Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 27!

• 13 854
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Asaly може и от червата да са  Peace

# 136
Какво производно име Ви харесва повече от името Лиляна-
1.Лилия
2.Лилиан
3.Лили
4.Лия
Аз харесах Лия  Party

# 137
И аз имах такива споделих с лекарката ми и тя ми увеличи дозата на Магнезия за известно време. Днес четох в една книга, че тези болки са в следствие от разтягането на матката.

# 138
и аз така си мисля ама мен ми подпира матката вече на миомата и на моменти имам бодежи точно в миомата

# 139
И аз имам болки, първо ми се появиха като кихах и кашлях една седмица, от ЖК казаха че са контракции, да пия но-шпа 3х2.
Сега след прегледа при кардиолога си ме боли точно на местата където ме натискаше с видеозона, сигурно ми е докарала няколко хематома...
Реших да се консултирам с моята докторка и в петък отивам!

# 140
"Часът на мама" трябваше да го гледаме на 6.04 Peace Тогава ще говорят за дислексията при децата и е поканена една от мамите пишещи тук Peace

# 141
ааа на 6-ти ли беше......е близо бях  Joy голям съм кукумицин

# 142
  • София
Здравейте момичета! Аз не съм писала отдавна,но нямам какво да споделя,при мен е еднообразие,ходя на работа и си скучая и там.А да ви се похваля пообзаведох се с нови дрешки. В малкия цум на втория етаж има щанд за бременни и предлагат доста интересни неща.Искам да ви попитам от няколко дни имам нещо като болки , по-скоро като изтръпване в горната част на корема , под гърдите. Имате ли представа от какво може да са.Благодаря за съдействието.

# 143
Galka_84 там не ти ли е стомаха  newsm78 може да са проблеми с храносмилането.

# 144
И аз да се включа!

За сърчицето на бебчето стискам много палци! Peace Дано всичките ни бебета се родят здравичи!  Praynig

Ама хубаво време тези дни, разкошно само за разходки! И аз естествено не се спрях! Тръгвах от работа по-рано само за да направя 1-2 обиколки на парка! Ако има желаещи може да се разхождаме заедно в Южния парк!

За дрешките
имам призив към всички бременни момичета! Трябва да се стараем да изглеждаме добре по време на бременността! Дори и да имаме проблеми не трябва да се предаваме!
Много ми става неприятно когато видя младо, хубаво и бременно момиче, а изглежда ужасно отпуснато и нечистоплътно! Аз мисля, че бременноста ни краси, а не ни вгрозява и нека подчертаваме това със свеж вид и усмивка на лицето!

# 145
Здравейте! И аз чакам "шушулка", както казва моята докторка. Бебето трябва да се роди през Август и се очаква да е момиче /4Дто това показа  baby_neutral/. Аз също усещам как рита малката, предимно вечер. Ще следя темата и ще се включвам, когато мога. Все още ходя на работа, харесвам си я Rolling EyesМоля да ме включите в списъка Бъдещи майки Авуст 2009. До скоро!

# 146
Моля да ме включите в списъка Бъдещи майки Авуст 2009. До скоро!

Моля пиши  лс на Август 2009 - дата на термина!!!

# 147
има ли будни?

# 148
# 149
ураааааааааааааа айди да си говорим

Общи условия

Активация на акаунт