Юли 2006 - Тема 81

• 12 195
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ей душичките ми златни,здравейте Hug Hug Hug

Радвам се че сте се сетили за нас Heart Eyes

Димитър пак е болен,не пак а отново.той не спира с тази хрема.това е ,задна хрема която слиза назад към дробчетата,започва да кашля яко,после сополите текват напред ...става страшно.Лекуваме се с хомеопатия/слава Богу/,не го тъпча с антибиотици.обаче докато се излекува,след 2 дена всичко започва отначало Close.и се повтаря....все си мислех че е от третата сливица/така ни бяха казали/,и си викъм ,възпалява се тя,от нея ще е.да ,ама не Naughty.Вчера хдихме при един много прочут УНГ,прегледа го човека и каза,че  и няма нищо на сливицата,не е възпалена всичко идва от алергия.АЛЕРГИЧНА ХРЕМА!!! от там е всичко.иди разбери към какво newsm78.трябва да го тъпча с антихистамини,а аз не искам.доста време съм ги пила,и файда не съм видяла Naughty.не искам да си тровя детето.ще се опитаме с Хомеопатия,дано успеем.....
И така,това е при нас,гледаме се сега в къщи.Иво милия сам оправя магазина на Златни,живот и  здраве на Великден ще отворим Peace

Отивам че вика оттатък ooooh!

Всички болни,бързо да оздравяват.На бременлийките гуш,по коремчетата  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Анет,направете още едно,но таткото да е тук,че да усети и той от бременност Mr. Green
Ронка,я се връщай тук,че вчера се сетих как идвахте преди две години за Великден и ми стана мъчноооо newsm45
Така ви завиждам за коремчетата,но идея нямам как бих се оправяла с две малки деца #Crazy

# 92
  • Варна
Анет,направете още едно,но таткото да е тук,че да усети и той от бременност Mr. Green
О Тиция имам подозрения, че тогава съвсем няма да се прибира в къщи  Laughing

# 93
  • София
Момичета,
положението при мен е трагично, имам хиляди пъпки, навсякъде, ама навсякъде, където се сетите, че и по венците дори. Няма такава гадост, обезобразена съм. Главата ме боли непрекъснато, очите също, сърби, треска имах, абе ужас. Мъж ми, като ме гледа и вика, абе то Цецо сякаш не е бил болен, в сравнение с теб.
Дано са избили вече всички и да започват да завехват, то не, че има място за още де.
Наоплаквах ви се  Tired
Ели, бързо оздравяване  Hug Юл, как е?
Момичета  Hug
Ставам, да си мажа пъпките, искам да напиша на всички по нещо, но положението не търпи отлагане.
После още  Hug

# 94
  • През девет земи в десета
Жоржи,нали го тестувахте Дим или съм в грешка и каква е тая задна хрема,да алергичната хрема може да предизвика бронхит,но пък щом се излекува newsm78,ако е алергичен ще е хроничен.
О Тиция имам подозрения, че тогава съвсем няма да се прибира в къщи  Laughing

А може пък да не му се ходи никъде тогава Mr. Green

Лети,той Алекс е голямо момче вече,няма да са точно две малки Peace Mr. Green

Арлина,много е сладка Соня,ама тая баба свекърва дали пък не е прекалено властна и тя да си налага мнението детето да го гледа някой друг,уж да облекчат сестра ти Thinking

Нанни ,тръпнем в очакване всички,да знаЙш Hug  Heart Eyes Hug

Диди,така е,на три години се дава направление за кръв и урина,въпреки,че нашето джи пи не ми отказвала,направления никога,но сигурно защото ми е приятелка Laughing Аз пък не искам за щяло и нещяло,кръв и урина правим с Цвети в Цибалаб на всеки 6 месеца,но си ги плащам,около 20лв е удоволствието Peace

Ронка,дръж се душко,с тебе сме,то всички за едни пари и сметки мислим,особено като имаме и деца Hug

Айде да поработя,че колко ме чака Whistling

Иве,видях,че си писала преди да публикувам,за сърбежа,освен с противоалергични кремове, може да се мажеш със сода бикарбонат,разтворена в хладка вода,Изопринозина също би помогнал в твоя случай Peace

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 10:21 от Пиги®

# 95
Анет,кка е ситуацията с мъжо ти?Моите познати,които плават се оплакват,че намаляла драстично работата и трудно се уреждат за рейс,а свикнаха на един висок стандарт на живот и сега..майка плаче,баща стене Sick
Ронка,чета в дира,че Франци затягала правилата за работни визи?Уреждайте бързо пребиваването Naughty
Ох,направо ми писна от черна хроника с тая криза и тая престъпност ooooh!
Арлина,пращай Зоя в Добрич да я водят в парка на разходка,а ти и тумбачко да си починете малко Grinning

# 96
  • Варна
Пиги да,тестувахме го Димитър и излезе че по принцип е алергичен към нещо,но не може да се установи към какво Confused а миналата година накрая ходихме на УНГ и ни казаха че третата му сливица е възпалена и даже още декември месец искаха да я вадят Shocked.аз естествено не позволих Naughty.Сега този доктор уж от най-добрите,каза че такова нещо няма.Алергия и това е.полени или прах,един Господ знае към какво точно......тя е много странна хремата,първо тече назад ,после започва да кашля,след това започва и напред през нослето да тече... #Crazyстава мазало.киха като съдран....и така.... обаче както е много добър този доктор,така изписа някакви нови супер неща,които не са подходящи за деца под 6 години #Cussing out

Положението с хремата става още по-зле,когато излезем навън и  започне да бяга Shocked,направо не ми се говори

Ивка,ужасно е това което споделяш...милата ти.дано бързо да завяхват..  bouquet

В яслата цялата група изкара Варицела,само нашият хубавец и още едно момиченце не са.и аз искам да я хване ,но не става... Naughty Егати

Ронка
и аз с много мили чувства си спомням,посещението ви на Великден преди две години Heart Eyes нали знаеш Wink

# 97
Жоржи,има едно противоалергично,противоастматично лекарство,доста скъпо обаче,сега ще потърся линк да ти пусна,много добро и изпитано на племеника ми.Той е същият като твоя Димитър.Пие се от 3 до 6 месеца.Да речем,че може да се мери с хомеопатията и няма нищо общо с антихистаминовите препарати.Цената е около 100-120лв за опаковка,която стига за един месец.
А за варицелата съм на мнение,че е по-добре,човек ако може да не се заразява.Вируса остава в организма и дреме до момента в който поради срив на имунната система или в по-късна възраст след 60 години се проявява под формата на страшния Херпес Зоостер,а това е ужасно и болките след като се възпали нерва по който върви херпесния вирус са чудовищни и минават след повече от 6 месеца.Много ми се иска да намеря ваксината за Цвети,тогава вируса се вкарва в нежива форма и организма само си изработва антитела.

Листовка на Singulair

# 98
Ох, Tizija ще я пратя ама най-рано за Велик ден,че свеки и лелята са на екскурзия за 2 седмици из Европата и тогава май се прибират. Rolling Eyes
Пиги:свекито на сестра ми наисина е много властна.Даже майка ми ми разправя,че гледачката не искала да си носи мобилния, като излизала на разходка в Морската,че тя и казвала по кои алеи да се разхожда и я е страх да не я проверява дали спазва маршрута.Представете си с какви глупости се занимават,а детето не расте до майка си и видимо доста изостава вече.Още не можела да се обръща напълно сама,ръчичката отдолу оставала.Не седи седнала,те не че я и слагат.Едва преди няколко дни започнаха да я возят полулегнала в количката ooooh!И това дете скоро ще стане на 9 месеца!Някой деца на толкова прохождат,а тя не може да се изправи още,абе седнала не може да стои.Тя според мен много държи да гледа детето,защото и без това се чуди с какво да се занимава по цял ден и с кои приятелки да пие кафенце.Пък и със съпруга си се разбират чудесно покрай грижите,все го организира да и помага за детето.А преди много се караха и въобще не можеха да стоят в една стая.Та добре и е дошло,едва ли скоро ще ги съберат си мисля аз.Такива работи.Само се ядосвам с тяхните глупости и държа после сметка на сестра ми и майка ми.Сестра ми сега даже ми е сърдита,че и вдигнах един скандал за детето,как го гледат и да вземат гледачка/взеха де/.Знам че не съм права,ама подейства до някъде.Пък нека се сърди,ще и мине.
jorji:много лоша работа с тази хрема.Дано хомеопатията да помогне Hug
ivka:оправяй се бързо HugМного неприятно на дърти години шарка да караш.Аз сега нали ще пускам Зоя на градина и много ме е страх от тези шарки.Варицелата май най-опасна била за бременни,трябва да питам дали съм я карала.Ама то няма гаранция,че и да не ходи няма да се зарази на улицата примерно.

Така ви завиждам за коремчетата,но идея нямам как бих се оправяла с две малки деца #Crazy
То като ти дойде на главата се организираш и се справяш бре!Все ще се оправим някак.Ето някой от нас са с по три. Mr. GreenСтига го мисли,ама действайте Wink

# 99
Аааа,Арлинка много си им отхлабила дисциплината Mr. GreenДругия път да не се мотат сами,а да вземат и Зоя и на екскурзията.Поля не се ли е оженила още,че ходи с майка си ? Аз отсега съм направила график за лятото-коя баба, къде ще води Алекс на почивка,тъй като ние работим най-усилено лятно време и няма да имаме време Sad И пари им давам само и само да заминават Mr. Green
Ох,не зная вие как сте,но мен така ме е налегнала една пролетна умора.... ooooh!До обед трябва да подам в последен срок едни искове,а акъл никакъв нямам за работа Tired
Деска,защо не скочиш до Букурещ/по-наблизко е/ и там да биете ваксината Naughty

# 100
Момичета, много сте изписали бре, браво на вас. Така ви харесвам! Hug

Джорджи, бързо да се оправя къдравелкото сладък! Дано хомеопатията действа.

Лети, като затегнат положението и увиснем поне по-лесно ще решим какво да правим. Въпреки, че документите са ни оправени, само трябва да издадат картата на Калин(мн. тромава с-ма).

Иначе и аз с голяма носталгия си спомням Великден преди 2,3,4г. Все по морето бяхме. А срещите с Варненки са незабравими! Heart Eyes Така ми се иска да се телепортирам, ама на, не става. Мислехме април да се приберем, пак отпадна. Най-вероятно ще се приберем някой ден непредвидено, защото при нас всичко става непланувано. Crazy

Лети, а ти недей се помотква за второ, че като порасне още Алекс съвсем няма да ти се занимава с бебета. На мен сега не ми се занимаваше, ама като ми дойде до главата сега се подготвям психически.
Онзи ден си правих сметка, че на 33г. ще съм с 2 деца, едното на 11г., другото на 9!!! Shocked А живота продължава, и сега като не изглеждам добре, то тогава няма да се давам на младежта. Joy Само глупости са ми в главата, ама така е човек без работа. Mr. Green

Ивка, бързо да завяхват пъпките, че е лудница при теб.

Деси, както винаги компетентна по всички въпроси.
А, че всички за пари мислим, то е така.
Но само да ми мине прегледа на 17-ти, и ако док. даде зелена светлина да летя със самолет, купувам билети за Лондон. Ще си направя една почивка за няколко дни та камъни да падат! Crossing Arms

В този ред на мисли, Арлина, дай някакви цени на хотели, линкчета, ако може направо, че и спането трябва да измислим. Simple Smile
Арлина, Соня е много сладко бебе. А това за свекървата на сестра ти е ужасно. Явно си мисли, че е получила 2-ри шанс от живота и гледа бебето по нейни правила. Close

Сигурно пропускам нещо и някого, но стана много дълго, после ще мина на поправка. Mr. Green

# 101
  • Варна
Пиги,нищо няма на този линк newsm78

# 102
  • София
Жоржи-Пиги ти е дала идея,ако имате парички-виж опитай!Не е работа това постоянно да боледува детенце,да страда,пък и вие покрай него.
Ивка-милата ти!Съчувствам ти много!Дано по-скоро поне спре да те сърби!
Арлинка-много хубаво,че си казала на сестра си какво мислиш!Трябва някой да и каже,че освен всичко друго ТЯ е майчето на това супер сладко бебе.Не леля или близка-МАЙКА!Това,че е в инвалидна количка не я прави по-малко такава.Колкото повече време минава,толкова свеки ще се привързва към малката и по-трудно ще я дава на родителите.Да не стане по-сложно..За едно бебе е най-хубаво да е с майка си.Кой каквото ще да ми говори.
Пиги-далеч съм от мисълта да искам направление за щяло и нещяло.Влади не е ходил на лекар не си спомням от кога.Даже последната консултация я пропуснахме.Миналата седмица вдигна висока температура,беше като парцал,заведох го на лекар-възпалено гнойно гърло-айде антибиотик.На четвъртия ден се обрива жестоко-цялото коремче и гръбче.Тук нали се заговори за шарка и аз помислих,че още тогава е било шарка,но заради антибиотика не са могли да избият пъпките.После си помислих,че е от лекарството и реших да го спра и да видя дали ще избият още пъпки или ще се изчисти.Ами изчисти се,но исках да пусна изследвания да видя какво точно се е случило.Но както се оказва май няма нужда.Благодаря за съвета за частна лаборатория,аз точно това си мислех.
Иначе вчера на цирка беше много хубаво,но Влади се стресира в началото от еквилибристиките във въздуха-много се уплаши и започна да вика и реве:"Че паднеш!Мамо,че падне!"Че артиста ще падне от въжето...после имаше патки,маймунки,фокуси,а гвоздея на програмата бяха огромни тюлени и малки пингвинчета-бяха много забавни!Беше забранено,но снимах малко клипчета-кога друг път ще видя пингвин или тюлен на живо!
Препоръчвам на всички,които могат да отидат!

# 103
Жоржи,има,но май зависи кой Adobe Reader  ти е инсталиран на компютъра.Сега ще пусна и друг дано се отвори,аз и с предният нямам проблеми newsm78

Ето тук,но цената която е дадена ми се вижда нереална,ние го поръчвахме на приятели,които работят във фармацевтичната фирма Екофарм,цена на едро беше 104лв.,а по аптеките беше абсурд да се намери или поръча,има лекари,които дори не са го чували.

Ако ти се занимава напиши в Гугъла на латиница Singulair и маркирай да търси в страници от България ,ако можеш да си отвориш файловете,които излизат в pdf-формат ще е най добре,защото това са Листовките за пациента.Ако искаш пък да ти метна листовката по скайпа.Пускам го на лични.
Излизам за малко по работа и после пак ще съм на компа Peace

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 14:00 от Пиги®

# 104
  • Варна
Пиги,отворих го.Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт