Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 917
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Първокласници и първокласнички утре ще ходи ли някой на състезание по математика в 125-то?
Ако ви влече идея за кафепиене по време на това мероприятие пуснете едно ЛС Hug

# 226
Фантичка Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всяка твоя съкровена мечта да се превърне в реалност!

# 227
  • Ланкър, планините Овнерог
Фантич,

# 228
 Здравейте!Отдавна не съм писала, загубих дирите на темичката.
 Моят днес е на мат.състезание, мислехме да не го пращаме, защото не знам за София, но тук въобще не е коректно-децата от училището, в което се провежда са предварително запознати с тестовете и в крайна сметка от примерно 20 явили се-19 имат по 60 точки.Ама какво да се прави. Confused
 Хубав ден ви желая!  bouquet
 ЧРД на Фантичка със закъснение!

# 229
Здравейте мами, приемате ли малко позакъсняла мама на първокласничка във вашите редици/чак сега забелязах хубавата темичка/

# 230
  • Варна
slavi111 , добре дошла!  Hug Кажи повече за първокласничката? Къде учи?  Ако искаш може и име и рождена дата, за да се включите в списъка на първа страничка.  Hug

# 231
Казва се Василена, родена е на 04.08 2001г.Учи във Велинград в ОУ"Неофит Рилски"

# 232
  • София,
welcome slavi111 и ВАсилена! Hug
НИе се приготвяме за екскурзията утре, ама това променливо време, много ме притеснява, ще трябва да му сложа и резервни дрехи  newsm78

# 233
Семирамида благодаря за топлото посрещане.Вие и на екскурзия ли ще ходите?Нашата госпожа май няма да ги води никъде,а така ми се искаше малко да попътуват мъниците - аз като ученичка обожавах екскурзиите.Вие къде ще ходите на екскурзия?

# 234
  • София,
ЩЕ ходят на САмоков, а в края на май и на ЗЕлено училище на Вонеща вода - през зимата пък ходиха няколко пъти на ВИтоша, пак като на екскурзия. Засега госпожата има сили и кураж да ги води, надявам се да не и се изпари желанието скоро newsm78

# 235
  • София
В у-щето на Дияна няма изгледи за екскурзии. Ходиха на зелено, стига им Simple Smile

# 236
  • Варна
В у-щето на Дияна няма изгледи за екскурзии. Ходиха на зелено, стига им Simple Smile
В училището на Петьо също, но и на зелено не са ходили.  Confused Не се наема госпожата.
Ан Мари, все си мисля да ти кажа и все пропускам - много ми харесва аватара ти - като картичка е - да са ти живи и здрави слънчицата!  Hug
Момичета, ще ходите  ли някъде следващия уикенд? Пак се очертава по-дълга почивка за някои... За съжаление не и за мен.  Crazy

# 237
  • София,
Момичета, ще ходите  ли някъде следващия уикенд?

bowuu Да ние ще ходим - на бабин дом - на гости в провинцията, но и ние май няма да почиваме, заформил се е един як ремонт Joy

# 238
  • София
И ние никъде няма да ходим. Поне за сега. Мъж ми има тийм билдинг средата на май. Евентуално в началото на юни ще мръднем от Сф.

Марчела, мерси Simple Smile Растат дечицата Simple Smile
А за снимките... 21х то Дуци Simple Smile

# 239
Привет и от мен, не съм писала отдавна, но не ви забравям Heart Eyes

Днес бяхме на математическо състезание. При нас става нещо подобно като при Ji, учениците от училището домакин са първите в класирането. Не знам дали са запознати предварително с теста... Неприятно е.... Сина ми ходи, за да си сверим часовника...

Общи условия

Активация на акаунт