Гоблени-51

• 61 804
  • 456
  •   1
Отговори
# 105
А това защо струва само 8 $ http://cgi.ebay.com/NEW-Cross-Stitch-Kit-SNOW-NIGHT_W0QQitemZ130 … rkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A4|294%3A50

Това е началната му цена. Остават още няколко часа до края на търга Peace
но не е оригинал , а е  китайска комплектовка имайте предвид

То и американско да е, пак не е сигурно, че е оригинал. М/у другото за китайците си права. Чувала съм, че никак не били коректни продавачи.
Не съм чула някой да поръча Дименшън от Америка и да не е оригинал.
Казах, че е китайска комплектовка на за да подценя търговската честност на продавача, а защото някой , гледайки снимката на предлагания гоблен би се подвел, че е оригинал.
Всъщност комплекта ще е добър. Схемата ще е едно към едно с оригиналната, а не орязана и осакатена, цветовете ще са подбрани отлично , конците ще са повече от достатъчно и качествени.Схемата добре принтирана и ясна. Панамата и тя е добра, ще има игли

За китайските комплектовки съм чувала само хубави отзиви, а и продавача е надежден.
Лично мнение е, ч е си струва да се купува от тях.
Много повече отколкото да се купуват примерно комплектовките на Милена стил:)

# 106
Момичета,търся схемата на гоблена "Целувката"?Има ли я някои?Или ако знаете от къде мога да я взема?Благодаря ви предварително.

# 107
  • Mostly in my mind
Аз говорих като цяло за стоката от Америка и като цяло за продавачите от Китай. Чувала съм го от познати пазаруващи от  ибей редовно.  Peace

# 108
  • варненка от София
Бела, аз написах инструкциите, но е в текстови файл, та го метнах на Хипатия тя да го качи нейде и да го сложим като линк. Като е готова тя ще го метне пък на Кетри, а тя ще го сложи на първа страничка.  Heart Eyes

# 109
  • в зоната на здрача
Момичета,търся схемата на гоблена "Целувката"?Има ли я някои?Или ако знаете от къде мога да я взема?Благодаря ви предварително.
Има много целувки,мила.
Коя е твоята... Thinking

# 110
  • София
ketri благодаря   bouquet , за мен беше  Grinning
Goody разкошно е  Heart Eyes

# 111
  • в зоната на здрача
Ууу,добре.И да го покажеш скоро.. Hug

# 112
  • София
Изписахте темата докато загрея да се вкюча Laughing.
Бела,страхотно кафенце  Hug
Кетричка,от ДМЦ си я взех панамата.Не ми се вярва да е свършила,имаше цял топ.На снимките не си личaт блещукащите моменти,но те  са дискретни.Панамата е по-скоро екрю,а не бежова.
Ето и аз докъде съм стигнала.

И аз разучавам Ebay.Смятам да се пробвам в скоро време. Thinking

# 113
Аз говорих като цяло за стоката от Америка и като цяло за продавачите от Китай. Чувала съм го от познати пазаруващи от  ибей редовно.  Peace

Е, тук ставаше
въпрос за конкретен дизайн на Дименшън, който купен от САЩ в никакъв случай няма да е фалшификат.
И аз пазарувам много редовно от ибей:)
Познатите ти не са пазарували от Китай гоблени, а сребърни бижута или компютърни компоненти предполагам, а в тази сфера измамниците са много.
Но е и логично да очакваш да те измамят, ако ти предлагат сребърно колие за 0.01$

Вярно е Марулка ми изпрати файла, но си признавам , че още нищо не съм направила по него.
Нямам никакво време.
Но той може и така да се сложи на първа страница  и в последствие да го допълваме

# 114
здравейте от мен!  най-после имам интернет и ще мога да ви изчета! Чудесно кафенце!

# 115
  • София
geniko страхотни са китките Simple Smile

# 116
Mарулче,хич не ми се иска да те притеснявам...ама понеже на моменти съм блейка голяма и има вероятност да не съм я видяла Embarassed та реших да попитам Heart Eyes
...а вие успяхте ли да запишете шушето на детска? Hug
goody newsm74
geniko,много нежно и красиво Hug...и успех с ebay-я Wink
poepie,що не пишеш?

аз пък луднах по тая стара карта ooooh!и в тази връзка да ви питам такъв лен 25-бял намира ли се?
... или да си попарвам мераците още в зародиш Crazy

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 10:39 от bella_

# 117
  • Mostly in my mind

Но е и логично да очакваш да те измамят, ако ти предлагат сребърно колие за 0.01$

Mr. Green

Да се похваля, че напредвам доста с моето Арабско момиче. Скоро ще се покаже и крачето Grinning

# 118
Кетри , тая панама на Генико е сигурно като тази която купи на нас с Шерлок. Нейната беше с лъскавко , цвета е като екрю.

Генико , страхотни стават , много ги харесвам Peace

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 11:21 от ina.

# 119
  • в зоната на здрача
Кетри , тая панама на Генико е сигурно като тази която купи на нас с Шерлок. Нейната беше с лъскавко , цвета е като екрю.
Цвета -да,ама каунта е различен.
Интересното е ,че Гери я е купила от ДМЦ-то,а аз като ходих ми казаха ,
че няма по принцип 18-ска с ламе,а само 14-ска.
Ще звъня сега по телефона,нещо тая баба в магазина ме изнерви.
Нямаше я моита къдравелка. Confused

Общи условия

Активация на акаунт