Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 480
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Христас Воскресе!Нека всички ние и семействата ни сме здрави,щастливи и сплотени Hug Hug Hug!
Салви,честито момченце!С пожелания да е жив и здрав и късметлия в живота!

# 91
Христос воскресе!
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

Салви, да ви е жив и здрав малкия Митко!
Много радост да ви носи, да расте щастлив, а каките да са ти първа отмяна!

А echi дали и тя не е родила?!? newsm78

# 92
  • Бургас
Честит празник момичета!
Желая ви много здраве за семействата, щастие, успехи и много "градинарчета" на есен! Hug

# 93
Христос Воскресе!
Имаме си още едно бебче на мама-ноемврийка. Ечи роди малкия Явор навръх Разпети петък!  bouquet
Тежи 3750, ако съм запомнила точно, и е висок 51 см. Днес говорих с нея, тя е добре, малкият суче и не се стърпях да ви съобщя хубавата вест! Hug Hug Hug  bouquet

Честит син и на Салви, да е жив и здрав малкият Димитър!

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 15:19 от masha

# 94
  bouquet
за последните бебета и техните майки Simple Smile

# 95
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЯВОР И ДИМИТЪР !!!  bouquet Hug  bouquet

# 96
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ СИН ЯВОР НА ЕЧИ!!! ДА ПАПКА, СПИНКА И СЛУШКА, А БАТКОВЦИТЕ ДА ПОМАГАТ МНОГО!!!   Много хубава дата си е избрало детето, познавам много хора, родени на 17.04. и всички са номер 1  Peace
Ех, какви хубави новини! Само такива да са  Hug

# 97
Здравейте и от мен.
Христос Воскресе! Да сте здрави и щастливи и още много бебета да се включат в компанията  Hug
Аз както рядко пиша, сигурно никой не ме помни, ама ще се запознаем на срещата. Гласувах в анкетата, но каквото решите все хубаво.

# 98
  • София
Честити бебчета на Ечи и Салви!!! baby_neutral

Да са ви живи и здрави момченцата, да растат здрави, щастливи и смели юнаци!!!

# 99
  • София
Напоследък рядко успявам да влезна в темата, но като направя това обикновено си имаме ново бебче.  Laughing
ЧЕСТИТО ТРЕТО МОМЧЕНЦЕ НА ЕЧИ!!! САМО РАДОСТ ДА НОСИ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
СТРАХОТНИ ВЕЛИКДЕНСКИ НОВИНИ!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ДИМИТЪР И ЯВОР!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

bigdance2

Честити великденски празници,пак малко на патерички Simple Smile !
Готвите ли се за срещата? Малко остана  Party За не присъстващите, да направите много снимков материал  Peace
Ние 2 седмици сме си вкъщи, вече жънем "плодовете" на яслата-сополки  и т.н. За жалост този път се усложниха  нещата и сега се гледаме, но важното е да се оправяме. Неприятно е, че още първия месец на работа,и съм вече в болнични, но няма начин Sad

# 101
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ЕЧИ!!! МЪЖКА МАМА СИ  Hug  Heart Eyes  Hug НЕКА МАЛКИЯ ЮНАК ДА БЪДЕ ЗДРАВ, СИЛЕН И С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА
 Hug  Heart Eyes   bouquet  Hug  Heart Eyes   bouquet  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 102
Ечи, да ти е жив и здрав четвъртия мъж в семейството   bouquet! Да е много папкащ и поспалив и дано батковците много да ти помагат   bouquet!

# 103
ЧЕСТИТ СИН ЯВОР НА ЕЧИ!С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ! Hug  bouquet Hug

# 104
Честити да са мъжките рожби на Салви и Ечи! С пожелания за здраве и семейно щастие    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт