Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 489
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Иве,благодаря мила Hug
Дени,ние преди три дни бяхме със същата висока Т,ако вдигне пак толкова го изкъпи с по хладка водичка,при нас това беше спасението,иначе от високата Т чак бузките и се нацепиха,беше ужасно.
Целувки на Тедката и скорошно оздравяване ви желая Hug
Бела,Габи е станала прекрасна малка дама,гушния от нас Hug
Салви,малкият Митко е голям сладур,пу-пу,само радост да ви носи.
Хубави празници ви желая момичета Hug
А на пътуващите утре лек път и много снимки от срещата очакваме.

# 151
  • София
Момичета приятно изкарване на празниците и лек път на всички, които ще пътуват към Априлци или в странство Hug
бързо оздравяване на Монката и Теди. Отвратителна е гнойната ангина. Митко е настинал хрема и кашлица, нищо сериозно в кондиция си е. Странното е, че има един обрив на бузката от известно време. Мислих, че е алергия, но се оказаха гъбички уж от животни, но около нас няма такива неща newsm78 Сега ще го мажа с един крем и дано изчезне. В яслата се чувства прекрасно има си приятелчета, с които вечер редовно си играе в двора на ОДЗ-то и моите притеснения вече са в миналото. Говори постоянно освен когато спи и то разбираемо и с много дълги изречения. Понякога такива ги ръси, че направо се смея със сълзи.
И накрая да се похваля - местя се в друг отдел в работата. Спечелих един вътрешен конкурс и започвам проверки по институциите (документацията им). Учих доста сериозно закони и наредби, след месец почвам и немски. Времето ми е разчетено едва ли не до минути, но да ви кажа чувствам се чудесно на работа ангажирана до дупка. Вечер като се прибера с пълни сили се радвам на детето иначе признавам накрая на майчинството се бях изнервила от еднообразието. Сега отново се чувствам пълноценна. Мале колко дълго стана....ама нещо ми се отвори приказка. Още веднъж приятна почивка. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 152
Дени, дано бързо се оправи Тедката. много ще ни липсвате, да го нацелуваш от нас. Peace Heart Eyes

# 153
Привет бандерас!
Ние също бяхме малко болни, надявам се да сме повечко хората в Априлци. Мъжо ме е добре, Дани ходи на ясла два дни, мисля че като тръгне от ПРЕПАРАТИТЕ \смърди сутрин на чиста белина та се не трае\ почва да кашля алергично. Няма секрет, няма спазъм . Аз влача явно хроничен синузит и сега ми се обостри та слагам торбуле с гореща морска сол в чорап, топля в микровелето Mr. Green
Мони, радвам се за работата ти.  РЕНИ СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ!\изпит де Mr. Greenс мъжете проблем нямаш...
Съжалявам за грипозното време и за СТУДЕНОТО И ВЛАЖНО ВРЕМЕ. язък, не ни се оправдаха очакванията за слънчева среща. Белким Господ направи майски реверанс към децата та да поиграят. Живот и здраве до утре..идваме, в последния момент ще решим.
БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА БОЛНИТЕ И МНОГО ГУШКИ ОТ НАС!

# 154
  • София - Дианабад
Привет!
Ние сме на Халкидики, времето е променливо, ту страхотно слънце, ту дъжд, но е много хубаво - обслужването е чудесно, хората предлагат много неща и за възрастни, и за деца. Всъщност няма какво да ви обяснявам, повечето от вас сигурно знаят. А и децата са много доволни. Морето също много успокоява  Peace
Мони, много се радвам за теб! Само така!  Hug
Бързо оздравяване на болничките!
Всъщност при вас сега май е разгара, или...  весело изкарване и наиграване на дечицата!   bouquet

Heart Eyes

# 155
ПРИВЕТ  Hug   Hug  Hug
Някой от нас са си вече по домовете Simple Smile
Срещата беше много хубава! Хотела беше също на страхотно място  Peace Хванахме и не лошо време - мрачно, но валя само първата вечер.
Слагам снимки, сложихла съм ги набързо - вижда се че има много излишен мАТРЯл, ама нямам време да ги бавя  Wink
Вики се опита да прикотка две -три от мацките да дойдат да живеят у нас. Но не се получи - Ема го отряза, а незнам до къде стигнаха с преговорите с Ая. Беше мнооого силно впечатлен от кака Мартина. Само като кажех "Ей, сега кака Марти като те види какви ги вършиш и ще ти се смее" и белята приключваше Simple Smile))
Първата вечер последни отстанаха Вики, Борис и Ники - естествено с кака Марти.
ЕТО http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372498
ЕТИ  Heart Eyes
Дени, Мина как са децата???

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 08:41 от T@LI

# 156
Привет момичета, срещата мина чудесно, трябваше да продължим в Жеравна. Дани през цялата нощ кашляше като полудял и реших че е някаква алергия. Прибирайки се в София се е прокашлял два -три пъти. Явно детето се е "прочистило"  ooooh!

Моля ви, ако публикувате снимки да са в личните ни албуми, чиято парола знаем, за да не са съвсем достъпни за "света".

# 157
Честит имен ден на всички малки и големи, момичета и момчета, празнуващи днес!
Със здраве да си носите името!

# 158
Честито на всички именници, именнички и именничета  Hug
Момичета, дайте ми една парола за албумите със снимки на ЛС и аз ще кача в албум със същата парола  Peace

# 159
Честит имен ден на всички   bouquet! Честит празник и на военните, ако има такива татковци  Wink!
Мацки, стискайте палци утре  Tired! Много съм притеснена  Confused.

# 160
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!САМО СЪС ДОБРО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ВИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
РЕНКА PeaceЩЕ ЧАКАМЕ УТРЕ ДА СЕ ПОХВАЛИШ Hug

# 161
  • София - Дианабад
Привет!  Hug

Снощи се завърнахме от Халкидики, изкарахме страхотно и днес е време да празнуваме РД на Биби.
Ето, че и малката ми принцеска стана на 1 годинка. Заповядайте:

Много целувки от нас  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 10:26 от goris

# 162
ехаа, Гери, кога порасна това малко момиченце ? Laughing

Да ти е жива и здрава, много щастлива и лъчезарна ! Да има едно прекрасно детство ! bouquet

# 163
  • София
Мацки пратете ми паролата, защото я забравих Praynig
Гери да ти е жива и здрава малката принцеска  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Гери, пожелавам на малката Биби много здраве, обич, късмет и шеметно детство  Heart Eyes    bouquet   Hug

Общи условия

Активация на акаунт