Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 488
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Привет момичета хепи бърдей на всички, които съм пропуснала да поздравя! Много здраве и късмет и цун от нас! Heart Eyes

Мина, ПИШИ ЗА НАС КАКВОТО И ДА Е МЕНЮ - мъжо ми вече не пости ВСЕ  НИ Е ТАЯ какво ще ядем, ако има възможност да поръчаме на място ще ни е най-удобно, АКО НЕ..КАКВОТО ТИ ИЗБЕРЕШ ти си естет И ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХРАНЕНЕТО ТАКА ЧЕ - ИЗЦЯЛО ТИ СЕ ДОВЕРЯВАМЕ...И ДА Е БЕЗ АЛКОХОЛ, че той  в зависимост от настроението си избира алкохола Mr. Green

Отиваме на сватба желая ви ПРЕКРАСЕН ДЕН!  bouquet

# 136
Привет, мадамки! Hug

Сонче, аз надничам почти всеки ден тук, ама не остава време за писане...

Радвам се, че напоследък има само добри новини, а също така, че има и раздвижване в темата Wink то нали сега трудно стигам до чата Sad
При нас всичко е наред за момента...пу пу...нямам спомен дали тук съм се похвалила, но Тедката е приет в градината до нас и съм много щастлива...даже онзи ден бях на родителска среща...общо взето от сега ни подготвиха психически, че ще се дават пари, което не ме и изненада...иначе първите ми впечатления за госпожите са добри, дано не съм се излъгала...хубавото е, че в групата има 6 деца от ясленската му група, та няма да е съвсем сред чужди деца и се надявам бързо да се адаптира и да е спокоен, защото сега само за това мисля и се притеснявам...
Бела, голяма госпожица е вече Габи Heart Eyes Хубаво е, че си намерила работа, а още по-хубаво, че ви карат да почивате Crazy
Иве, и двете ти щерки са много пораснали, особено Вая, а Макка все повече заприличва на теб Simple Smile
Салви, прекрасен е малкия ти мъж Heart Eyes нагушкай го от нас, а на каките целувки!
Рали, жалко, че няма да се видим, но Атина не е за изпускане...майкини бяха там по Великден и са много доволни...да не забравиш само да си вземеш обувки "самоходки" Crazy и разбира се после очакваме снимки...

Айде, мацки, не остана...другата седмица по това време, децата и мъжете ще спят, а ние ще  lalalala Нямам търпение вече...Дайте да направим един молебен за слънце, че да не ни изненада дъжда ppp

Целувааааааааааааааам ви! Heart Eyes

# 137
Дени, понякога като прочета някое твое мнение ми се оправя насторението.. ей така някак си ми влияе, странно Simple Smile

# 138
Привет съкровища!
по реда - Салви - прекрасен е Димитър, да ти е жив и здрав! и Явор да носи много радост на всички у дома!
Бела, прегръдки на всички вас, първо на теб, а Габи сякаш доста е дръпнала на височина.. и малко ми заприличва на Ники?
Иве, пробвала ли си с нещо за укрепване на имунитета... А другата ми идея, разказа с повече думи е следната -  може да звучи странно на някои, но Дарин едното му разболяване тази зима беше след сериозно каране, че е ударил Иван с хвърлено кубче... - избива емоциите в сополи. Снощи пак имахме проблеми да не спи в нашето легло... и на сутринта беше със сополи. и го церя с хомеопатия...
Мина, за нас едно месно меню, салати и пърленки и десерти за мен.. но сякаш не искам пържено . За по-лесно 1 месно меню, и за мен на поръчка... Дано заредят повече сокчета за децата.
Децата спят, мъжо е недоволен от вял масаж.. а аз откривам нов фронт, счетоводен.

# 139
  • София - Дианабад
Привет!  Hug

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВЕСЕТО И НАДЕТО!!!  МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И ЛЮБОВ ОКОЛО ВАС!!!

Салви, разкошен е Митето!  Heart Eyes

Дени, браво, че сте приети на градина! Бърза и безпроблемна адаптация с децата и новите госпожи!  Hug

Сонче, и аз искам на Здравец!  Peace Това ми е отдавнашна мечта  Heart Eyes.

Бела, много се радвам, че си на хубава работа! А Габи е мнооого сладка и пораснала  Hug.

Иве, дано Вая бързо да оздравява!  Hug

Ние също след 2 седмици ходене на ясла сме с температура, кашлица и сополи. Биби също прихвана. А в групата са останали 6 деца. Хич не ми се искаше толкова дълго да си е вкъщи, сега май чак на 7 май ще ходи пак на ДГ. А иначе бързо свикна и добре й се отрази.

Сега чакам с нетърпение 1 май да се разходим до Халкидики. Ще взема почти целия гардероб, че не знам какво ще  е времето. Добре, че имаме ван .
А като се върна, ще имам открити уроци, дано да минат добре  Praynig.

Приятен ден и слънчево настроение въпреки времето!  Hug Heart Eyes

# 140
Взех гоооооооооооо newsm44! Имам 5   newsm68! Много съм щастлива и доволна от себе си Simple Smile! Сега стискайте палци и на 07.05, че да не се изложа Simple Smile.
Салви, малкия Митко е много сладичък  Hug и един такъв крехък изглежда, направо да те е страх да го пипнеш, да не се счупи Simple Smile!
Бела, Габи наистина изглежда много дръпнала на височина и вече прилича на малка госпожица  Hug.

# 141
  • София - Дианабад
Браво, Ренка, не сме се и съмнявали в теб! Ти си нашата гордост!  Hug
Ще стискаме палци и на 07.05.  Peace

# 142
Момичета, пускам списъка с менюто за двете вечери. Моля всеки да провери дали всичко е наред, утре го изпращам в хотела Peace

Жени - 1 месно и 1 свободно
Мариана -  1 месно и 1 веге
Мина - 2 месни
Дени - 2 месни
Славка - 2 месни
Ангелина Атанасова - 2 месни
Ива Калафатова - 2 веге
Ралица Рашева отпадат
Цветина Дакова отпадат
Ива Емилова Петкова - 2 месни 
Шехи -  1 месно и  1 веге
Григ - 2 месни
Тали - 1 месно и  1 веге
Роня - 1 месно и 1 свободно
Пламен  - 2 месни
Мария Енева 2 свободни само 1 вечер, събота
Мариета Кирова - 2 месни
Костадинка Костадинова - 2 месни

Златка - отпадат
Вени -  1 месно и  1 свободно
Калина  - 2 месни
Весела  - 2 месни
Ради - 2 месни ???

Диляна Паскова - 4 месни
Дари - 2 месни

# 143
Айде, не остана!

Салви, страхотен е малкият принц  Simple Smile много да го цункаш  Heart Eyes

Бела, супер се радвам за вас! Досега гледах снимки. Габи е твое копие. Има и много от Ники, но очите, усмивката - това си ти Simple Smile Много е голяма, когато е с вързана коса. И Лина така - ако и вържа опашка, става от бебе на момиченце Simple Smile Пиши повече как сте? Как сте със здравето и другите неща  Mr. Green

Аз нямам време да слагам снимки..мързи ме..ама все някога като каче, ще свирна

Айде, банда

# 144
МОМИЧЕТА, НАЙ-КЪСНО ДО УТРЕ СУТРИНТА ТРЯБВА ДА ИЗПРАТЯ ИМЕНАТА НА ХОРАТА, КОИТО ОТПАДАТ ЗА АПРИЛЦИ. МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ВСЕ ПАК Е РЕШИЛ ДА ИДВА ДА МИ СЕ ОБАДИ!!! СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗЛАТИ, ЦВЕТИНА И РАЛИ.

Шехи, искаш ли да ви запиша на мястото на Злати в тройна стая?

# 145
ЕХО,ПРИВЕТ ДАМИ Hug
МИНА,МОЖЕ МАЛКО КЪСНО ДА ТИ ОТГОВАРЯМ,НО НИЕ ОТПАДАМЕ ЗА АПРИЛЦИ,ЗА ЖАЛОСТ.
СИМОНА МИ Е С ГНОЙНА АНГИНА ОТ ВЧЕРА И СМЕ НА АБ 10 ДНИ,ТАКА ЧЕ НЯКОЙ АКО ЖЕЛАЯ,МОЖЕ ДА ОТИДЕ НА НАШЕТО МЯСТО,ЕСТЕСТВЕНО БЕЗ ДА МИ ВРЪЩА КАПАРОТО.
МНОГО МЕ Е ЯД,НО ВАЖНО Е ДЕТЕНЦЕ ДА СЕ ОПРАВЯ,ТАЗИ СРЕЩА Я ЧАКАХ С НЕТЪРПЕНИЕ.
НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ПРИСЪСТВАТ ЛЕК ПЪТ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ.ОЧАКВАМЕ МНОГО СНИМКИ.
ХУБАВА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ Hug

# 146
SIMONA_S , дано Монката бързо се оправи, много е неприятно това с гнойната ангина. миличката. Hug

благодаря ви за пожеланията за Яя, тя вече е ок и философства с пълна сила:
 "Ма /официалното съкратено обръщение към мен/, искам да ти кажа нещо - когато е тъмно, е светло"... Joy

дано няма повече болнички дечица. Peace

Рени, браво за изпита. Peace

# 147
  • София - Дианабад
Привет!  Hug
Влизам да ви пожелая мноооого прекрасно изкарване, да си починете добре, а децата да се наиграят на воля.

На болничките бързо оздравяване!  Peace

Ние сега стягаме куфарите, утре тръгваме мноооооого рано, дано няма проблеми на границата!  Praynig Ако има нет и мога, ще пиша!  Hug

Целувки!  Heart Eyes

# 148
Гери и на вас лек път  Heart Eyes
Пожелавам на всички леко пътуване и прекрасна почивка   Hug
На болничките - бързо оздравяване  Heart Eyes
Иве,  Joy  Виктор е същия - по цял ден развива безмислена философия  Sunglasses

# 149
На всички пожелавам от сърце весели празници, изпълнени с много положителни емоции, детски смях и усмивки! Heart Eyes

Ние, за съжаление, пропускаме срещата в Априлци Tired Тедката е с гнойна ангина, от която вдига висока Т Sad преди малко ме изплаши с 39,5, но за моя радост бързо я свали...стискайте палци...

Целувам ви! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт