Гоблени-51

• 61 764
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
Namerih shemata  po tozi link. Tova e! No neznam kak da ia svalia ot MULTIPLY.  Imam registracia no ne mi dava dostqp

http://dump.ru/file/2338977

tazi shema imam i az no e nespolu4liva prerabotka v PM, znacite i kutiikite se razminavat. rezultata e ka6a.  

честно казано не разбирам какво искаш.
Това е оригиналната схема.
Не знам дали ключа е правилния, не съм сравнила, но бях ти дала преработена с програма схема и там цветовете са идеални.
Сега ти дават и оригиналната схема  и пак не ти харесва
Не очаквай морето да е зелено , както на снимката, в оригинала цветовете му са в синята гама

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 14:00 от Хипатия

# 226
  • Пловдив
Досега рових да я видя тази карта, но не успях. Случайно намерих в дисковете си една пренабрана и я качвам тук. Дано да е същата, Janlinn - The Old World Map: http://dump.ru/file/2339417
За това говоря:

unchita, в Купчийницата няма мои работи, просто там ми харесва и затова съм сложила линка в подписа си.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 13:59 от did_tag

# 227
Pepi_r си е тука.На мен като ми е под ръка и не забелязвам,че я няма във форума.Ама вярно,че се спотайва.Щеше да ми носи момичето от Алхамбра да видя,пък се наниша.Оооо,как ми припомни.Отивам да я притесня.

# 228
did_tag,много благодаря ще си сваля за всеки случай и тази Hug

аз обаче се оптвам да разнищя този вариант newsm78 Whistling

# 229
  • Пловдив
бела, тоя вариант някой го беше пуснал преди 2-3 теми в някакъв специален формат, който не знам защо не мога сега да отворя  newsm78 иначе съм си го свалила от тук, като бяха пуснали линк  newsm78 Ще се разровя из старите теми, мога да го открия

дид таг, аз имах предвид, че очаквам да ти видя наживо нещата, които днес показа, понеже ще ги занесеш там на рамка, ама вероятно ще ти ги направят по-бързо, преди да отида аз, че нещо стипендията ни я пускат на порцийки, пък първата порцийка вече замина  Blush

ПП: Да, Хипатия е говорила за нея в 28 и 44 тема  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 14:15 от unchita

# 230
bella,
това е на ХАЕД мисля.
Какво разнищваш тук?Simple Smile

аз пусках схемата и е в pdf формат.

# 231
Аз го свалих на HАЕD е и е в pdf формат,схемата е перфектна
чудене-маенето ми е за контура и надписите

# 232
Тук съм бе  wavey. Следя ви зорко произведенията и само чакам някой да кривне от правия път /шиенето/ и аз да го вкарам обратно в него. Ама нещо аз съм поизлязла.
Засега имам нашити, но не съм ги показвала, щото вече сте ги виждали готови  Embarassed Кафеджийката /шита с кафяво в/у бяла панама/, Сърцето с лалета дето Здравчето го беше показала по 14.02. и 4 картички с майката с детето /дето са с един цвят/ за Благотворителния базар във В. Търново.
Тъй като вече ми свърши панамата /и нямам намерение да си купувам нова, щото все се изкушавам нещо ново да почна/, се заемам /уж/ сериозно със оставените на отлежаване гоблени. Момичето от Алхамбра е почти готово трябва само по-сериозно отношение от мене. След него продължавам със "Стария град", а после .....  ще видя с кое да продължа.

/Дадох си отчета за тримесечието  Wink. Досега приемах критики от Сисак, че ме няма в темата  Embarassed/

# 233
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....

днес и нета ми е гнусен, и денят се очертава ужасен  Tired

# 234
  • Пловдив
Аз го свалих на HАЕD е и е в pdf формат,схемата е перфектна
чудене-маенето ми е за контура и надписите

Здравейте!
И аз досега се чудех и "дзверих", но мисля, че няма контур изобщо - всичко е за сметка на многото единични бодчета, с които се очертават буквите  Shocked
(Сега се сещам - и с пъзела беше подобна ситуацията - чак като наредиш парченцата виждаш, че си направил надпис  Rolling Eyes)

# 235
Bilkova,благодаря ти Hug
goody
  усмихни се!

# 236
  • Плевен
Здравейте момичета,[/b]
[b]Ели
- Hug,аз точно тази съм си свалила,но малко ми е размазана ,а в ключа има повтарящи се цветове.Ако ти е удобно прати ми твоя ключ.И наистина ли цветовете са повече в кафяво./проверих ги в табл. на ДМЦ/?
[b]Анимари[/b] -много сладко кученце!!!  : Peace HugМоже ли схемата.Напоследък всичко искаа...м.!  Blush
[b]Марулка- [/b] схемата на орхидеите е чудна. newsm10Свалих си я чрез копи и в папка.А има ли друг начин когато е в пикаса? Thinking newsm78
[b]Ант[/b]- видях ,че шиеш ориенталската пеперуда на Дим. Rolling EyesОт България ли си я купи? Embarassed Grinning Имам свалена много хубава схема от компа и на нея тези напечатените иероглифи ги дават ,че могат да се шият .Дали ще изглежда добре? Confused
[b]Неличка[/b]- не ти се обаждам,защото съм болна/вече си бия инжекции/.Иначе много искам да се видим!  love001 Шиеш ли прекрасната ангелика? Hug
Лек ден и приятна вечер на всички! newsm51

# 237
Намерих си схема в РМ с конци анкор за китките на дръжката на вратата

Много съм щастлива , имам ги и конвертирани, имам ги и с ДМС в РМ, но най ми е лесно наготово. Party

Тях ще почвам,като свърша другите Laughing

# 238
alessina,
благодаря ти много:)
А да имаш и схемите, поне тази на ХАЕД?
Или да знаеш името или номера на гоблена, за да картотекирам поредната кражба:))

# 239
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Решила съм да шия един от гоблените на Ланарте. Имам въпрос: Каква панама да си купя? До сега съм шила само на българска разграфени и неразграфена.
Благодаря Ви предварително     bouquet

Радактирам: Това уших на по-едра панама, на кръстчета, но незнам каква е. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392719 Сега като го снимах видях, че съм пропуснала и друго освен френския възел  ooooh!
sissak, как ти се струва? Приемам критики  Peace А това твоя схема ли е? Wink Много зор видях с този контурен бод   Tired

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 18:18 от erisii

Общи условия

Активация на акаунт