Юли 2006 - Тема 81

• 12 280
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Arlina, Дю, я кажете насочихте ли се вече към някоя количка за бебоците? Thinking
В нашата отчетна точно 2 майки! са на моето мнение, че за тази покупка е хубаво да се отделят повече средства.
Аз хресвам много модели и накрая май ще се оплета като пиле в кълчища. ooooh!

# 106
  • Варна
Ивка съчувствам ти Hug. На приятелско семейство мъжът чак в болница влезе като се разболя от варицела. Аз за това ще направя всичко възможно Тодор да го ваксинирам.
Тиция за сега мъжът ми няма проблем  с качването. А ма позицията му е такава, че дори и да е вързан някъде кораба без такъв като него не може. Най-лошото за сега, което може да стане е да им намалят заплатите, или да намалят екипажа и той да поеме и друга работа. А ма той уж все ще си търси работа тук ooooh!. Все се оправдава, че за него работа на брега трудно се намира....... Crossing Arms
Аз пък съм на мнение, че с по-малка разлика може в нач да е по-трудно, а ма пък за децата е по-добре, че ще растат заедно и интересите и игрите им са общи. Така, че който има намерение да не отлага. Съжалявам, че Тошко не го родих по-рано.
Диди кой е цирка който гледахте? Ние гледахме Балкански и там почти нямаше животни - да не кажа хич, основно на акробатиката наблягаха и може би за това на Тошко не му беше интересно.
Арлина Соня къде живее? Нейната педиатърка какво мисли за това изоставане?

# 107
  • София
Анет-същия цирк е-''Балкански" с международната програма.Наистина беше малко странен без понита,камили,слонове и други животни,които сме свикнали да гледаме.И водещ нямаше,което ми беше адски странно,но все пак имаше маймуни,кучета,патки/които се разходиха само по манежа/,тюлени и пингвини.Все пак е беше интересно преживяване. Peace
И аз много се замислям дали сега не е момента за второ дете.Влади тръгва на градина,и разликата ще е сравнителни малка.Много ми е мило като гледам племенниците ми с малка разлика как си играят и растат заедно,а Влади самичък вкъщи се чуди как да се занимава.Вчера с баща му си говорихме как ни се иска второ,но като си помислим всичко отначало и лошо ни става.Ще видим каква ще я свършим.

# 108
Ронка, аз за сега съм си харесала на Бебе Конфорт, Пег Перего и Грако. Но още не съм решила коя точно. Другата седмица ще ходя в Пловдив, надявам се да имаме време да ги разгледам и да ги побутам, че в Смолян няма такива марки.

Я кажи ти на кои си се спряла.

# 109
  • Варна
Дидито нямаше тюлени и пингвини. Само лъвове, кучета и коне. Явно имат нова програма. А ти кифличките направи ли? Аз си разбрах грешката. Трябвало е да ги оставя да втасат, а аз направо ги метнаха в тавата и фурната  smile3538

# 110
Анет, я метни рецептата насам. Ти май я дава, ама няма кой да си записва. Embarassed

Иначе наистина би било хубаво всички да сте заедно и децата да растат и с двамата си родители. Не, че баща им отсъства през цялото време, но все пак голяма част от годината го няма. Sad Не знам ти как се чувстваш без мъжът ти да е до теб. Hug

Дю, аз загледах 2 на Инглезина май бяха, Също Плей С4, и Джейн Слалом Про-това е триколката. Още не знам коя ще избера, също се чудя и на Макларън, но единственото което ме спира е, че тук всички улици по центъра са павирани и бая ще подрусва. newsm78
Снаха ми иска Бебе Конфорт Хай Трек, това е триколката. Тук излиза по-евтино, та ще й я изпращам ако един приятел си ходи края на април. Лошото е, че брат ми не я подкрепя да си вземе малко по-скъпа количка, била лигла дръб, дрън. Та вчера и на него му трих сол на главата. Whistling

Арлина, я кажи ти доволна ли си от твоя Макларън, и с напълно легнало положение ли беше.

Диди, действайте за второ, защото както казах и по-горе на Лети, е ,че колкото повече време минава, толкова по-малко ще ти се занимава с бебета. Peace

# 111
Ронка, понеже имаме столче за кола за бебе искам количката да е възможно най-лека, без столче за кола и/или кош за новородено. Да има напълно легнало положение, да е лека и маневрена. Макларъна също го гледах, имат модели и за новородени.

# 112
  • Варна
Момичета,днес е денят на сбъднатите мечти.каквото си пожелаете се сбъдва......

# 113
Ние преди малко се прибрахме и бързам да хапна,че голям глааад. BlushТака се натъпках с пресен чесън,че покрай мен не се седи. Mr. Green
Да кажа първо за количките.Аз искам много лека и маневрена и да не е обемна.Всеки ден ще ми се налага да я сгъвам и прибирам в багажника.Харесвам 2 модела,които отговарят на тези ми изисквания:
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27
Само че не съм ходила още в Рошко да ги пробвам.Но пълния комплект излизат към 1300лв,което ми се вижда ужасно много.Защото няма да бутам такава количка 2 години,а най-много 6 месеца.После минавам на Макларъна.Та за 6месеца тези пари са множко,следя в Продавалника,там изкачат такива за около 400лв,което е супер.Може и от Ибей да си взема,ако намеря доставчик до БГ.Ама ще видим.Макларъна ми е Куест,за след 6 месеца.Е,няма по-удобна количка просто.Не я заменям за нищо друго.Не случайно в Лондон 90% по улиците са с Макларъни.Сега излезе нов модел:
http://www.detstvomoe.com/magazin/catalog/product_info.php?cPath … kmls8c9hvpa15h2b3
http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/351/88889447/lang,en/
Има я до момента само в този сайт в БГ,може да се поръча от там.Пада до легнало,лека е много,1кг повече от моята лятна Куест и има 4 подложки в различни цветове и чувалче.Накрая нищо чудно да не изневеря на марката и да взема нея.Сестра ми взеха Maclaren Owen:
http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/313/88889347
Чудна е просто!Чувалчето е на цялото гръбче,закътана,много лека,добре подплатена и хубава материя.Има я в Хиполенд.Технотата на Макларъните също са хубави,но са по-тежки и тромави и по-обемни от тези последните 2 колички по-горе.Та искам първо да видя първите 2 : Casualplay  и  Streety и ще реша,ама сигурно накрая ще да е Макларън.

Tizija :какво ми говориш ти ooooh!Аз се радвам,ако веднъж или 2 пъти в месеца я вземат за по ден - два,а ти за екскурзии.Абсурд!То хубаво,че свеки я взима понякога,че майка ми откакто се роди племенницата и няма възможност да я гледа.Оставяла съм и я само 2-3 пъти за по 2 часа да отида на лекар.А Поля още е мома. Wink

didi:хайде,не се помотвай с второто,тъкмо сега му е времето WinkТо Рони на тез години дет си се описала съм сега аз и ще бъда с 3 годишно и новородено Mr. GreenАма не изглеждам на толкова Joy

Анет:Соня живее в другия им апартамент,който е по-тясен за количката на сестра ми и затова не им е удобен.Така твърдят те.Тяхна си работа,ама...... #Cussing outПедито на Соня е според мен много некомпетентна жена.То какви глупости чувам от нея ooooh!Пример:детето не е захранено още и получава съвет да почват и да и дават веднага жълтък и месо ShockedБил и нисък хемоглобина,колко е така и не се разбра:съвета е давайте месни пюрета повече. ooooh!А не спанак,коприва,жълтък #2gunfireКакво да ви кажа.
Аз на цирк не съм водила още Зоята.И на куклен театър не съм.И на кино ooooh!

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 19:38 от arllina

# 114
Арлина, много благодаря за съветите! Определено вече съм почти сигурно, че Макларън ще е количката. Въпросът е кой модел точно да избера. Ще обиколя тук магазините да ги разгледам на живо и да ги побутам с Емата вътре. Тук също много се бута Макларън, да не кажа, че всяка втора е такава, а всяка първа Бебе Конфорт. Колкото до Плей Даунтаун, на мен много ми харесва! Моя позната в Бг я буташе преди 2г., супер широка е, за маневреност не съм запозната. Единственият й недостатък е, че калниците са близо до гумите и се пълни с кал, та тя ги беше махнала. Но ми се струват много пари, при положение, че мислиш да я ползваш само 6м.

Аз също не съм водила Ема нито на цирк, нито на театър, нито пък на кино! Blush

Джорджи, мерси, че ме светна за днешния ден. А Калин си бил намислил желание още сутринта без да знае, че уж се сбудвало. Mr. Green

Отивам да готвя свинско със зеле!  chef

# 115
За Ронка:

Около Виктория стейшън е пълно с хотели 2 и 3 звезди за около 50-60-70 паунда двойната стая.Отсядали сме там.Удобно е,ако полета ви за връщане е рано сутрин,поне да не хващате метрото и да губите време.Правило ми е впечатление,че почти винаги имат свободни места,може и без резервации да минете,ако ви се рискува.А това си е направо баш в центъра.Хотелите не са нищо кой знае какво,тясни,малки т.н bed and breakfast,но поне са чисти.Но така или иначе,ако отивате да разглеждате Лондон ще ви трябва само легло за спане,а не хотел за почивка.Ама ако сте с Ема ще ви е тесничко в хотелите с по 2 звезди.Гледайте поне да са 3.Иначе мястото им е много удобно,съвсем близо са пеша до the London Eye, Westminster Abbey...

http://www.booking.com/searchresults.html?city=-2590407&ssne … 1020&label=gb|

Разгледай този сайт има добри варианти ама трябва да се ориентираш по картата първо в кой район да търсиш.Нашия концерт лятото ще е в Ройал Албърт Хол и полета ни за връщане ще е в удобно време та ще търсим в този район.Сравнявахме цените и са по- ниски от тези до Виктория,което е нормално.Все пак Виктория е до забележителностите.Но където и да сте ще ползвате метрото основно,та лесно е придвижването.Лондон е с идеално уреден транспорт.Вземете първо билетите,спането е лесна работа.Ако има нещо още питай. Peace

# 116
Ами пробвай ги да.Абе няма по-лека и удобна количка.Технотата ги дават 7кг и нещо,а тези другите 2 ,на които пуснах линк по 6,3кг. и са и по-компактни.Моята е 5,5кг.

# 117
Арлина, много благодаря за подробното инфо! Hug

Ема и Калин редят пъзел от 100 части, голяма зарибявка, глас не им се чува.
Днес снимах Ема с фотото на моята дружка, като ми ги изпрати ще ви я пусна да я видите маймуната.

# 118
Аз също много гледах тази Макларън:

Много ми хареса. Не знам само дали в Пловдив мга да я видя някъде на живо и да я побутам. Другите ми идват малко скъпички за съжаление.  Confused То и Макларъна не е много евтина, но при положение, че е удобна от самото раждане до края си заслужава. Дано само издържи толкова време. Арлина, колко време си ползвала твоята и в какво състояние е?

# 119
Ами Дю,не съм сигурна че я има още по БГ магазините.Ако може някой да ти я донесе от вън,ще ти излезе на много по-ниска цена.Или да следиш в Ибей.Моята е в отлично състояние,не е мръднала изобщо.А що баири,дупки и калдаръми  е преживяла  ooooh!Ползвала съм я малко повече от 2 години.Дори и сега,ако имам по-дълги преходи возя Зоята,не мога да я нося,нито пък тя върви по-дълго.А тя е тежка има 17кг,мисля че я дават до 15кг тежест.Поне още с 2-3 кг багаж я товаря,ама нищо и няма на количката,дори не скърца. Тежестта на по-голямото дете не се и усеща,защото и е много добро окачването.Тежестта се разпределя равномерно.Много е удобна за по-високи хора,половинката е 183см и му е идеална.За разлика от другите ни колички,които сме имали.И на мен ми е добре на височина.Недостатък за който се сещам е малък багажник.Компенсирам с раничка отзад.Нито е избеляла материята нито е претрита или скъсана...Mr. Green Няма по-здрава и издръжлива количка.Малеее,трябва да ми плащат от Макларън за реклама Whistling

Забравих да напиша и нещо много важно.Зоя не може да я откопчава.Вържа ли я-край!Няма мърдане.Миналата година,ако се сещатае купих една Зия.Много и се радвах,от Ибея я поръчах.За нула време успя да разучи закопчалката и си слизаше когато си иска.Хвана ме страх да не тръгне на някое кръстовище да слиза без да я видя,сгънах я и я прибрах в гардероба в коридора.Там си и стои,ще я продавам скоро май.Е,ама тя си имаше и други недостатъци де.Хубавото и бяха амортисоорите,така и не свиканах с това,че е триколка,дупките винаги ги нацелвах с предното колело Mr. Green
Рони сетих се,че и Макларън имат една доста обемна триколка.Прилича на триколката на Джейн,виж я и нея.На мен ми идва тежка и голяма.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 23:10 от arllina

Общи условия

Активация на акаунт