В нашата отчетна точно 2 майки! са на моето мнение, че за тази покупка е хубаво да се отделят повече средства.
Аз хресвам много модели и накрая май ще се оплета като пиле в кълчища.
. На приятелско семейство мъжът чак в болница влезе като се разболя от варицела. Аз за това ще направя всичко възможно Тодор да го ваксинирам.
. Все се оправдава, че за него работа на брега трудно се намира....... 

Не знам ти как се чувстваш без мъжът ти да е до теб. 

Така се натъпках с пресен чесън,че покрай мен не се седи.
Аз се радвам,ако веднъж или 2 пъти в месеца я вземат за по ден - два,а ти за екскурзии.Абсурд!То хубаво,че свеки я взима понякога,че майка ми откакто се роди племенницата и няма възможност да я гледа.Оставяла съм и я само 2-3 пъти за по 2 часа да отида на лекар.А Поля още е мома. 
То Рони на тез години дет си се описала съм сега аз и ще бъда с 3 годишно и новородено 
Педито на Соня е според мен много некомпетентна жена.То какви глупости чувам от нея
Пример:детето не е захранено още и получава съвет да почват и да и дават веднага жълтък и месо
А не спанак,коприва,жълтък
Какво да ви кажа.

Ползвала съм я малко повече от 2 години.Дори и сега,ако имам по-дълги преходи возя Зоята,не мога да я нося,нито пък тя върви по-дълго.А тя е тежка има 17кг,мисля че я дават до 15кг тежест.Поне още с 2-3 кг багаж я товаря,ама нищо и няма на количката,дори не скърца. Тежестта на по-голямото дете не се и усеща,защото и е много добро окачването.Тежестта се разпределя равномерно.Много е удобна за по-високи хора,половинката е 183см и му е идеална.За разлика от другите ни колички,които сме имали.И на мен ми е добре на височина.Недостатък за който се сещам е малък багажник.Компенсирам с раничка отзад.Нито е избеляла материята нито е претрита или скъсана...