Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 486
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Привет момичета! Приети сме в ОДЗ, втори в списъка....Както се казва в един филм -"Силният винаги печели, но от време на време има и малко справедливост!" Миналата година ми изтриха първата успешна регистрация от преди обяд, сега два дни преди "важния ден" ми липсваше едната точка за това че детето ми посещава ясла...Ама имам опит от 2008 и си я добавих..Така че - вътре сме. ОДЗ-то ми е под прозорците Whistling Whistling Whistling

За почивката, живот и здраве отивам сама за три дни на един остров в Гърция, после сме семейно на море - СОзопол през юни. Който е морски по това време да свирка Flutter

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ СКОРО И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ НА ТЕЗИ, нА КОИТО ТОВА ПРЕДСТОИ!!

ЛЕК ден!  bouquet

# 226
  • София
Ей варненки - мъжът ми е запазил билети за самолет за Варна на 30 юли, така че очаквайте ни на ваша територия за един уикенд Peace
Дени сега прочетох добре че с малко се е разминал Тедката. Бързо да му минава Hug

# 227
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  bg

Дени,  Hug

# 228
Привет и от мен, че скоро не съм се вясвала. Надничам в темата, но все не остава време да драсна някой ред.
Ние сме добре, аз на работа, Никол вкъщи с баба  Simple Smile След двудневен престой в яслата и хоп сополи, кашлица и висока температура, поне с АБ се разминахме, че едната докторка много държеше на него. Добре,че стана така,че майка си дойде в Бг и сега не е на ясла, поне малко да се позакрепи.
Дени, страхотно,че ще смените малко въздуха. Ние почивка не сме планирали и едва ли ще има време за нея, с работния ни татко, но нищо догодина Laughing
Лек ден и успешна седмица от мен, отивам да се трудя! Heart Eyes

# 229
Хайде и аз да се похваля - ПРИЕТИ СМЕЕЕЕЕ   Hug
Направо да не повярва човек! Градината е хубава - много близо до нас! Дано на есен да случим и с даскалката  Whistling
Ние май ще летуваме отново в Албена. Тази седмица ще стане ясно точно кога  Wink

# 230
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тали Честито!!!!!!
А малкият има ли всички ваксини направени, нещо ми се върти в главата, че май нямаше някои ваксини. Защото за градината ще ви трябват.

# 231
  • София
Ей много се радвам май софийските ноемврийчета масово са приети. Хайде скоро и варненки да се хвалят Hug

# 232
Peace Всичко ни е наред вече с ваксините.
Момичета, знаете ли по колко деца са в група?
Чудя се, защото много искам да са в една група с едно комшийско момиченце - двамата много се разбират и обичат. Ако помолим директорката при записването да са в една група, дали няма да я ''смутя''  Whistling
Аз много се радвам, че сме приети! Най-накрая ще мога да се върна и на работа, че се чувствам вече като някаква закоравяла домакиня  Mr. Green

# 233
  • на странно място ......
Момичета привет от мен,
не съм писала от много отдавна, не че нямам време, но напоследък не съм в кондиция, леко ме е тръшнала някаква депресийка, надявам се скоро да мине.
За детските градини и ние сме приети, чак да не повярваш, засега ще се запишем, макар че в близките 2 години не се очертава да я посещава. Ако успея да се договоря с директорката да ни гарантира място след завръщането ни ще освободя полагащото ни се. Не е много коректно от моя страна, все пак има доста нуждаещи се, но нали знаете всеки гледа от своята камбанария  Wink
Ние бяхме за 2 седмици в БГ и разбира се ни тръшнаха едни сополи и кашлица, която не можем още да излекуваме, явно лечението не ни е адекватно.
За почивката ще ходим на един местен Турски курорт Енез се нарича в края на юли по всяка вероятност.
T@LI , мисля че няма да имаш проблем да ги запишете в една група, в яслата Диляна по същия начин я местих в друга група заради едно нейно приятелче.

Весел ден на всички и честито на приетите!!!

# 234
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тали нямам представа за групите как стоят нещата. То зависи дали е една първа група или са повече от една. Предполагам, че ако са две групи няма да има проблем да ги сложат двамата в обща група.

Аз сега събирам необходимите документи за записването в градината.

Сбруни здравей. Заинтригува ме с този турски курорт. Ще дадеш ли повече информация за него?

# 235
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Привет и от мен! Аз също отдавна не съм наминавала насам!
Тъй като гледам повечето сте от София, и при вас явно сега излизат класации. Ние (в Русе) се редихме на студени опашки на 5 януари и от март месец има класации, но най-важното е че сме приети.

Вчера в яслата имаха тържество, както го наричаха за Абитурентите Simple Smile за първи път тържеството беше и с родители и беше много забавно и до сълзи затрогващо да видиш как малкото човече, което преди година не можеше нищо само - сега рецитира, пее, и ти казва мамо обичам те Simple Smile надявам се и вие да се насладите на подобни моменти.

Иначе да се похваля, че изключително бързо (за месец-два) махнахме памперса, от 2 седмици сме махнали и обедния. Сега остана и нощния и може да си облекчим бюджета с 30-60 лв Simple Smile

Поздрави и весело лято!

# 237
А ние вчера имахме родителска среща за родителите, чийто деца преминават в 1 група. Боил ще е 1 "б". Учителката изглежда много симпатична и свястна.
На родителската среща ни говориха за това, че децата трябва да знаят да се обличат /обуват, ходят до тоалетна и да се хранят сами. Боил поне тези неща ги може. Само с блузите сме още затруднени и с бърсането на дупето  Mr. Green. Надявам се през лятото да се научи и на това.
Тържество в яслата нямаме, но и няма смисъл, защото голяма част от децата продължават да си говорят на техен си език. А и като знам Боил какъв е добитък - абсурдно е някой да го научи да казва нещо. Незнае нито една песен или стихче, но за сметка на това измисля всякакви. Вчера докато караше колело измисли песен за него и огласи целия двор на училището до нас  Joy. От 01.06 ще е вече ученик в градината  Laughing, а тогава ще имат и двама рожденика, та емоциите ще са много  Mr. Green.

# 238
...
Само с блузите сме още затруднени и с бърсането на дупето  Mr. Green. Надявам се през лятото да се научи и на това.
...

оф, Георги тази сутрин се помъчи да си избърше дупето, ама познайте как, с пръст Simple Smile дано да е за първи и последен.

# 239
   Еййййййййййй, страшно съм доволна. Току що уговорих и последната планувана почивка за това лято. Утре ще капарираме  Grinning.
Юли сме на планина /Крушуна/, а август на море /Шабла/. Смятам да обиколим всички интересни места и в двата района. Има много природни забележителности, които си заслужава да се видят. И на двете места ще бъдем в симпатични семейни хотелчета. На Крушунските водопади отиваме за трети път, но е толкова красиво и спокойно там, че си заслужава да се ходи отново и отново  Mr. Green. На Шабла отиваме за първи път, но ни направиха страхотна реклама на ресторанта към хотелчето, та отиваме да си отядем на риба  Mr. Green. Ще минем по цялото северно крайбрежие, за да разгледаме скали, пещери и езера. Много съм доволна. Такава почивка харесвам, а не като миналата година на Елените - шум, жега и стоиш само във вилното селище. Единствената ни разходка беше до Св. Влас и Слънчев бряг една вечер и то нямаше къде да се паркира или да седне човек да пие нещо  Confused. Дано не се излъжа в очакванията си за таз годишната почивка  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт