НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Ние сме на Разград, при баба и дядо на гости  и определено ни харесва Simple Smile.
И Никола постоянно е на гърдата,  през 1.30 - 2 максимум.
valtodorova welcome

# 256
Ей сладуранкииии с тия разходки кво ще правим с темичките  Joy Joy Joy Аз имам проблем с Радост малката маймуна не иска да суче или суче 5-10мин и се тегли и е реване и мрънкане.Хич не може да изцеди докрай едната гърда и не знам докога ще я караме така.Та чудя се дали е криза на растежа,увеличава си кърмата или иска да се отбива(така да й шарят очите и се разсейва,чееее няма думи),зъби ли са(като й пипам венците няма нищо )Има ли някой подобен проблем,знам че Вита беше така,та й давах акъл а сега аз съм в играта  CrazyИначе вчера и днес си ака по един път,което е нормално за нея,но ми направи впечатление,че не пишка много.Край нямат тревогите ,а като дойдат зъбите не знам кво чудо ще е тогава.Иначе ходим на разходки,сучем навън,сменяме памперси и се смея с кумата,че ще взема да слагам знаменца на една карта  на града да види Радост къде съм я хранила  hahaha
Добре дошла на новата мама.
П.С.-издържа на глад само да отбележа откарва си по 4-4.30 без да яде

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 21:51 от didipidi

# 257
Добър Вечер и от нас !  Hug Времето се позатопли и ние със детенце по цял ден мерим улиците ... Мами аз изпуснах дупенцето на Симонка  Embarassed  Embarassed  Embarassed тоест подсече се ,силно е зачервено  с едни много ситни пъпчици ,мажа я обилно с крем на Бюбхен и през два часа я мия с водичка ама подобрение няма ,какво друго бих могла да направя ?? Моля ако някой знае нещо за дупета нека сподели  Peace

# 258
Диде, аз даже се чувствам обидена на Яна  Mr. Green, защото не ми ще циците. Ей тъй, като е на кеф суче. Едва-едва поизпразва малко едната гърда и аз се принуждавам да давам АМ направо. Иначе реве зверски от глад, но като реши да не суче нищо не може да я накара. Само един номер върши работа-сукане в просъница. Тогава я прилъгвам. Свеки днес отвори дума вече да я захранвам, че можело да не и стига манджата. Ще почака до 7-ми.

Мила, крем Здраве пробва ли?

# 259
Мила утре иди до аптеката и вземи Baby Tan,но българската паста производител Арома,защото има друга такава вносна и хич не е хубава.Аз мажа Радост с нея от както се е родила и няма проблеми и не е скъпа,някъде към 1.50лв,така че и да не подейства няма да си дала много пари и дано мине  Hug
 Бубчееее хич не искам да давам АМ след като имам кърмичка,досега си наддаваше добре и от това по лесно няма.Но ако видя зор и не иска
е вадя кърма от камерата и ще я пробвам.А твоята каплазанка е опасна ,кви номера върти досущ моята принцеска.
Днес се замислих пак как лети времетоооо,а дали като станат на по 20г.ще си пишем пак  hahaha hahaha hahaha

# 260
Благодаря за бързите отговори ,страхотни сте!!   Hug Hug Hug Hug

# 261
аз съм от Кюстендил. родих на 30.11.2008г. в 13.ч и 13 мин. Божидара се роди 3040кг. и 48 см.

# 262
може ли някой да ми каже как да пратя снимка?

# 263
  • София
Здравейте мацки,
и ние сме по цял ден навън и като се приберем съм скапана едва гледам, то мойто дупе кога е виждало толкова ходене  Mr. Green Ама съм се заела да го редуцирам, че то ми остана от пълнеенето миналата година. Затова пък малката кокона се кокори и не иска да заспи да 22-23 часа вечер, обача поне се е научила щом е в леглото вечер не се сърди играе си, говори си и по някое време заспива. Като слушам за вашите недоспивания направо ми е жал. Ние вече минахме на 4 пъти хранене дневно и мисля от другия месец да се захранваме да не заслабнем, че 4-ти месец държахме перфектните мерки - 6800 гр. Joy

Добре дошла, Валя! Тъкмо навреме, преди децата да станат на половин годинка Grinning
Дай повече информация за място на раждане, килограми. Снимка.
  Hug

Ти много акъл даваш а твоите снимки къде са ?????  Naughty

Валя, добре дошла. На първа страница има линк Албум за колажа, там можеш да качиш снимка на Божидара и твоя и да го надпишеш   Hug

Лека нощ!

# 264
Вале на Бубето снимките са у дома на компа. Embarassed Обаче ние от четвъртък хайманосваме и не ми остана време да ти ги пратя.Сега сме в Добрич и чакам Утро да пусне нишан за срещичка обаче тя се ослушва нещо Whistling
Анита се е научила да крещи като я ядоса някой, или по-точно като не стане на нейното и направо ме изумява.Голям смях пада тия дни с нея.

# 265
Мале, Елицееееее, ми ние пак шъ трябва да се запознаваме като се видим hahaha. И ние имаме нов репертоар.

Вале, пък да не казвам защо Цветковата ще ми праща снимките  Embarassed Щот патката се доби да търси албума за колажа и не го намери. Аз намирам само добре скрити обекти. Туй, дето ми е под носа го невида Grinning

Новата Валя, ама страхотен хороскоп може да му извъртиш на детето Grinning. С тези 13-ки. Да ти е жива и здрава дарената от Бога  Hug

# 266
Здравейте и от нас
Много разходки тия дни,много нещо.Дано да се задържи времето все така приятно,че зимата никак не ми понасяше добре.Нашия режим си е все така уникален.Няма заспиване преди 1 през ноща и това е.На другия ден спи до обяд с едно полупробуждане към 9 за ядене .Луда история .Инъче си е свежар ,през деня почти не спи,да му се събират наи- много час два .Ние си хапваме 5 пъти като обедното хранене е с картофено пюре+малко кърма .Толкова психясах с това кърмене и захранване ,че си мисля ,че ако не ял кърма все едно нищо не е ял та на всяко нещо слагам и кърма .Преди два дни качих снимка за колажа -моя,но сега не я виждам нито при качените на колажа нито при другите.Каква съм я свършила не ми е ясно  newsm78.?
 При нас за готовите пюрета и дума не може да става ,стиска устата и плюе.За това приготвам аз,и вече си мечтая за времето когато ще сме на кухня
  Tired

# 267

Здравейте
Напоследък разредих влизането, как сте, а малките фъстъчета  Simple Smile
Ние още сме на кърма но понякога не иска да цока, друг път не и стига и дохранваме с 90мл АМ, най-често вечер, последните хранения. Вече опитахме по лъжичка от зеленчуците, които и варя за да разреждам АМ с водата им - картофче, морков, спанак, тиква засега, харесва ги, но давам съвсем мъничко, колкото да свикне с различната консистенция и да се сети, че скоро ще трябва да дъвче  Grinning Купих и и оризова и бананова каша, за обяд и вечеря, но ще изчакам да навърши 5 месеца. Пие много вода, постоянно. Кряска и ръмжи много интересно като иска нещо и два пъти се обърна случайно от корем по гръб, смее се с глас, направо се задавя, но само на каката. Мен си ме гледа свирепо и това е. Любимата и занимавка е да държи рисунка на Ванесса и ако не я гледа никой - да я дъвчи. Сутрин е ангелче - щастлива, занимава се сама с часове. Заспива сама, докато суче, понеже последното кърмене в 22.30 - 23.00 ни е в обратен ред - първо АМ, после кърма. И като види че приготвям количката за излизане от радост чак дупето повдига да става и да тръгва  Grinning
Баща и беше на път и донесе нови играчки, като за една пееща кукла надълго и обясни, че си е само за нея, а после пищеше ако Ванесса и я вземе от ръцете  Grinning
Стават все по-интересни вече...
Решила съм да си боядисам косата кафява тези дни, да видим на какво ще приличам.

Добре дошла на новичката мама   bouquet

За друго не се сещам, сега отивам да си ви дочитам  Hug

# 268
Здравейте от нас!
Да се похвалим - ние вчера ядохме пюре от морков. Мисля, че го прие що-годе добре. Малко му се повдигна един-два пъти, но предполагам е от това, че му залепва за небцето и не знае какво да прави. Днес продължаваме, та да видим какво ще стане. Simple Smile
 Hug

# 269
  • София
Добро утро!
Бубе, взимам си бележка и няма повече така безотговорно да слагам линкове на първа страница, за следващия колаж албумът ще е сигурно скрит и замаскиран  Hug

mamaanna, и ние си хапваме плодови пюрета за десерт първата седмица беше голям смях Калина само мляска и не знае какво да го прави ама с малко помощ се научи и сега гледа лакомо бурканчето като го извадя. Стои с отворена уста и чака лъжичката. Малко като риба на сухо преглъща  Joy

Мацки, да ви кажа имам съмнения, че си отглеждам някоя бъдеща мюзик айдолка в къщи. Като пусна музика и почва да квичи и да рита. Вчера си беше избрала беквокала и държеше един тон  Joy

Мила78, за подсеченото дупе ние се справяме сам с пиоктанина,  Peace

Хайде всички навън  family

Общи условия

Активация на акаунт