Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 475
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Симбиоза, аз съм на ФМ на 8 Май. Аз ако знаех, че ще има толкова мами за 9 май и аз щях да се запиша за тогава. И Киара е за 9 май доколкото си спомням.
Много ли мамчета са за тогава?Ако някоя е около моя час-15,30-може да се видим?

# 226
  • София
Аз също имам час за 9 май при Димитрова, но той ми е резервен, ако имам някакви притеснения след прегледа при Марков на 24.04. За скрининга също първо имах час при Марков и една седмица след това при Димитрова, но понеже всичко беше наред освободих часа при Димитрова, сега отново се застраховах. Така,че ще пиша след 24 дали ще се видим или ще го дам на някой които не е успял да си запише час. Но не си спомням часа, записах си го вкъщи на планера.

# 227
  • София
Аз също имам час за 9 май при Димитрова, но той ми е резервен, ако имам някакви притеснения след прегледа при Марков на 24.04. За скрининга също първо имах час при Марков и една седмица след това при Димитрова, но понеже всичко беше наред освободих часа при Димитрова, сега отново се застраховах. Така,че ще пиша след 24 дали ще се видим или ще го дам на някой които не е успял да си запише час. Но не си спомням часа, записах си го вкъщи на планера.

Окей!сега ще чакам и другите майчета,които са за девети да пишат!

# 228
Ами Миринда, той мъжо го владее Фотошопа, така че може и той да ги пообработи и да ни барне едни такива убави и засукани Simple Smile

Симбиоза, е аз знам само за теб и Киара, ама пак сте повече от 1 човек Simple Smile
Сега докато пишех видях, че и Вили е за тогава. Ето... доста сте вече за тази дата... Пфу...

# 229
  • София
Ами Миринда, той мъжо го владее Фотошопа, така че може и той да ги пообработи и да ни барне едни такива убави и засукани Simple Smile

Симбиоза, е аз знам само за теб и Киара, ама пак сте повече от 1 човек Simple Smile
Сега докато пишех видях, че и Вили е за тогава. Ето... доста сте вече за тази дата... Пфу...
Ако Вили освободи часа за 9,защо не го вземеш ти?

# 230
  • Габрово
Здравейте най-после  Grinning
Върнах се от Равда, ама да си призная беше си много тъпо, то си е просто едно селце и няма нищо общо с лятото, когато е пълно с курортисти. Поне Алекс имаше бавачи и починах малко, но сега пак ми почна теглото,  и едни кътници го мъчат детето та и разстройство и температура и всичко си има заради тях.
Ще чакам и аз с нетърпение снимки от срещата, че горя от любопитство да ви видя и особено ми е интересно Горска китка дали изглежда както си я представям  Wink
Честито на узналите пола, а то вече сте доста.
Не на последно място добре дошли на новите мами  Hug

# 231
  • София
Здравейте мацки...ии на мен срещичката ми хареса...другия път повече..
Малко повече ядох и после цяла вечер ми беше тежко...
В къщи заварих...всички кошове с играчки изсипани в хола, нямаше къде да се стъпи...явно таткото е видял зор, но нищо не каза... Wink
Приятно изкарване на всички, които ще са извън Сф...ние още нищо не сме решили....но времето го дават много хубаво и не е за изпускане....

# 232
Хубав уикенд на всички почиващи!
Аз ще работя, за съжаление, и то чак до 09.04.! После излизам в отпуск за 3 дни, защото ще идвам до МД за БХС.

Поздрави! Hug

# 233
Симбиоза, и аз точно това си мислех. Но има още време до тогава.

Valkata, радвам се, че си релаксирала добре в Равда. Сега е по- спокойно, отколкото в летния сезон Simple Smile
Бяхме се притеснили къде си се изгубила, ама сега вече сме по- спокойни Simple Smile
Ох, не ми се мисли как си ме представяш Simple Smile Не ме окрасявай прекалено много в представите си  Party ааааа.. и да кажа- на живо съм по- чаровна, отколкото на снимки Simple Smile Там ми се губи чара Simple Smile

Хъмз.. Емир, ти нищо особено не яде. Но може да ти се е свил стомаха. На мен лично се получи така. В момента ям много по- малко от преди. Просто не изпитвам такъв апетит и много бързо се засищам. Това е сигурно заради едномесечното гадене и повръщане. Тогава почти не можех да сложа нищо в устата си и може да съм се повредила Simple Smile

# 234
  • София
Хубав уикенд на всички почиващи!
Аз ще работя, за съжаление, и то чак до 09.04.! После излизам в отпуск за 3 дни, защото ще идвам до МД за БХС.

Поздрави! Hug
Яни,ти откъде си?Нямаш ли час за ФМ?

# 235
  • София; Дружбето
И аз да си кажа, че съм нефотогенична Mr. Green Не че на живо съм убавица, ама на снимки не се харесвам никак

# 236
  • София
Симбиоза, и аз точно това си мислех. Но има още време до тогава.

Мдаааа,в края на април ще разберем!

# 237
Янита, не се претоварвай прекалено много.
А иначе за МД- дано да можеш по-бързо да минеш през изследванията, че е изнервящо да чакаш. По- добре да се класираш към 9 часа на линия( мисля, че така беше).

# 238
Здравейте момичета Hug
gingerin почивай си,пази се - стискам ти палци Praynig
kiarra стискам палци и на теб миличка всичко да е ок Hug
Gorska_Kitka това ми оправи настроението Joy
Фифонка, добре дошла Hug
valkata78   Hug липсваше ни
Радвам се,че срещата е минала супер и сте се видяли Grinning Сигурна съм,че сте много готини мамчета и ще чакам снимките с нетърпение Simple Smile
На мен вчера не ми беше ок,а тази сутрин и аз съм с гърлобол,хрема,кашлица и едно постоянно кихане Tired Аз съм на ФМ на 27.04.09г. при Марков.

# 239
  • София
Здравейте,момичета.И аз да се запиша да не ме забравите  Hug
Да се похваля и аз от вчера усещам бебо, чувството е неуписуемо Heart-като съвсем лекички ритничета.
Пола още не са ни го казали ,но се надявам др.седмица вече да го знаем, че нямам търпение вече. Исках и да ви попитам, от няколко дни имам контракциики, някой друг дали има?А съм на ЖК чак в четвъртък. Дали е нормално? newsm78
Другият път и аз съм на срещичката.
Момичетата от София- някой мислил ли е вече къде ще ражда? Рано е още, ама така като съм в неведение още и малко се притеснявам,че не съм решила.
Приятен уикенд на всички.

Общи условия

Активация на акаунт