Хайде лятото дойде, НОЕМВРИйчето се стяга за море!!!

• 16 563
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ренка сега прочетох Cry От сърце се моля днес вече мъничката душичка да е добре и да се похвалиш, че лошото е минало. Praynig
Мир на праха на жертвите в Ямбол Sad

# 256
Рени,  Praynig Дано да се похвалиш с добри новини днес.
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Мир на праха на загиналите в Ямбол. Ужасна трагедия  Cry Cry Cry

# 257
Момичета, Слава Богу новините са добри. Малката е в съзнание, говори, познала е майка си, но много я боляло. Като се чух със сестра ми, камък ми падна от сърцето. И тя самата звучи много по-спокойна. Баща ми още не знае, но решил да изненада сестра ми и тръгнал днес за Ямбол. Страх ме е той как ще го приеме, но поне ще и е пред очите и ако вдигне кръвно  или нещо друго стане, ще има кой да се погрижи за него. Той е с болно сърце, а майка е в Гърция, та ако беше разбрал по телефона, можеше и той да направи беля.
Катастрофата е станала по вина на малката. Тръгнала е да пресича булеварда до училището неправилно. По средата на булеварда има островче с високи храсти и няма видимост нито за шофьорите, нито ако пресичаш от там. Та тя изскочила от храстите пред колата.
Ако има нещо хубаво в тази ужасна ситуация е това, че шофьорът се оказал лекар. Реанимирал я човека на улицата, изчакал линейката и отишъл в болницата с нея.
Благодаря ви много за подкрепата   bouquet! Вие сте прекрасни  Hug!

# 258
  • Бургас
Рени, много се радвам на добрите новини!Дано скоро се оправи на цяло малката и да не я боли. Praynig
Добре е, че на сте казали на баща ти.Като я види на място, че е добре ще го приеме наистина по-леко.
Прегръдки от нас! Hug

# 259
Ренка,  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 260
  • София - Дианабад
Ренка, браво за хубавите новини  Hug Heart Eyes Peace

# 261
Рени и за се радвам, че поне за твоето семейство новините са добри, и че в нещастието племеничката ти е имала късмет шофьорът да й помогне адекватно на място!
Дано няма никакви последствия и най-важното ПОВЕЧЕ ТАКИВА ТРАГЕДИИ

Трагедия имаше и в Русе преди десетина дни http://news.ruse24.bg/92695.html

Дано тези животи допринесат поне за решаване на проблемите с неправилното пресичане и обезопасяването на пешеходци (а то си е донякъде и на шофьори) колко пъти съм си мислила сега ако изкочи от някъде дете ... затова карам внимателно.

# 262
Сега прочетох за племенничката на Рени.. Много бързо оздравяване пожелавам!

# 263
Ренка,радвам се за добрите новини.Пожелавам бързо възстановяване на малката сладурана Praynig
Мир на праха на загиналите хора!Дано няма повече такива трагедии Praynig
Ани Hugрадвам се че при вас всичко е наред Hug

# 264
Reni  Hug  Hug  Hug Izjivyah nyakakv ujas, dokato stigna do sledvashtata stranica. Radvam se, che deteto e dobre, dano se vazstanovi po-barzo  Heart Eyes

Maja mi vcehra mi razkaza za tragediyata, ujasno e... Mir na praha na zaginalite  Praynig

Neshto ne mi srabotvat parolite da razgledam snimkite v noemvriyskiya album Sad

# 265
Ренка, искрено се надявам да няма последствия тая травма и ви го желая от все сърце... Малката ще се пази повече като оздравее поне... Всичко ще е наред, ще видиш!!!
Ани и аз за вас си мислих, не мога да стигам до компа напоследък... Добре е, че поне при вас всичко е наред...

Незнам дали ви се похвалих, че мъжа ми счупи крак та ми идват нанагорно някои неща тия дни...

За загиналите- мир на праха им... Sad

# 266
# 267
здравейте майки много  се радвам че има такъв сайт

# 268
ами здравейте. и ние много се радваме, че има такъв сайт. Laughing

# 269
 Mr. GreenПривет мривет момичета!

Рени бързо въстановяване на малката и семейството ви! СТискам силно палци!  Peace

Кви са тия гости по никое време, май са убъркали рейса...ама се радваме да се подрускаме заедно до следващата спирка  Laughing

Записах Дани в ОДЗ-то вчера, директорката беше супер любезна, а градината е на пет метра \няма да спра да го повтарям\ под прозореца ми, и често като люпя семки от терасата бОклука пада в прозореца долу... Outta Joint явно затова решиха да ни приемат, за да престана със системния тормоз  Outta Joint Иначе съм добре, котилото в къщи също. Направих си няколко бързи солариума щото в срЕдата заминавам за Острова  Wink Ето тук..http://www.mabely.com/ само дано всичко с домашните любимци да е наред...че иначе пътуването ми се отлага Thinking

оф исках нещо да пиша ама забраивих, бирата не прощава никому  chef

Общи условия

Активация на акаунт