованите страни, да слушаш лекаря си, защото знаеш, че е компетентен и му имаш безрезервно доверие. А тук повечето педиатри какво - налагат ти грешни и остарели схеми и ти, ако малко то малко си попрочел и си наясно, че не се дава сок на 40 дневно бебе например, се принуждаваш да се луташ в море от информация и да се чудиш кое е вярно, кое не
Ама-ха