Гоблени-51

• 61 806
  • 456
  •   1
Отговори
# 90
Прасчо,много,много благодаря Hug Heart Eyes newsm51

# 91
  • София
Ох, сега и аз искам да ушия тея индианските гоблени... Имам толкова неща, дето ме чакат, едни да ги почна, други да ги довърша, а сега и тези ги искам Mr. Green
bella_ благодаря Wink С тоя ибей всички сме пощурели май, в добрия смисъл естествено  Hug

# 92
  • в зоната на здрача
Geniko,кажи ми моля ,от къде си взела таз бежова 18-ска в ламе.
Една приятелка търси,минах през ДМЦ-то беше бабето от другия магазин,ама ми каза ,че такава по принцип нямало.
Ти от софийско ли я взе.. Thinking А случайно бяла да има.

# 93

Виталити , благодаря за блек . галери . ру  , много хубави схеми  Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 20:22 от ina.

# 94
Единия индиански може да си го свалите от тук :
http://ble-k.gallery.ru/watch?ph=vMB-OwAQ#feature=mainlist

Ще дам и другия малко по-късно...

А с вълци имам ей този  Laughing

# 95
  • в зоната на здрача
Кой търсеше това:

http://dump.ru/file/2321302

# 96
Момичета,много ще ми е мъчно за вас,но децата излязоха ваканция и ние заминаваме на гости при баба им.
Желая ви повече свободно време,за да сътворите отново красоти!

# 97
Добро утро другарчета Grinning
днес успях да вляза в крак с времето и станах рано,както обичам...и имам време да се погрижа за първата ви чашка кафе за днес Heart Eyes
има и закуска Wink

Инка,вчера много бързах,че много работа имахме и пропуснах да кажа,че става много красиво Peace
Марулка,имаме ли инструкция за подреждане на конците или аз не я виждам ?newsm78

тук вали,като из ведро и въпреки това желая ви усмихнат ден Heart Eyes

# 98
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ихааааааааа, Белла -   bouquet след такова кафенце  Mr. Green няма как да не ми се доработи  Crazy обичам точкави чашки  Heart Eyes

докладвам, при нас е мрачно, не вали (за съжаление) и ще трябва да мия прозорци   Tired

венипух - не съжалявай - най много се шие, когато не влизаш във форума  Wink боцкай, а ние ще чакаме да ни заринеш с готови гоблени, когато се върнеш. Весело изкарване!

индианци, индианки и малки индианчета има на сайта на мистик стич, който пусках по-рано  Mr. Green я да видя има ли кандидати да шият от там.  Flutter за да ви канонизирам, не за друго  Hug

здравчето вече я обявих за светица, чакам следващите с чаршафи (и/или повече от 60-70 цвята) да се разкрият

весел ден и стискайте палци да завали  Whistling да поседна и аз с гоблен като бял човек

# 99
  • Пловдив
Единия индиански може да си го свалите от тук :
http://ble-k.gallery.ru/watch?ph=vMB-OwAQ#feature=mainlist

Само за приятели е позволено да виждат.

# 100
bella_ чудесно кафенце си ни сервирала тази сутрин и със сладко да не заслабваме  Wink

venipuh прятна ваканция  Hug

И аз съм си взела една седмица отпуск да обърна повече внимание на детето, надявам се и на гоблена  Grinning

# 101
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
най-после ми мина мързела и снимах софийското произведение  Hug

Heart Eyes Heart Eyes Благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes

# 102
  • из България
Добро утро и от мен.И тук при нас е мрачно и май ще вали.Аз вчера като научих и си казвам сега ще се стегна и ще завърша тоз гоблен,но нещо не се получи,не ми спори 1:1 и това си е.Лек ден ви желая,аз сядам пак да уча,че нямам избор.

# 103
  • Mostly in my mind
А това защо струва само 8 $ http://cgi.ebay.com/NEW-Cross-Stitch-Kit-SNOW-NIGHT_W0QQitemZ130 … rkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A4|294%3A50

Това е началната му цена. Остават още няколко часа до края на търга Peace
но не е оригинал , а е  китайска комплектовка имайте предвид

То и американско да е, пак не е сигурно, че е оригинал. М/у другото за китайците си права. Чувала съм, че никак не били коректни продавачи.

# 104
Дидкин, браво! На кого е този дизайн?

Запитването е от миналата тема.Отговарям аз,защото нета на Дидкин е слаб и те не може.До колкото знам,дизайна е на китайска фирма.

От китайците ми е Париж.Продавача беше коректен.Даже и подарък ми беше сложил.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 09:41 от sissak

Общи условия

Активация на акаунт