Отговори
# 90
Честити месечинки на всички бебковци!
Мами да ви питам, на този въпрос вече беше отговорено, но пак да пита. Кой беше чая за успокоение?
На моя мъж в аптеката му дали лайка, анасон и копър и му казали че е това  newsm78

# 91
yoyoana, San4es, LLBB-bubeto, miIV-Milena Ivanova, monny_77, abel, rrhh-Ани, verita76, Жени, bubabo, Elmina, Didi* благодаря ви за хубавите пожелания  Hug  bouquet

Бубе
дано не е нещо сериозно и да се успокои мишлето  Praynig Hug

Честити месечинки на Адела, Йоана и Валето   bouquet да са живи и здрави много послушни и щастливи деца!

Камелия
този който са му дали е за колики, за успокоение е с липа, маточина и лайка или с мащерка и цвят от слез. Води се чай за сън има го на Хумана, Хип и Блевит. Може и на друга фирма де аз тези имам  Peace

# 92
  • Пловдив
Ками , чая е на ХИП и  се води успокояващ билков чай и са изброени билките.Този с лайка , анасон и копър е за колики.
Честити месечинки на малките мишлета !Нека са живи , здрави и много да слушкат мама и тати!  bouquet  bouquet

Диди, честит рожден ден !Пожелавам ти океан от любов ! 

Еми, честита годишнина !Пожелавам Ви много  любов, щастие, разбирателство  и още няколко дечица Heart Eyes!

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 20:23 от Aнели

# 93
Благодаря ви момичета за пожеланията- прекрасни сте Hug

Частита месечинка и на Аделка, Йоана и Валето  Heart Eyes

Диди- честит рожден ден миличка, бъди многоооо здрава и щастлива

# 94
Не е от хернията!!!Прозира зъбче.(обаче е горен зъб)  Crazy  но може да избие и след месеци.Обаче отворих всички чесалки и млъкна.Хареса си тази И се върна старото ми послушно ПипиРаздава усмивки и гука радостно!!!Сега започваме и с Дентокинд.(така ли се пишеше  Embarassed )
Invisible благодаря за куража.  Hug

# 95
  • София
Привет  Hug

Честит рожден ден на Диди. Много здраве, щастие и любов.

Честити месечинки на всички декемврийски сладурчета.   bouquet

Честита годишнина на Инвизибъл. Още мнооооого щастливи години заедно.   bouquet

Ние днес си направихме малко по-дълга разходка, нали няколко дни не излизахме дори се хранихме навън. Дано вече да са все така слънчеви дните, че да излиза на въздух детето.

Лека вечер на всички.  Hug  

# 96
Еми извинявай честита годишнина  Embarassed забравих да те поздравя. Пожелавам ти дълги години съвместен живот, мног щастие и разбирателство   bouquet
Благодаря за отговорите. Щеги убия тези патки от аптеката. И аз точа нокти тази нощ като се събуди да й дам чай ама ... Sick айде пак цицка

# 97
Здравейте, мами  Hug

Еми, честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая   bouquet

Диди, да си жива и здрава, обичана и глезена!   bouquet

Честити месечинки на бебчовците!

Ние също днес за първи път се хранихме навън - малко странно беше да кърмя в парка, но не беше страшно  Laughing За съжаление свършихме голямата работа и се прибирахме вкъщи за смяна...

Продължаваме да ставаме по 2-3 пъти на нощ за хранене - ще пробвам да избегна едното ставане като дам залъгалка, макар че Дари хич не я обича и не знам дали ще ми се отвори парашута  Whistling

Много се радвам на мъниците, на които вече им растат зъбчета. Дари доста лиги пуска, пък да видим какво ще излезе. Утре сме на консултация ще ни бият втората Пентаксим. Някой беше споменал, че ваксината я няма в мрежата - търсете аптеки на Търговска лига, те имат договор с Чайка фарма и разполагат с ваксината.

# 98
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честити месечинки на всички малки сладки декемврийчета!

Честита Годишнина Еми! Обичайте се и за напред толкова силно и още много Крисчовци!   bouquet

Egisihora да ти е жива и здрава малката рожденичка!

LLBB-bubeto сладурка малка!  Hug а пък мама пак си мисли за лошото!

След тези толкова хубави неща да се оплача малко, че никой не ме разбира.  Sad Оная вечер имах страшна бъбречна криза и направо ревах от болки. Поотмина, но вечер болките се засилват, а пия само но-шпа заради кърменето. Чувсвам се като парцал от болки и неспане. Айде стига вече.Извинявайте ако ви затормозявам с мойте проблеми.

Хубава и спокойна нощ на всички бебчета и техните мами и татковци!

# 99
Ех, колко празничен ден!!!

Честито на всички мъничета, по-големи дечица, майки и татковци!

Нещо става с моето дете и незнам вече какво да го правя. От понеделник насам не иска да заспива, особено вечер. Такава борба настава, мрънка, дърпа се, плаче... Първо помислих, че ми намалява кърмата и опитах да дам замразена, но изобщо не обръща внимание на шишето (сега разбирам какви мъки изпитвам мамите с деца, които отказват шише). Второто предположение беше пак възпаление на ушите,  ама и това май не е. Меря температура - няма. И зъби май не са. Изчерпаха се всичките ми логични причини.
Вчера вечер изпаднах в дива истерия, той реве, а аз още повече от него, ама със сълзи и сополи буквално. И детето като не ме е виждало такава спря и ми подаде лигавника си, да се избърша... Толко мило ми стана и хем рева, хем се смея. Мъжа ми се почуди какво ми става.
Сега си мисля, да не би да му е толкова интерсено навън и да се превъзбужда. Или пък някой да не го е урочасал. Ох, ще полудея. Та утре отиваме на лекар, да видим какво за бога се случва.

А и в главата ми е буря от кухни, плочки за банята, гардероби и щори... ooooh!

# 100
  • София
Честито на малките Крис, Йоанка и Валери. Момичета, нека бебоците да растат здрави, усмихнати и мноооооого да ви радват   261uu

Еми, честита годишнина!!!  newsm51  Нека животът ви бъде изпълнен с хармония и желания, съкровени мечти и осъществени копнежи! А защо не и още един мъничък Криско или Кристина  Wink

Didi*, бъди щастлива и много обичана!  smile3525

Лека и спокойна нощ от нас ! smile3524

# 101
Здравейте, честито на всички, които имат поводи!

Днес се опитах да купя ампули витамин Ц за дребната и ми отказаха - нямала съм рецепта... откачена работа.. #Crazy #Crazy Гледах много внимателно по телевизията, че отказвали широко използвани лекарства без рецепта, ама пък витамин Ц да ми откажат ми се стори прекалено...
Утре съм първа кипра при педиатърката със списък за рецепта.

За зъби сте се разприказвали - моята мома настоятелно си чеше венците с ръчички, ама много рано ми се струва да са зъби.. та тя едва сега закачи 4 кила..

# 102
Добро утро!
Вчера наистина е бил много празниче ден, а ние с нашия малчуган сме го пропуснали! Извинете ни! И приемете нашите най-искрени пожелания за здраве, повече слънце в душите и весело настроение! newsm51 Tada

# 103
6u6inka едва ли има мама, която в някой момент да не се е сблъскала с трудното заспиване. То като че ли това е най-трудното нещо, заради което хората казват, че е трудно да се гледат бебета Laughing. Тези малки вързопчета, колкото са нежни и крехки физически, толкова им е лабилна и нервната системка... Ако можеха като големи хора да се сетят, че като са уморени и легнат и затворят очички всички ще се оправи, щеше да е супер Laughing  Освен това, за тях света предлага всеки ден новости и те няма как да следват един и същ режим, колкото и да ни се иска и да ни го препоръчват.
Аз си я усещам, моята момица, че всяка промяна в режима за деня ми променя детето. Времето на вън, хората които срещаме, продължителността на разходката, дали сме играли или само сме се гушкали.... Дори в дните, в които тате не е на работа, за нея са по-различни и започва да се сърди, защото когато сме саминки спинка и никой не й бърбори в съседната стая, и не потропва непрекъснато нещо  Laughing
Трудното заспиване и при нас е проблем след 6 часа вечер, след баня и хапване спим половин и час и отново сме ококорени, но не за игра, а да знае, че съм до нея.... В общи линии гушкам я да ме усеща и да се успокои и все понякое време заспиваме...

Мале, че дълго стана.... Днес е едно такова сиво и мъгливо тук, ама стига да не вали, няма да изпуснем двата часа навън.

Лек ден и спокойни бебчовиц!!

# 104
Добро утро> Ние се наспахем след две ставания за ам-ам през ноща.
6u6inka може и да е урочасано детето. Галка редовно е урочасана дори ние я урочасваме. Добре че свекито бае та да ни минава.
Ето 2 "рецепти":
1. Сложи червен конец на ръката на детето и на своята ръка.
2. Всяка вечер измивай лицето на детето зад вратата, като миеш от брадичката към челото, да излизат уроките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт