.И Никола постоянно е на гърдата, през 1.30 - 2 максимум.
valtodorova ,

Аз имам проблем с Радост малката маймуна не иска да суче или суче 5-10мин и се тегли и е реване и мрънкане.Хич не може да изцеди докрай едната гърда и не знам докога ще я караме така.Та чудя се дали е криза на растежа,увеличава си кърмата или иска да се отбива(така да й шарят очите и се разсейва,чееее няма думи),зъби ли са(като й пипам венците няма нищо )Има ли някой подобен проблем,знам че Вита беше така,та й давах акъл а сега аз съм в играта
Иначе вчера и днес си ака по един път,което е нормално за нея,но ми направи впечатление,че не пишка много.Край нямат тревогите ,а като дойдат зъбите не знам кво чудо ще е тогава.Иначе ходим на разходки,сучем навън,сменяме памперси и се смея с кумата,че ще взема да слагам знаменца на една карта на града да види Радост къде съм я хранила 
Времето се позатопли и ние със детенце по цял ден мерим улиците ... Мами аз изпуснах дупенцето на Симонка

. И ние имаме нов репертоар.
. С тези 13-ки. Да ти е жива и здрава дарената от Бога
.?

Купих и и оризова и бананова каша, за обяд и вечеря, но ще изчакам да навърши 5 месеца. Пие много вода, постоянно. Кряска и ръмжи много интересно като иска нещо и два пъти се обърна случайно от корем по гръб, смее се с глас, направо се задавя, но само на каката. Мен си ме гледа свирепо и това е. Любимата и занимавка е да държи рисунка на Ванесса и ако не я гледа никой - да я дъвчи. Сутрин е ангелче - щастлива, занимава се сама с часове. Заспива сама, докато суче, понеже последното кърмене в 22.30 - 23.00 ни е в обратен ред - първо АМ, после кърма. И като види че приготвям количката за излизане от радост чак дупето повдига да става и да тръгва