Не съм писала тези дни, но с бебо пак се водихме по доктори
Почивните дни и излезе обрив по цялото тяло. Голямо чесане и мрънкане падна. Направо луда станах. Бяхме на преглед при дерматолог, накупихме сумати мазила и май започваме да се оправяме. За съжаление разходките станака малко проблемни защото трябва да излизаме по хладно, за да не се обостри обрива, та почти по цял ден сме си вкъщи
Като стана въпрос за разходки и при нас пада голямо чудене за обличането. Слагам боди с къс ръкав и тънка памучна жилетка. Надолу е с дънки или панталонче. Не я завивам, но нося за всеки случай одеалце. Все още се возим в бебешкия кош и се чудя дали да изкарвам вече летния 
Обеци няма да слагам. Като порастне малката сама да реши дали иска да носи или не.
Кади, и мен ме заинтригува този коктейл за колики. И ние не сме се отървали от тях. Би ли ми написала по-подробно какво представлява. Благодаря ти предварително

Latka, картинката ми е мнооооооооого позната. Почти винаги се прибираме на ръце. В едната ръка бебето с другата бутам количката ............ Добре че таткото доста често ни посреща в парка, че иначе голям зор виждам

Миленка, Марти почти е проходил
Пу пу да е жив и здрав малкия сладур!Pupinka, малката е едно сладко бонбонче

Лек ден от нас и причтни разходки