Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 482
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
.

Ох, обърках темата, извинете...

# 121
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мина ако може запиши едно меню за Виктор, че той пържоли яде с удоволствие, даже може само пържоли да яде, но аз предпочитам да съм на свободна консумация, дори с риск да не вечерям. Не ми се ядат такива меса, по празниците прекалих с месото и организмът ми сам не иска да яде пържоли. Наистина. Дано да не е проблем.

Иначе за градината - тази зима Ема боледува 2 пъти, и двата пъти не беше на градина, а с нас. Така че да чукна на дърво, много съм доволна, че Ема си ходи нормално на градина. Няма кашлица, няма сополи. Самият персонал следи за такива неща и ако има някое дете да подсмърча, казват на майката да не го води.

Сега за хората на диета или вегетарианци умуваме вегетарианско меню. Ако имате предложения казвайте.

# 122
  • София, Дианабад
Здравейте  Simple Smile
От много задачи напоследък изобщо нямам време да пиша тук..
Затова директно питам тези, които ще продължим фиестата в ЖЕРАВНА:

Собствениците на къщата предложиха да приготвят агне. Моля ви, който иска агне да пише тук или на лични до понеделник 27.04.2009.

# 123
Блазе ви! Ние пак пропускаме заради гадните ми изпити. Тъй йе, кат съм толкуз тъпъ дан си ги зема овреме, са ша си страдъм  smile3538!
Иве, днес се позадържах в яслата при Боил и няколко деца така кашляха, че незнам как не си повръщаха вътрешностите. И после сестрата ще ми казва, че детето ми било нежно и много боледувало. Ами при условие, че приемат болни деца, как няма и моето да се разболява  Rolling Eyes. За съжаление като гледам нямаме шанс да влезем в друга градина  Rolling Eyes.

# 124
benighted , при нас и сестрите ходят болни, че и очакват да ги съжалявам. А и не ги извеждат децата... абе бяс ме хваща. Ако не го приемат в ДГ ще импровизираме до първи клас явно.

# 125
За вегетариянското меню - може вместо месата да е сирене пане; кашкавал пане; пълнени чушки с яйце и сирене.... И останалото да е същото, че да не ги забъркаме  Mr. Green
Мина, нека ако изберете и вегетариянско, тогава да си кажа тежката дума - може да заява едно веге + едно месно...  Hug

Мацки, софиянки хайде като се върнем от почивката да се организираме някоя събота или неделя да идем тук http://www.zdravetsbg.com/  Аз съм била и е много хубаво! Пък в събота бяхме на Банкя и Вики много се накефи да язди. Но нещо е много куцо там. И скъпчийско, пък тук в Здравец ще хванем и отстъпка и ще сме на природа и децата ще можем да ги сложим да спят на обяд, ако не се заприбираме...

# 126
Предлагам вегетарианско меню за първата вечер: 1. шопска салата, 2. чушки бюрек с пържени картофи, 3. пърленка, 4. торта Панорама  и за втората вечер: 1. Редена салата с плочка сирене, 2. Кашкавал пане с пържени картофи, 3. пърленка, 4. палачинки. Цената само не знам каква ще бъде, но не мисля че ще бъде много различна от месното меню. Само за Дани на Гери знам, че това меню не го устройва, така че очаквам вегетарианците да се изкажат. Няма проблем да остане варианта да са на свободно меню.

# 127
Ечи, честит ти син Явор! Да расте здрав и послушен и много да ви радва!
Благодаря за пожеланията.....И аз се присъединявам към призива за повече бебета, макар че е трудно, но пък е весело......ето и обещаните снимки!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368918&pid=11795793
На стягащите се за среща - приятно прекарване.

# 128
Много сладичък е този Димитър Simple Smile Пу пу Wink)

# 129
Salvi, разкошен е Митето. Heart Eyes

Мина,
съгласна съм с вегетарианското меню, макар че аз лично торта не ям, но все ще се хапне от някой. Peace

# 130
Ne mojah da se starpya da ne pisha, izvinete me pak za latinicata .. Simple Smile)

Chestiti rojbi na Echi i Slavi  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Pojelavam kasmet na decata, da sa zdravichki i poslushni  Wink

Momicheta, goreshto vi preporachvam da posetite Prirodo-istoricheskiya muzey v Kotel, ako imate vreme. Shte bade interesno za vas i za decata, nyama da razkazvam, za da se ubedite sami Wink
V Jeravna spyahme v Ekohotel-a - neveroyatno maysto, vsichko beshe zapazeno taka, kakto e bilo v nachaloto na veka, dori se sabuvahme predi da vlezem. Tam na halma se namira i rodnata kashta na Yordan Yovkov. Ah, kak mi lipsva BG ...

Az puk sam na darjavna rabota, napravo se rodih Simple Smile Vse me karat da si pochivam, neznam ot kavo obache  Mr. Green Imam vreme da vi cheta i da se radvam na Lyubimata mi kompaniya  Heart Eyes
Nyama da vi tormozya s tezi latinski bukvi poveche.
Eto malko snimki ot nas : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365166

Ive, pojelavam na Vaya da se opravi barzo  Peace Blagodarya za hubavite snimki Simple Smile

Za vsichki  mnogo Hug  Hug  Hug

# 131
Бела, страхотна е станала Габи Heart Eyes. Да я нацелуваш от нас! Много ни липсвате, пиши по-често Hug Hug Hug

# 132
Бела, Габи е толкова пораснала, прекрасна малка дама.  Hug

благодаря за пожеланията. Heart Eyes

# 133
Мацки, софиянки хайде като се върнем от почивката да се организираме някоя събота или неделя да идем тук http://www.zdravetsbg.com/  Аз съм била и е много хубаво! ..пък тук в Здравец ще хванем и отстъпка и ще сме на природа и децата ще можем да ги сложим да спят на обяд, ако не се заприбираме...[/b]

Peace

Аз съм ЗА

# 134
Бела  Heart Eyes  Hug  Габи е вече наистина голяма  Hug Много се радвам, че си на хубава работа! Пиши ни по-честичко   bouquet
Жени, супер  Hug  Хайде и други мацки давайте, да си спретнем едно ходене до конната база, аз ще организирам. А ако ни хареса може да си го правим всеки месец по веднъж. И като станем добри в ездата хааайде из балкана  Joy
Дени, къде си? Как сте вие?

Мина, за нас с Андрей - По едно с месо и едно вегетарианско  Peace

И аз като Мариянка, от Великден на сам не мога да помириша мръвка  Mr. Green  Но до тогава има цяла седмица, пък и Вики много обича месооооо...

Общи условия

Активация на акаунт