Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 484
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Аз ли не виждам линк със снимките или още не сте ги качили?

Ами... не съм ги качила.  Embarassed Нямах време нето снощи, нито сутринта. А пък от работа направо излитам за Пловдив, така че ще ги видите най-рано в неделя/понеделник. Моля да ме извините за което. А иначе всеки може да разгледа албумчето само като клинке върху линка на първа страница, паролата е нужна само при качване/редактиране на снимки.

Иначе и аз да сподаля впечатленията си - мнооого ми хареса. Много свежи и позитивно настроени жени. Просто съм... очарована. Който се е ослушвал и не е дошъл - да знае, че изгуби много. Сега, с увеличаване на светлата част от деня и затоплянето, ще си правим по-дълги срещи, надявам се  Peace

Ianita28, не съжалявай за нашата среща, ми вземете си направете и пловдивска  Flutter Я колко сте много, и варненки може да се замислят...

Киара, теб те питат разни познати, ми мен миналата година като споделих с баща ми (с когото не сме никак близки, нашите са разведени отдавна), че искам второ дете скоро и той ми вика "Ти наред ли си?! Кой ще ти го гледа?" Така че не се впрягайте, момичета, важното е дечицата ни да са желани и обичано от нас, а на другите - майната им!

Ох, днес нещо съм превъзбудена, нямам търпение да свърша работа (в 20ч.  ooooh!) и да тръгваме, така ми е мъчно за всичките ми приятели там...

Прекрасен ден ви желая, почивайте си и се радвайте на слънцето!!!

# 211
Mim4eto разбира се, че пуснах смс, мога ли да пропусна подобна кауза.

Радвам се за вашата среща и че сте си изкарали добре, ама вие софиянки винаги сте си правили такива срещички. Тя Мириндичка има опит с подобни големи организации още от по-ранни години  Laughing

А аз ако не ми мине котка път заминавам за Трявна за събота и неделя и се кефя, че малко ще сменим въздуха с дребния, пък било то и за 24 часа.

Айде приятен уикенд   bouquet

# 212
  • София
Привет на всички!Нещо не получавах известия за темата и реших
да видя защо не пишете,а то просто не ми праща.
Както и да е!Радвам се,че сте си изкарали страхотно вчера.
За другата може и аз да се организирам.
Записах си час за ФМ във Фемина за 9 май.
А  вие за кога сте?Моля да ме извините,ако вече сте писали по
въпроса,но нямам време да ви изчета написаното.

# 213
Момичета радвам се, че сте си изкарали хубаво вчера:)

Мимчето наистина и на мен ми е много мъчн като гледам тези дечица Sad, които дават. И най-малкото, което можем да направим е поне с тези смс-и да и помогнем. Дано каузата успее да помогне, че като гледам така парите, които се събират ми с струват много малко Sad

# 214
fifonka добре дошла и леко бременеене!

Gorska_Kitka ама как няма да му дудня, сега поне ще съжалява, че не се съгласи да ме изчака. Още дълго време ще му напомням за това.  Twisted Evil

mim4eto007, тъй като не съм гледала Вип Брадър, моля те кажи ми номера, на който да изпратя смс. Много ми е мъчно за такива дечица. Нямам думи просто, защо трябва да има толкова много мъка.

Mirinda, благородно ти завиждам, че ще пътуваш до Пловдив. Много го харесвам този град и имам две страхотни приятелки от там. Дано скоро и аз имам възможност да ги навестя. Весело изкарване там.

Simbioza и моят час за ФМ във Фемина е за 9-ти май. Толкова исках да се класирам за 8-ми, че да се засечем с Горска китка, но не успях. Сега пък може с теб да се засечем там. Ти за колко часа си? Аз съм за 18,00 часа.

Аз пък тези дни ще съм мома.  Laughing Мъжът ми след малко заминава за Ген.Тошево, баща му е оттам, а пък малката довечера отива при майка ми и ще съм си сам-самичка до неделя вечерта. Много ми е хубаво, тъкмо на спокойствие ще си направя предвеликденското почистване, пък и да си почина от всичко.  Mr. Green

# 215
mim4eto, аз снощи много се натъжих като гледах това филмче за дечицата. Веднага се отчетох с СМС-че и накарах и мъжа ми да праща. Дано тези дечица да се подобрят доколкото може  Praynig

Симбиоза, аз съм на ФМ на 8 Май. Аз ако знаех, че ще има толкова мами за 9 май и аз щях да се запиша за тогава. И Киара е за 9 май доколкото си спомням.

Ние пък никъде няма да ходим този уикенд Sad Но пък свекървата ще ни идва на гости и ще донесе нещо за ядене жената, защото то само на сандвичи не се издържа Simple Smile

Миринда, не се притеснявай за снимките- когато имаш възможност, тогава ще ги качиш Simple Smile

# 216
 Kiarra телефон на изуст не знам,но на всяко едно излъчване,реклама или анонс предполагам,че ги дават!
   Благодаря на всички ви отново! Hug Никой не е застрахован,какво ще му се случи утре!

А сега нещо интересно и полезно за всички ни-ПРАВАТА НИ КАТО БРЕМЕННИ!
http://www.eurofootball.bg/downloads/informacionna_broshura_prava_bremenni.pdf

# 217
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от мен,
тъкмо се прибираме от разходка.Радвам се,че снощи сте изкарали добре.С нетърпение чакам снимките Wink
Mirinda много поздрави на Пловдив.Страхотен град,така ми се ходи.Всичките ни приятели от студентските години са там.А и мъжа ми е от там. Peace
fifonka добре дошла при нас.Кога ти е термина? newsm78

# 218
Благодаря Ви, момичета за топлото посрещане! Много сте мили! Термина ми е на 05 септември, но последния път по ехограф излезе на 3.09.Така, че съм там някъде   Wink Laughing

# 219
  • София; Дружбето
Завиждам на всички, които излизат от София през уикенда. на мен ми писна ужасно да седя тук, но на малката и става лоошо в кола, та не пътваме на никъде заради нея  Rolling Eyes
Да се похваля - от вчера усещам как бебето рита. Вчера ня бях много сигурна, защото бях пряла Blush но днес вече съм 100% убедена

# 220
tsveta, супер- честито! Аз все още чакам да усетя бебо. Не, че после няма да ми иде да го укротявам, ама първото усещане е много емоционален момент.

Що се отнася до идеята на Миринда за срещи в Пловдив и във Варна, съответно на Пловдивската и Варненската група, аз може да се замисля да се възползвам. Първо съм майничка и аз, така че ако случайно срещите се падат при някое мое ходене в Пловдив, бих се присъединила. Второ- котарака го изпратихме във Варна, така че по-нататък може да съчетая срещичка и виждане на котарака.    Grinning
Е, това засега е само идея, но кой знае- може да се осъществи.

# 221
Добре дошла, fifonka! HugЛеко бременеене!

За срещата вчера къде мога да ви видя-искам снимки!?
Хубав уикенд!  bouquet

# 222
Sasy, когато Миринда има свободно време ще качи снимките. По- вероятно към понеделник. А и тя ще се похвали като ги сложи в сайта. И на мен ми е интересно да се видя как съм излязла. Като се знам колко съм нефотогенична, сигурно ще ми иде да си поиграя с фотошопа Simple Smile Или да се замъгля Simple Smile

# 223
Sasy, когато Миринда има свободно време ще качи снимките. По- вероятно към понеделник. А и тя ще се похвали като ги сложи в сайта. И на мен ми е интересно да се видя как съм излязла. Като се знам колко съм нефотогенична, сигурно ще ми иде да си поиграя с фотошопа Simple Smile Или да се замъгля Simple Smile

Щом владееш фотошоп предлагам първо да ти ги пусна по мейл, да ни "пообработиш" малко, и тогава да ги качваме в нета, а?  Joy
А за замъгляването - не се притеснявай, като си знам какъв ни е ненастроен апарата (щот не мога), може и да са си мътни по принцип...

Фифонка, добре дошла!  Hug

# 224
  • София
Simbioza и моят час за ФМ във Фемина е за 9-ти май. Толкова исках да се класирам за 8-ми, че да се засечем с Горска китка, но не успях. Сега пък може с теб да се засечем там. Ти за колко часа си? Аз съм за 18,00 часа.
Аз съм за 15,30.Аз държах да съм при Димитрова.Ти за нея ли се
записа?
Май ще се разминем с теб,но зависи-чувала съм,че се виси доста,така че нищо не се знае!

Общи условия

Активация на акаунт