Юли 2006 - Тема 81

• 12 188
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета.

Арлина, Мгиздова, благодаря че попитхте, Ема е добре.

Ели, защо не отидеш на лекар? Наблягай на чай с мед и лимон, повярвай много помага.

Вчера времето беше разкошно и с Ема и Калин се разходихме подобаващо. Вечерта краката ме боляха. Crazy

Нанни, как си душка, държиш ли фронта? Hug

Абе момичета я да ви питам.... Аз продължавам да свалям от теглото си, дали е нормално? То имам какво да свалям и сигурно затова, но дали бебето се храни достатъчно? newsm78 Сега свалям грамчета, които варират, но почти не ми личи, че съм бременна, само ако преям. Mr. Green Това разбира се от една страна ме радва, защото няма да стана чудовището което бях докато бременеех с Ема. Simple Smile

# 76
Ронка, не се притеснявай, бебето се храни. А за килограмите - има време, ще започнеш и да качваш.  Laughing

Дани, какво ядене си спретнала, добре че идва обяд и ще ходя да ям.  Crazy

Иси, много хубави снимки. Така обичам планината! Нямам търпение вече да се стопля и да хукваме по разходки в гората.

Ели, да се оправяте бързо. Май върви такъв вирус, че много хора се оплакват. Дано децата се опазят здрави.

Нани, на финалната права си. Късмет!

Диди, и Гергана е започнала да се страхува от буболечки, паяци и други подобни. А миналата година ги гонеше и хващаше в ръцете.

# 77
Дю, далеч съм от мисълта, че няма да качвам. Това, че сега задържам, далеч не означава, че няма да се освиня пак. Joy

Иси, разкошни снимки! Искам и аз да хвана гората.

Диди, Ема отдавна има фобия от буболечки, направо в истерия изпада като ги види.

# 78
Ронка, стискам кълки още. Всяка вечер имам безболезнени контракциики, но на сутринта все едно нищо не е било. Вчера дори и кръста ме боля, но си легнах и ми мина.
И аз до 5м. не бях качила грам, но ела ме виж сега...+ 14кг. #Crazy Утре пак съм на запис на тоновете, надявам се всичко с бебо да е ОК.
Радвам се, че Емето е по-добре.
Ели, оздравявайте бързо! Hug
Дани пък като види буболечка бърза да я хване, без значение каква е и дали хапе, жили и т.н. ooooh!
Станал е един помощник, не мога една салата да направя без неговата 'помощ'. Всичко трябва да види, да пипне, а въпроса"защо?" му е задължителен след всяка моя дума. Whistling

Ели, Дидито, Дани, Рени  Hug

# 79
Ходя Ронка,как мислиш че сама си предписвам Аб.днес ми го смениха с по- силен  Rolling Eyes ама ако утре съм по- добре хич няма да го почвам новия ooooh!

# 80
Ели,аз пак ще подчертая че няма смисъл от тия АБ  дето ги пиеш.Оф,много им се ядосвам на тия наште лекари,как с лека ръка изписват АБ,че и един след друг  ooooh! Гали кара и той мин месец такъв вирус,но за 3-4 дни се оправи,а имаше доста висока Т.Дано пиеш поне Нистатин че иначе ще лекуваш последствията  Naughty

На планина много обичам,а Гали как само му се отваря апетита...Имаме планове да ходим за 3 дни към Котел,по-скоро на Караджейката в края на месеца.Ще бъдем 5-6 семейства с деца.Дано сме здрави  Praynig

Жоржи къде се губиш,идвай на отчет де Wink

# 81
Ели, далеч съм от мисълта, че се самолекуваш. Мисълта ми беше да потърсиш второ мнение, но не съм се изразила правилно. Дано се оправяш и Юл не е заразена, че лошо с тези вируси.

Рени, хубаво сте го замислили. Дано сте здрави и времето е хубаво.

Майка ми и баща ми ще идват края на месеца при нас за няколко дни и ще ги разведем наоколо, та това ще ни е разнообразието. Нещо много взе да ми писва, все едно и също, само за едни сметки и пари се мисли....пфффф. Идва ми да захвърля всичко и да се прибирам, ама къде и аз не знам. ooooh!

Джорджи, верно къде се изгуби бре моме? Да не открихте сезона? Идвай бързо на отчет. Hug

Нанни, ще стискаш кълки, чакай да мине 10-ти. Wink
А това май са подготвителни контракции. Наближава момента, ша знаиш. Heart Eyes

# 82
  • София
Нанни-ти реши ли къде и при кого ще раждаш?
Ронка-а при теб как стоят нещата?Как е уреден въпроса с раждането във Франция,разгледа ли болниците?
Ние сме на цирк от 19ч. и чакам с нетърпение как ли ще реагира Влади.
А да ви питам-кога за последно правихте кръв и урина на децата,че моя педиатър днес ми отказа направление за изследвания,с което много ме вбеси!Не сме ходили от сума ти време,а сега си пести направленията-аман!Според него се правили на една годинка и после на 3. newsm78

# 83
Диди,всички са така,кътат си ги направленията.  Crossing Arms А ти защо настояваш да направиш изсл сега,или профилактично?

Аз на Гали последно за яслата му правих т.е. преди повече от година  Rolling Eyes Но имаше едно профилактично ако,което трябваше да дам преди 2м.

Май,май Жоржито се готвят за сезона,няма как..

Ронка,мислим го ние още преди 2м това,аз за ходене съм първа,пълня куфара и тръгвам.
Добре са се сетили хората да дойдат да ви видат,че и да одарят едно рамо.Като родиш,няма ли пак да дойдат?

# 84
Аз съм с хрема и главоболие от днес,това е за сега Rolling Eyes
Много се радвам,че Ема е добре,а за кг не се тревожи,ще наваксаш.Да ме видиш мен какъв корем имам,малееее.А сега влизам в петия.Някой с такива кореми отиват да раждат ooooh!Хапвам само тесто и едни хамбургери все ми се ядът. Embarassed
Рени:завиждам благородно HugИскам и аз,ама без деца,че да си почина малко. Rolling Eyes
Нани:кога ти е термина?Към 19.04 ли беше или бъркам?Малеее,не остана!Как минава времето,ето и аз минах половината вече.
За изследвания и на мен никой нищо не ми каза,ама аз сега пуснах на Зоя,че нали ще я даваме на градина.Всичко е наред.

# 85
Дидито, и моето педи каза, че на 3г. се взимат кръв и урина. Да кажеш как е минал цирка. Peace
Иначе за раждането, ориентирала съм се пак към Шейново. Ще искам помощ само ако се налага, не съм избирала екип и лекар, но имам телефони за спешна нужда, дано не се налага.

Арлина
, дръж фронта с плодове и чайчета, дано да е само лека настинка. Praynig Hug
Правилно помниш, че термина ми е на 19.04. , верно не остана. Simple Smile И аз с тази бременност оформих един тумбак още от 1месец, все едно постоянно бях преяла, а за хамбургери и тестянки не ми говори, че съм като хуна... ooooh!
Да ви кажа, от известно време усещам по 2-3 пъти дневно тръпки по гърдите, сякаш, когато се спуска кърма. Явно се подготвят, с Дани такива промени не помня да съм имала. Като натисна леко, потича по малко коластра, в която понякога има и по-бели примеси, не е изцяло прозрачна. Ами като се замисля, само от 1г. и 2м. не съм кърмила, дано сега е по-лесно и бебо да не е мързел като Дани.

# 86
Рени, майка ми мисли да дойде края на септември за 3 месец. Малко ме съмнява да се измъкне за толкова време, но времето ще покаже.

Иначе за почивките и само да чуя и на момента съм стегнала куфарите. Mr. Green

Диди, и аз много отдавна не съм правила изследвания на Ема.
Разгледах клиниката в която ходя на консултация. Моята приятелка там е раждала и двете си деца при същият лекар който ме следи и мен. Доволна е, а лекаря ми е голям човек! Всичко си е уредено като в бяла държава, ако майка ми е дошла и има къде да пласираме Ема, Калин ще присъства на раждането без да заплащаме!

Арлинка, пии чай с много лином и мед! Я дай снимки на тумбака да го видим бре.
 Аз от Нанни чакам вече 9-ти месец, търпение имам още малко. Тя ще роди и после няма да ми е интересно да я гледам с тумбак, а направо съдържанието да ми показва. Heart Eyes

Отивам да правя една бърза вечеря.

# 87
  • Варна
Привет момичета!
Чета за снимки на бременни коремчета говорите. Аз срам не срам - 2 деца родих, нямам нито една снимка като бременна  Embarassed. На всичкото от горе и мъжът ми не ме е виждал с тумбак. И двата пъти замина в малките месеци, а като се прибираше го посрещахме в увеличен състав  Wink
Рени:завиждам благородно HugИскам и аз,ама без деца,че да си почина малко. Rolling Eyes
Арлина да не те отчайвам, а ма като се роди и бебето още по-рядко ще ти се случва да си без деца. М/у другото как е сестра ти и племенницата ти?
Нанни, ще стискаш кълки, чакай да мине 10-ти. Wink
Какво има на 10ти? newsm78
Дидито аз миналата година ги водих на цирк, а ма след антракта Тошко се разсея и не му беше интересно. А  ти изследвания за градина ли искаш да правиш? Длъжен е педиатъра ти да ти даде направление.
На всички болни мами и дечица пожелавам скоростно оздравяване!

# 88
Соня много е пораснала,ето снимка да я видите.Още я гледат бабите,какво да ви кажа.Поне за през деня,за реда на майка ми взеха гледачка,че тя хич не е добре майка ми,та крайно време беше.

Аз се влошавам.Нямам лимони,ама един чай ей сега ще си направя.Пия големи дози вит.С и Ехинацея за деца.

Ох,Анет знам че така ще е,ама пък колкото мога сега ще си почивам,ако Зоя си тръгне нормално на градина.Правя си сметки да ходя сутрин на плаж,като я заведа,а следобяд на басейна да се припичам.Пълна почивка! Crossing ArmsНаистина имам нужда да заредя батерийте преди бебето,че близо вече 3 години по цял ден със Зоя само за малко тишина си мечтая. Tired

Ронка:корема не съм го снимала EmbarassedТо и детето от НГ не съм,несериозна работа Embarassed Rolling Eyes

Нали ви бях казала,че Зоя ака през няколко дни.Днес за пореден път се убедих,че явно са му по-лениви червата на това дете.Днес беше 5 ден неакане и преди малко успя.Направо и се чудя.И през тези дни нито пръцкане,нито напъване. ooooh!Гледам да давам иначе само по-разхлабващи храни.Ето днес сутринта и дадох една круша със сини сливи,следобяд сини сливи пак от компот с банан,за обяд риба с домати ама рядка манджа,като супа.Нищо друго не е яла.Дори се чудя как не и се остърга стомаха от глад.Този месец доста отслабна,сигурно поне кило.

# 89
  • Варна
Арлина голяма сладурана е Соня - пу-пу.......Май си приличат със Зоя? newsm78
И на мен ми се ходи вече на плаж. В неделя слизахме до морето - понахранихме лебедите и Тошко игра 1 час на пясъка. Затъжила съм се за лятото, а ма като гледам времето ще има още доста да почакам Cry
Лек и усмихнат ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт