Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 481
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТИ ДА СА РОЖБИТЕ НА ЕЧИ И САЛВИ!МОМИЧЕТА,НЕКА САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!
АЗ ВСЕ ОЩЕ СЪМ БЕЗ КОМП,ЗА ТОВА НЕ ПИША Sad
А ЗА СРЕЩАТА НЕ ОСТАНА-ОЧАКВАМ ДА СЕ ВИДИМ С НЕТЪРПЕНИЕ Hug

# 106
  smile3525 ДОБРЕ ДОШЛИ НА МАЛКИТЕ ДИМИТЪР И ЯВОР!!!   smile3525

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И КРАСИВИ, УМНИ И ДОБРИ ЗА РАДОСТ НА ТАТКО И МАМА!

Ей, какви хубави новини пропускам докато не влизам тук  ooooh!

Откакто съм на работа иначе имам повече достъп до компютър, за разика от дома.

Ние сме добре, Лина почна вече много да бърболяска и да не слуша едновременно с това - опозна силата на словото  Joy

Чакаме резултатите на 31 май за детската градина, но така или иначеако ни приемат, ще е чак ноемрви, доколото знам, а дотогава се чудя още кой и как да гледа Лина.

Чакам с нетърпение срещата и съжалявам за хората, които не успяха да се включат. Дано следващия път..през юни Simple Smile

# 107
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА САЛВИ И ЕЧИ!
ДА СА ЗДРАВИ, ПОСЛУШНИ И БЪДАТ ГОРДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ!

Ние също чакаме класиране за градина - надявам се скоро да разберем. При нас приемът е от септември.
За сега съм доволна от варианта да го гледат у дома. Здрав е и е щастлив. 

# 108
Честити рожби на Ечи и Салви!Да са здрави и много късмет!
Момичета,аз вчера получих едно предложение за пътуване до Атина,което много ми хареса.Но тръгваме на 1.05,така че отпадаме за срещата./с Априлци вече втори път се разминаваме/.Така че ако някой иска да дойде или да покани някои приятели може да ползва стаята ни и капарото ни от 40лв/естествено без да ми го връща/.Съжалявам,че няма да ви видя,но на следващата среща обещавам да съм там!
Ние сме добре,повече сме навън и много малко време имам за компютъра.Целувам всички малки сладурчета.

# 109
Ечи, добре дошла в отбора на многодетните! Да е жив и здрав малкия юнак! Много да папа, спинка и слушка! бъдете щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Да са живи и здрави новите попълнения - братчета на ноемврийчета - Димитър и Явор!

# 111
Рали, жалко! Но Атина не е за изпускане, според мен  Peace

Пети, айде идвайтеееееееееее...пешком ако трябва Simple Smile
Нади Миши, а вие?

# 112
Момичета, тъй като от анкетата няма единно мнение за менюто какво ще кажете да поръчаме за първата вечер: 1. шопска салата, 2. Скара- Свинска пържола, кюфте, кебапче, пържени картофи, 3. пърленка, 4. торта Панорама  - цена 17.35 лв. и за втората вечер: 1. салата панорама , 2. Пилешка пържола на скара с пържени картофи, 3. пърленка, 4. палачинки - цена 14.65 лв. Предястия, мезета, алкохол и безалкохолни да бъдат на свободна консумация? Само единствено трябва да уточним хората с по-специален хранителен режим. Аз лично ви съветвам само наистина които са на някакъв режим да си изберат свободно меню, защото на ресторанта му се носи славата, че са много бавни и пипкави в приготвянето и сервирането и да не би това да ви развали вечерта.
Мнението ви?

# 113
Веси, честит рожден ден, мила!
Бъди жива, здрава, обичана, щастлива...
Нека винаги да имаш възможност за избор при всяка твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Целувки и весел празник!

Добре дошъл в ноемврийския отбор на малкия Явор! Нека расте здраво и щастливо дете!

Мина, ние нямаме претенции за менюто, така че предложеното от теб ни устройва Peace

# 114
Честити рожбички на Ечи и Салви ! Момичета, бъдете много, много щастливи !!! Hug  bouquet

Мина, ние сме на свободна консумация, ще чакаме. нямаме избор, така или иначе, но няма проблем.

Ваяна след 3-дневно ходене на ясла, за съжаление ПАК  е с кашлица и сополи. а преди малко и повърна от кашляне. Tired

# 115
Мина, пиши и на моя отбор ЕДНО МЕНЮ за двете вечери. Пък Андрей ще остане на свободна консумация  Peace 
Или ако може за нас това: 2 Шопски, една пържола+картофки за мен; кюфте,кебапче+картофки за Андрей; 2 пърленки; торта. Но ако е сложно изобщо не се занимавай. Просто варианта, който е по-добър  Peace

Иве, искренно ти съчувствам  Tired  Задръж Ваяна да си стои у дома до срещата да не вземете да ни пропуснете или като миналата година да се притесняваш, че някоя мама ще те гледа на криво  Heart Eyes
Ради, жалко че няма да се видим, но щом отивате за хубаво - пускаме те  Mr. Green
Дени, как сте вие?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, НАДЕ! ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ, ОБИЧ, КЪСМЕТ И РАДОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 08:48 от T@LI

# 116
Гери, на драго сърце бих стегнала багажа за Априлци, но няма начин, други са вече организациите. Мерси, все пак Heart Eyes
Иве, аз затова реших дори и другата седмица да не я пускам Никол на ясла, и без това са само 3 дена. Ще правим гимнастики с гледането, но по-добре да е здрава. И при нас кашлицата още не е отминала напълно, много е упорита. Никол в началото също така се давеше от кашлянето и повърна, освен, че не можеше да спи милата. Дано всички деца са здрави за срещата Praynig
Рали, приятно изкарване, да се похвалиш със снимки Hug
и не на последно място
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЕ!
ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

bouquet

# 117
така е, момичета, ще я задържа. така или иначе, с кашлица не мога да я пусна на ясла. само недоумявам как след 3 дни ходене от здава става болна. и това е ВСЕКИ път като тръгне на ясла. явно има яко болни деца. защото иначе нямам обяснение. а уж ги връщаха, ако са болни.....

Рали
, мнооого хубаво да си изкарате и да се похвалиш после със снимки.

като казах снимки, ето ви малко от Великден
: http://picasaweb.google.bg/iviche/mrsCSF?authkey=Gv1sRgCPu-jNjZz … 26887918406326946    и    http://picasaweb.google.bg/iviche/uEbwfH?authkey=Gv1sRgCNC6v4Xb0dr1ggE#

# 118
Мина, екстра е менюто, два броя за нас  Peace Моя мъж нещо се е заел да Дюканства, ама мисля, че това ще му свърши работа.

Иве, Алекс също така повръщаше от кашлица, като се съберат секрети и ги повръща. Дано бързо се оправи Ваяна и да мине без сериозни лекарства  Hug
Аз май съм на път да го спра окончателно от ясла. Много взе да боледува, а и с отвратителната храна там разви алергии... яд ме е, че става така, ама дано поне в друга градина го приемат.

# 119
мерси, Шеманке, засега не мисля да й давам силни лекарства, както винаги. иначе аз само заради градината я търпя ялата.
от градината почти нямам забележки или ако имам, те са много малко на фона на хубавото.

и да ви споделя с някои от другите родители ще предложим на общо събрание да подарим като благодарност на госпожите и лелята една 3-дневна почивка в удобно за тях време. аз лично съм привърженичка на това да се направи някакъв по-голям подарък на жените, които са прекарвали повече време с детето ми от мен. ако съм доволна от тях, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт