Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 489
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, пожелавам ви довечера да си изкарате много хубаво, да се повеселите и утре да разказвате как е минала срещата!
 Hug

Поздрави на всички и приятна вечер!

Ааа, и ще очакваме снимки!

# 181
  • Пловдив
Дами,

хубава вечер и от мен,весело да изкарате.
аз съм като парцал цял ден,главата ме цепи, повръщам... Sick

# 182
gingerina, моля се за теб и бебчо.  Praynig Почивай много и дано всичко се оправи възможно най-бързо.

detelini, тук едва ли ще намеря майка, която да се съгласи да дойде с мен в общината. Всички са като задремали патки, сякаш въобще не им пука за нищо. Но мъжът ми ще се навие да отидем и да предложим нещо, дори той има колега, който да направи и проект за детска площадка. Благодаря за идеята!

А това за реакцията на хората, аз постоянно срещам такива реакции, въпреки че моето дете е по-голямо от твоето например. Дори скоро споделих с моя приятелка и тя ме попита - ами какво ще ги правиш две деца? Това ме остави безмълвна.

Момичета, весело изкарване довечера! Утре рано ще чакам снимков материал!  smile3509

# 183
Здрасти,мами!
Къде се изгубихте всички?
Да не би всички да сте тръгнали към Сф за срещата? newsm78
Само аз да съм останала? #Crazy
Поздрави и хубава вечер на сбирката! Hug

# 184
Момичета, влизам да ви кажа само , че няма да дойда довечера на срещата,  много съжалявам. Но бях в центъра на обяд с милото и сестра ми и като отидох до тоалетната и изведнъж видях много кръв. Ужасно се изплаших, направо изпаднах в шок. Добре, че ме прие моята лекарка спешно, огледа всичко, каза че имам отлепване, плацентата почнала да се вдига. И каза да почивам много. Така, че ще си остана да лежа днеска. Да си изкарате много весело и ще чакам да пишете!!!
Мила, почивай си!Мисли позитивно!
Всичко ще се оправи  с Божията помощ!
 Praynig Praynig Praynig
Ние сме с теб!  bouquet

# 185
Ето нещичко да ви забавлява ако скучаете вкъщи  hahaha http://sf.bgway.com/autors/h/Ivan_Marinovski/Rufo.htm

# 186
gingerina,съжалявам за случилото се.Почивай си и не се притеснявай,колкото и да е невъзможно.
Прегръщам те силно.

# 187
Първо искам да споделя на всички, че си изкарахме страхотно на срещата. Е, поне за мен беше така. Много весела и приятна компания. Имах невероятно главоболие преди да се срещнем, а сега вече и помен няма от него.
Миринда беше организирала много добре всичко и освен това се погрижи за снимковия материал. Simple Smile

tsveta, определено изглеждаше много свежо. Какво се оплакваш, че си изморена и ти се спи Simple Smile Представям си ако си в кондиция каква фурия ще си Simple Smile

Бубара, незнам как си се справила с яда си, но определено не беше кисела краставица Simple Smile

Искаше ми се да поостана още на срещата, ама с тоя моя страх от кучета трябваше да тръгвам, че бях помолила мъжо да ме чака и да си ме води вкъщи. И добре, че стана така, защото точно до нас пак се навъртаха 2 кучета Sad

Като цяло:
1) Миринда, благодаря за организацията и за снимковия материал  Hug
2) Момичета, всички сте много готини и позитивни
3) Трябва да помислим за среща пак Simple Smile

# 188
Изнамерих едни съвети за младите булкиSimple Smile Тъй като има момичета, които скоро ще се омъжват трябва да знаят някои трикове Simple Smile

Австралийско "Ръководство по Домакинство", издание от 60-те години

1. Помнете, че винаги трябва да сте готова да посрещнете съпруга си, когато той се прибира от работа.
2. Пригответе децата, измийте ги и ги облечете в чисти дрехи. Те трябва да стоят и да посрещнат своя баща, когато той влезе през вратата, за да го поздравят.
3. Вашият външен вид трябва да е изряден, сложете си чиста престилка и панделка в косата.
4. Не започвайте разговор със съпруга, той е изморен, че му се налага да ходи всеки ден на работа и то заради вас - нахранете го и след като прочете вестника си може и да се опитате да го заговорите

Вестник "Домашно домакинство" (САЩ), 13 май 1955 г.

1 .Вечерята трябва да е готова навреме. Планирайте я сутринта (най-добре е предната вечер, за да не забравите нещо). Предложете му какво смятате да сготвите и го обсъдете. Това означава, че вие се притеснявате за него и се интересувате от нуждите му. Мъжете винаги се прибират гладни в къщи и на масата очакват да ги посрещне любимото им блюдо.
2. Пригответе се. Отделете 15 минути, за да се освежите. Оправете дрехите си, косите - трябва да сте весела и свежа, когато той си дойде.
3. Бъдете приятна събеседница. Необходимо му е да повиши настроението си, да забрави за служебните неприятности, да почуства домашния уют.
4. Почистете къщата. Убедете се, че всичко е подредено и е на мястото си.
Приберете учебниците, играчките, вестниците. Забършете прахта навсякъде.
5. В студените месеци - разпалете огъня в камината. Съпругът ви трябва да почуства, че се намира в оазис на почивка и ред, и ще се зарадва. Освен това, грижата за неговият комфорт ще ви достави истинско удовлетворение.
6. Погрижете се за децата, те трябва да са чисти и спретнати. Пазете тишина. Когато той се прибере, изключете миячната машина, пералнята, сушилнята. Постарайте се да убедите децата да не шумят.
7. Бъдете щастлива от това, че го виждате и нека той да усети това щастие.
Приветствайте го с топла усмивка и покажете искрено желание да го зарадвате.
8. Слушайте го. Вие може да имате да му казвате нещо много важно, но не го правете в момента, когато той се връща от работа. Дайте му възможност той да се изкаже - помнете, неговите теми за разговор са по-важни от вашите.
9. Никога не се оплаквайте, ако се е прибрал късно и е трябвало да го чакате. Нито му правете забележка, ако е отишъл да се позабавлява без вас.
10. Вашата задача - да гарантирате, че домът е място на спокойствие, ред, мир, където мъжът може да отпочине телом и духом.
11. Не го занимавайте с вашите проблеми.
12. Не се оплаквайте, ако той пропусне да се прибере някоя вечер.
13. Създайте му комфорт. Нека най-удобното кресло в къщата да е неговото.
14. Винаги имайте под ръка топла или хладна напитка, която да му подадете.
15. Говорете с тих, успокояващ и приятен глас.
16. Помогнете му да се съблече. Събуйте обувките му.
17. Помнете - той е глава на семейството - не искайте от него да ви обяснява действията си или да ви дава сметка за тях.

И накрая най-култовото:

И още от <Ръководство по домакинство>, от частта <Съвети за мъжете>След като свършите интимния акт със съпругата си, вие трябва да й позволите да отиде до банята, даже да не й е необходимо. Дайте й време да остане за малко сама. Тя може да иска да поплаче.

ето и още нещоSimple Smile

http://missby.wordpress.com/2008/05/30/young-bride/

Приятно четене Simple Smile

# 189
Много се радвам,че сте си изкарали готино Hug.Защо ли не дойдох и аз newsm78
Gorska kitka това беше  Crazy Joy Joy Joy

# 190
  • София; Дружбето
А дубрутру. Гледам, откарали сте до късно. Аз намерих заспало дете, чак не можах да повярва Laughing И аз си прекарах много готино, надявам се да има още срещи и състава да се увеличава.  Grinning
Иначе наистина ми се спеше, в трамвая само дето не си откъртих, щях да си се возя цяла нощ Blush
Чакам снимките да си ги надписваме Wink

# 191
Добро утро!Сто години не съм писала,но не ми остава време.прибирам се от работа към 18.30-19 и уж не съм изморена а само готвя нещо и вечеряме и съм заспала моментално преди 21.30,кво е това чудо не знам,а преди не заспивах преди 12.30-01.00.
Радвам се че хубаво сте си изкарали не срещата!Ако някой може да ми прати паролата на лични,за да видя снимки,ако обичате!
 Вече имам хубаво кръгло коремче и така му се радвам!КАчила съм 2кг от миналия месец.
Онзи ден бяхме с колегите  в ирландски бира-бар след работа.Много яко,но аз си седях на сокчета,не посмях да пия бира,а така обичам......

# 192
  • София; Дружбето
И още от <Ръководство по домакинство>, от частта <Съвети за мъжете>След като свършите интимния акт със съпругата си, вие трябва да й позволите да отиде до банята, даже да не й е необходимо. Дайте й време да остане за малко сама. Тя може да иска да поплаче.
newsm62 не смея да се запитам за какво ще плаче

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 09:00 от tsveta

# 193
Аз ли не виждам линк със снимките или още не сте ги качили?
gingerina,почивай си и всичко ще е ок  Peace

# 194
Здравейте всички,
много ви благодаря за подкрепата и за милите думи  Hug Hug Hug.
Аз бях чела за отлепването, очаквах че може да се случи, но просто си мислех, че  течението ще е по-оскъдно и се уплаших като видях колко е много.
И като ме сложиха на стола и лекарката и мъжа ми така стреснато ме погледнаха, че просто не знаех къде съм. След това отидохме в другия кабинет, погледнаха ме с ехографа и тогава чух най-хубавите думи в живота си "има сърдечна дейност", "на човекът въобще не му пука какво става, рита си" и като го видях човечето как си се занимава нещо...   Laughing
Сега ще си почивам, ще чакам снимките и разказите ви за снощи, приятен и хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт