Гоблени-51

• 61 802
  • 456
  •   1
Отговори
# 120
Кетри , ами какво си наумила  да започваш на нея , аз любопитната  Laughing

# 121
  • София
Кетри,мойта панама не е 18-ска.По-едра е но по-скоро е 16 или 14 newsm78.Вече и аз не помня.

# 122
  • София
Да се включа и аз, преди да съм изпуснала темата съвсем.  Simple Smile
Bella, за кафето със закуска, не е честно да знаеш!  Hug
Geniko, става много хубаво и бързо напредваш. Подбора ти на конците, мисля, добре се е получил!
Goody, ей, как ми се прииска една градинка със столченца да си имам...Аз съм подхванала един със 70 цвята, ама не ставам за канонизиране, че бързо се предадох и подхванах друг.
А пък сега съвсем захвърлих всичко, че малкия е с пневмония и съм в несвяст.  Cry
Много са хубави и ангелчетата на Кетри и Вени!   bouquet
И всички останали, извинявайте, че не е поименно, ама съм стар човек и не помня, много красоти!   bouquet

# 123
  • Пловдив
Здравейте момичетаа  Hug Как сте, страхотна испанка  Flutter При нас е навалял страхотен сняг - отивам да правя снежни човечковци  smile3508 Nature Snowman Nature Snowman cold

# 124
  • в зоната на здрача
Кетри,мойта панама не е 18-ска.По-едра е но по-скоро е 16 или 14 newsm78.Вече и аз не помня.
А така бива..успокойх се ,че бабето не ме метнала. Laughing

# 125
Кетри , тая панама на Генико е сигурно като тази която купи на нас с Шерлок. Нейната беше с лъскавко , цвета е като екрю.
Цвета -да,ама каунта е различен.
Интересното е ,че Гери я е купила от ДМЦ-то,а аз като ходих ми казаха ,
че няма по принцип 18-ска с ламе,а само 14-ска.
Ще звъня сега по телефона,нещо тая баба в магазина ме изнерви.
Нямаше я моита къдравелка. Confused

фирмата ДМЦ наистина имат само Аида14 с ламе, но Zweigart имат и Аида16, а имат и Evenweave с ламе.
С каун 18 май няма.

Кетри ,
ти наистина какво ще шиеш сега?Simple Smile

# 126
  • в зоната на здрача
И аз вече не знам какво ще шия.. Joy Joy,
тая панама с ламето не е за мен,за приятелка е..

Но, аз така как нямам време за шиене,така харесвам все повече модели.

Децата бяха болни от кашлици някакви от там обърнаха на скарлатина...
още ги лекувам,сега в неделя заминавам за Сандански да дишат въздух и се оказва ,че не съм хващала гоблен от две седмици.
Имам три уж сериозни започнати,но сега ако се спечели търга на Ланартевата женица,ще го започна от начало ,в оригинал.
Тъй,че ако някой е решил да играе за тоя търг,моля да се откаже ...без бой. Flutter

Хипатия,а ти ако имаш време сподели хитрините в наддаването.
Аз, не че разбирам,ама някой ден ще се науча..

# 127
аз даже не знам за коя дама става въпрос?Simple Smile)
Я ми подшушни:)

не са точно хитрини, а тънкости:)
Едно от най-важните правила е да не се играе на търг явно, за да не се вдига цената.
Аз ползвам един сайт, ще ти обясня малко по-после, че дъщеря ми се прибира от разходка ..
Кога свършва търга?

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 12:48 от Хипатия

# 128
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичетаа  Hug Как сте, страхотна испанка  Flutter При нас е навалял страхотен сняг - отивам да правя снежни човечковци  smile3508 Nature Snowman Nature Snowman cold

Shocked къде това?  Shocked в Пловдив?  к'ва е таз зима по никое време? при вас земята да не се върти обратно?

ако е последното бързо идвам  Flutter да върна някоя годинка  Mr. Green
Кетри - ако някой те цака  Naughty не съм аз. не пазарувам в и-бей  Blush пазаруват ми, щото съм мърза  Blush боя се отлага, нали?  Peace

# 129
  • в зоната на здрача
http://cgi.ebay.com/LOVE-PEACE-HARMONY-CCS-KIT-MARIA-VAN-SCHARRE … 3%3A19%7C294%3A50

Е тая..
Виж те сега ,понеже аз не мога да шия ,не шийте и вие.
Стойте тука да си говорим. Laughing

Отлага се..
И аз на мен ми пазаруват,туко се моля на някой,ама ще се науча некой слънчев ден. Blush

# 130
Тъкмо днес реших да се регистрирам в ибей и малкия ми висна на главата, реве  newsm45 да гледа мечо пух  #Cussing out #2gunfire
Отстъпих компа за пореден път  TiredМале ако се науча да пазарувам от там, мъжо  tantrum Rage Rage  comp03 Banghead ама аз ще съм  newsm44
Кетри  Hug бих останала да си лафим, но мама ме покани у тях да гледа малчо, а аз ще шия ангелинка  Whistling
Тук у наше село само преръмя, но не е толкова студено, някак сънливо време  smile3507

# 131
Кетри Crazy нямаш милост  Crazy
давай да изкупим всичко на таз мацка  Hug и аз си харесах едно-две  Flutter нали пък нямам в какво игла да бодна - завалийката  Crazy

хм, таквозинка  Blush аз мия прозорци и само духът ми се мярка из форумите, някой да не се заблуди нЯщо  Rolling Eyes

# 132
Момичета,тези от вас които са шили на Ланарте-Момичето с коня ,биха ли ми казали този 1/2 кръстат бод ^-в долната част на квадратчето ли се шие или в горната  ooooh!..дали се изразих правилно  Thinking

# 133
Момичета,тези от вас които са шили на Ланарте-Момичето с коня ,биха ли ми казали този 1/2 кръстат бод ^-в долната част на квадратчето ли се шие или в горната  ooooh!..дали се изразих правилно  Thinking

половинката кръстче си е като нашия гобленов бод, а наклона трябва да е като на горното бодче на кръстчето  Peace

# 134
Белла, в линка на Кетри има и една карта 33 долара

http://cgi.ebay.com/JANLYNN-CROSS-STITCH-KIT-OLDE-WORLD-MAP_W0QQ … 93%3A1%7C294%3A50

Да се оправяте болните бързо, ей Hug

Общи условия

Активация на акаунт