НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз качих снимки, специално накарах мъж ми да ме снима. Laughing
Лора това е много весело!!!! Joy
А новини за Тонеска????
Лейди аз ги качих мултимедийно.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 19:54 от aleksa_sm

# 76
 Привет!

Голямо хойкане му ударихме тея дни. Дано все така слънчице грей   Nature Sunny

Благодаря за честитките за татито   bouquet

Честит рожденник и на бате Тошко / на патерици/ Да е жив и здрав и щастливо детство.

Честити зъбки на принцеска Никол! Здрави и бели  Hug

Поздравления за безгрешните листовки на Алекса fingerscrossed за кормуването.

Вале  все така да ти идва музата. Големи красоти сътворяваш   bouquet  После и ние ще качим снимчица  Peace

# 77

малко със закъснение,но да почерпя за 5-тата месечинка на малката-голяма Алекс  Hug

# 78
Така.Честити месечинки на всички бебоци.Честити рожденници, и разбирасе да честитя озъбването на Никол.
С това хубаво време не ми остава време да седна на компа.Голямо хайманосване-направо съм като пребита.
Днес мома Анита показа следните резултати: 7.700 кг. и 62 см hahaha , боцнаха пръстчето, повисяхме около час в болницата да я чакаме да се изпиша, но свършихме работата.И защото беше послушна купихме чашка  Joy  .Анита изпи цели 30 гр вода  newsm78.И в тази връзка да питам ( не помня дали сме го обсъждали) до кога да преварявам водата за пиене и откога мога да давам Девин изворна да речем.
Ами друго не помня затова лека нощ милички.

# 79
Здравейте и от нас!
  bouquet Честито на всички празнуващи   bouquet
При нас нищо ново ,разходки ,лудеене в къщи,храна и това е.Дано се задържи хубавото време ,че така дните минават по ..нормално.
ЛорчеJoy  hahaha впечатлих се най- вече от ,,дефлориращия сапун ,,.
И ние май ще се наредим скоро при озъбените бебета  newsm78. Да питам : знаете ли от кога мога да слагам бебешка бисквитка в пюрето ? Така предполагам ,че ще има по приятен вкус и ще засища повече.Боже,от утре децата са ваканция,......лудницата ще е пълна  Crazy.
 Hug на всички

# 80
Ели Цветкова , аз съм на Девин от самото раждане.Докторката ми каза че може и че няма проблем.Даже не се преваря 10 мин, като я питах може ли в ел кана да кипва само каза че може.
Честито зъбче на Никол. Heart Eyes
Честито на всички месечинки.  bouquet

# 81
  • Попово
нашия тати замина, малко ми е тъжно  Cry но се успокоявам, че покрай грижите за децата няма да усетя кога ще свърши лятото.
вода- девин розов етикет, не знам дали е изворна или не Grinning и не съм я преварявала  Peace
снимка ще прикача, но след няколко дни, ще ме извините  Hug

# 82
  • Бургас
Добро утро на всички!
За водичката "Девин" - розов етикет, казват, че е подходяща! Аз изварявам, само ако бутилката е отворена повече от 2 дни (т.е. винаги, защото Марти пие по 50 мл. вода на седмица Mr. Green Mr. Green Mr. Green за сега)!
Пепенка spoko Hug Hug Hug!
Честито на всички днешни месечинки!  bouquet  bouquet  bouquet
И разбира се подарявам на всички вас по една лъжа-шега от мен за здраве и късмет! Hug

# 83
Добро утро момичета!

Пепена,  spoko

Мими, честита ви месечинка(на патерици)!
Честито и на днешните месечинки! Да са живи и здрави и много радост да носят!

Честит 1-ви април!

smile3508
Цитат
Жертвите: Всички по-малки деца.
В нощта на 31 март изчакайте вашите деца да заспят и нежно им разместете местата.
Реакцията:
На сутринта момченцата ще бъдат много "зарадвани" от розовият цвят на леглото им.
smile3514
 rotfImao rotfImbo

http://www.napravisam.bg/index.php?id=visuals&sid=81

# 84
Добро утро и от мен
няколко дена се счупихме от разходки  а днес дъждовно дано към обяд да пекне слънце

# 85
Добро утро първоаприлско  Grinning
К'во да ви метна за 1 април? Grinning
Като бях малка татко много ме премяташе и аз все му се връзвах...
Днес имам двама познати рожденници а една съседка отиде сутринта да ражда със секцио, първо детенце, след загубата на няколко бременности преди. Дано всичко да мине добре с нея, ще си има момченце.

Честито на месечинки днес

http://gifzona.com/i/prikol/05.htm
 Grinning

# 86
Здраейте и от нас
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА

и ние като всички,по цял ден сме навън,но на моето момченце взе да му става скучно само да лежи в зимния кош и по този повод да ви питам,може ли вече да го слагам в столчето за кола ,и така да излизаме?
Кой питаше за бисквитите в млякото-аз от два дни слагам по 2 лъжички във вечерната порция мляко,мисля че има ефект.Купих стрити бисквити на Плазмон,без глутен, кутията струва 12лв.
Това е за сега ,ааа забравих да кажа,че нашите бебчета са най-големите сладури Hug

# 87
 Hug
Добро утро
Честито на днешните месечинки   bouquet
Честит 1-ви април

А сега да се допиша, че малкия заспа-за тея бисквитки ако могат да се дават как стои въпроса с кърмените бебета  newsm78
Лорче-срискаме палци на твоята съседка fingerscrossed-леко раждане  Hug и да ти кажа мен баща ми и до ден днешен все успява нещо да ме преметне  Crazy
За водата-Девин изворна си давам,но Мони пие по няколко лъжички на ден, трябва да се преварява до една година, защото бъбреците на детето не работят като на възрастен човек  Peace

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 10:09 от mimeto_mss

# 88
  • Sofia
Добро утро

Май днес ще си стоим у дома, че нещо духа навън.
Честито на днешните месечинки!!!
Честит ви 1-април.
Качих и аз снимки за колажа.

# 89
  • София
Добро утро!!!
Момичета много съм отчаяна заради това кормуване. Имам чуството, че просто няма да стана шофьор. Embarassed Или нещо с инструктора немога да се разбера newsm78. Ще ме заведе мъж ми на село да покарам малко, че така с 1-2 часа седмично ще схвана другата година. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт