Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 465
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
benighted, страхотен избор, това са две от любимите ми места  Peace Дай един линк за Шабла ако има хотелчето ви.

# 241
Шаманката, избирай от тук: www.shabla.be. Нашето хотелче в Шабла  е "Лазур", а на Крушуна къде отсядате?

# 242
На палатки, че и без палатки на Крушуна  Mr. Green Но там не съм стояла повече от два, три дни. Обикновено минаваме на път към нещо друго, но е страхотно. И селото и водопадите с пътечката, а и Ловеч е на близо и ми е много любим град... размечтах се.
Но си спомням, че мин. година обсъждахме някакъв хотел - вила в Крушуна, хубаво изглеждаше, но не стигнахме до посещение.

# 243
Момичета, днес е някакъв ужасен черен ден в Ямбол  Cry. Кола е блъснала и племеницата ми днес пред училището и  Cry. Няма други наранявания освен по главата /спукване някъде около ухото, може би и тъпанчето е засегнато/. В комоцио е в интензивното. Не познава сестра ми, не я чува, абсолютно неадекватна е  Sad. Държат я упоена и утре ще и направят нов скенер. Сестра ми каза, че днес в цял Ямбол са станали ужасно много катастрофи.
Момичета, ужасно ми е тежко, молете се да се оправи и всичко да е наред  Praynig. Нямам с кого да споделя, колко ми е мъчно и колко съм уплашена  Confused. Молих се до преди малко всичко да е наред и утре сестра ми да се обади и да ми каже, че са я събудили и е адекватна  Praynig. Ако можех веднага щях да се вдигна и да отида при тях.
Извинявам се, че така ви натоварвам, но ми е страшно мъчно  Cry!

# 244
Рени Hug-стискам палци и вярвам,4е вси4ко ще е наред Heart Eyes

# 245
Ренка,  кураж, мила - всичко ще е наред  Praynig Hug

# 246
# 247
  • София - Дианабад
Рени,  Hug  Господ да й помогне да се възстанови много бързо  Praynig

# 248
Рени, стискам силно палци и вярвам, че племенничката ти ще се оправи.  Hug

# 249
Благодаря ви, момичета  Hug! Май не беше много редно да пиша тук, ама така ми се беше стегнала душата   Tired. Много ви обичам  Hug!

# 250
Рени, кураж и ВЯРВАЙ, всичко ще е наред!!! Hug

Днес изживях няколко кошмарни минути, докато разбера къде точно до Ямбол е катастрофирал автобуса, и докато успея да се свържа с майка ми, че тя по това време пътува за работа извън града.

Hug Hug Hug на всички Ви!

# 251
Ани, точно за теб си мислех днес и се надявах да няма твои близки жертвите и ранените.
ужасна трагедия... Cry

# 252
Рени, моля се, утре да ни споделиш хубава новина. Кураж и вяра Praynig

# 253
benighted, надявам се племеничката ти е добре и днес да споделиш добрата вест  Praynig
А това в Ямбол е голяма трагедия, дано няма повече жертви от предварително обявените Praynig

# 254
  • Бургас
Рени с вас сме! PraynigЧакаме хубавите новини! Hug

Общи условия

Активация на акаунт