Гоблени-51

• 61 793
  • 456
  •   1
Отговори
# 135
Хайде  ето го и моето етапче  Grinning
Снимката не е много хубава, но съм снимала снощи - на дневна светлина е по различно.

А за e bay - изкушенията са много.Аз вече гледам да не отварям сайта толкова често.Това което искам да ушия и съм накупила
надхвърля възможностите ми...... за съжаление Embarassed

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 15:07 от snowdrop

# 136
И при нас болести-малкия изкара гнойна ангина сега е баткото-а аз съм на работа и съм ги оставила на мама.Моят мъж пък постоянно повтаря да съм го разучила тоя ибей та да се вреди и той с поръчки-не за гоблени де   Laughing
Гууди пак със стария атавар- много си го харесвамти пред Великден си решила да чистиш ааааа та на чистичко да подредиш великденските красоти-кой знае колко си избоцкала?
Аз утре ще ходя да записвам големия в училището-първи клас отсега ме побиват тръпки какво ме чака тази година .Марулче какво стана с детската градина ?
Аз намалявам броя на неушитите гоблени и съм се зарекла докато не ги свърша -нищо ново!!!   ooooh!

# 137
Момичета,тези от вас които са шили на Ланарте-Момичето с коня ,биха ли ми казали този 1/2 кръстат бод ^-в долната част на квадратчето ли се шие или в горната  ooooh!..дали се изразих правилно  Thinking

половинката кръстче си е като нашия гобленов бод, а наклона трябва да е като на горното бодче на кръстчето  Peace

Мила,искаш да кажеш ,че  вместо така  /////.....ще се шие наобратно  \\\\\\\   newsm78

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,тези от вас които са шили на Ланарте-Момичето с коня ,биха ли ми казали този 1/2 кръстат бод ^-в долната част на квадратчето ли се шие или в горната  ooooh!..дали се изразих правилно  Thinking

половинката кръстче си е като нашия гобленов бод, а наклона трябва да е като на горното бодче на кръстчето  Peace

Мила,искаш да кажеш ,че  вместо така  /////.....ще се шие наобратно  \\\\\\\   newsm78

кръстчето ти е едно наклонче в едната посока и едно в обратната: / + \ или \ + /
полукръстчето трябва да е в посоката на второто наклонче, това което е отгоре  Hug

# 139
Goody, нещо се обърках от твоето обяснение, аз като почнах да шия на дим. по орогинална комплектовка точно това погледнах, там кръстчето си е дадено , а после полукръстчето как се шие, обратното на това , което казваш. Някой друг може ли да сподели каже какво мисли, въпреки, че аз съм ушила доста от полукръстчетата и ако не е така няма да разшивам

# 140
     Ето докъде стигнах с ръстомера:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/L0OZ3AqVYI4JlxOMMNTaxw?feat=directlink

Нямате си друга работа да пускате тук линкове в ибей  Laughing. Цяла сутрин вместо да шия се разхождам напред назад из дименшъните там. Лек ден!

# 141
  • в зоната на здрача
Goody, нещо се обърках от твоето обяснение, аз като почнах да шия на дим. по орогинална комплектовка точно това погледнах, там кръстчето си е дадено , а после полукръстчето как се шие, обратното на това , което казваш. Някой друг може ли да сподели каже какво мисли, въпреки, че аз съм ушила доста от полукръстчетата и ако не е така няма да разшивам

Аз сега погледнах моята ангелица,Димова,ми и аз така съм шила.

# 142
Ето тук намерих едно обяснение
http://picasaweb.google.bg/zhanka6/Dimensions?authkey=Gv1sRgCK3T … 19700860379585410
и аз така го шия.

# 143
  • Mostly in my mind
Някой беше казал, че е поръчал от този сайт и че не е доволен http://collection1x4.com/catalog_black.htm Аз си харесах Орхидеите. Някой поръчвал ли ги от тук? И цената нормална ли е? Смисъл не е ли евтин? newsm78

# 144
  • Плевен
здравейте момичета,два дена ви чета   atwork и само този е бей ви е в устата. я какви красоти сте нашили и  шиете smile3501 newsm51, оставете ги като се надуват/продавачите/ сега после сами ще ви търсят Joy ooooh! newsm78
аз си шия малката африканка и си мечтая за голямата newsm12 newsm45. изтеглих си една схема ,но не е много ясна.ако някой има по-ясна нека я покаже.
за сега лек ден  love001

# 145
  • в зоната на здрача
Някой беше казал, че е поръчал от този сайт и че не е доволен http://collection1x4.com/catalog_black.htm Аз си харесах Орхидеите. Някой поръчвал ли ги от тук? И цената нормална ли е? Смисъл не е ли евтин? newsm78
Прочети на първа страница в края на първия пост,не е за поръчване.

# 146
Здравейте ! Имам едно въпросче-  ших малко детско гобленче  , може ли по същата схема,  която е 1:1 да ушия по голямо  , да я шия например 1:4 ?

# 147
И аз да споделя за наклона на полъкръстчетата - обикновено ако трябва да са в посоката за която говори Goody -  те го рисуват на схемата в тази посока и обясняват , че трябва така да се шие.
Ще се опитам довечера у дома да намеря схема и инструкция на едни делфинчета Dolphin trio май се казваше гобленчето - та там са указали кое полукръстче как трябва да се ушие.А и са го нарисували така , че да е видимо ясно.
.. не ме бива много много по обяснението.. дано се справих

PS За схемата на това гобленче говоря
http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idca … mp;idproduct=2022

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 18:00 от snowdrop

# 148
Сега разбрах, че не дадох добър пример. Но на схемата ми в къщи ще погледна пак.

# 149
  • в зоната на здрача
Здравейте ! Имам едно въпросче-  ших малко детско гобленче  , може ли по същата схема,  която е 1:1 да ушия по голямо  , да я шия например 1:4 ?
Че защо да не може,ама повечко работа ще имаш.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт