Юли 2006 - Тема 81

• 12 287
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Арлинка-верно трябва да ти плащат от Макларън-голям рекламен агент си Grinning!
А нищо не казвате за Бъгстър-сестра ми си взе такава,триколка-е няма толкова удобна и лека количка.Преди бях много против триколките,но сега след като съм я бутала със сигурност ще взема за следващото.Няма изцяло легнало положение,но пък малката така или иначе беше с рефлукс и И беше добре така полу-легнала.Пък и бързо растат бебоците,количката става и за голямо детенце,с голям багажник е и е на сравнително нормална цена-около 360лв.,доколкото си спомням.
Тук се вижда горе-долу:
http://olympia75.multiply.com/photos/album/27/KONSTANTIN_2008_SOFIA#99
А иначе си говорим с татито за второ и колкото повече си говорим,толкова повече се навиваме.Ама то само с говорене не става,трябва и работа! Embarassed

# 121
Ауууу,айде Диди!Стига приказки,а действия Mr. Green luvbed
Бъгстъра я харесвам.Може и столче за кола да се монтира на рамата.Удобна е,ама Макларъна ми е по-удобна.Англичаните знаят как! PartyИ както казах,така и не свикнах с триколките аз. Wink

# 122
Арлина, триколката на Макларън не ми харесва. Naughty
Иначе определено много ме нави на Макларън, пък и Калин е за нея, не че има думата де. Mr. Green Аз много исках Плей С4(демек 2 колички в двете крайности съм си харесала и затова ми е трудно да реша), но немога да се примиря с теглото й, тежка ми идва, но пък дизайна й е супер. Ще се чудя още, но щом ти си толкова доволна май ще е Макларън.

Диди, колкото до Бъгстър, на мен ми харесва, но ми се струва, че ще ми идва ниска. Доколкото виждам и сестра ти е леко приведена, или така ми се струва.
Диди, действайте де. То бебета с приказки не се правят. Wink
Чакаме още Ренито и Джорджи да се стегнат в кръста и да се обебват в скоро време. Wink Hug

# 123
Да тя е почити 10 килограма,множко ми е на мен,ама като дизайн е убийствена!То коша е същия иначе като на Даунтаун-а.Не ми харесва и начина на сгъване,става като квадрат,а аз имам един разпределител,който си дърпам в багажника,да не ми се разхожда багажа и така като е на квадрат няма да мога да го ползвам.Тц не става за мен.Ако е така като Даутана ми пасва:
http://www.-spam081-/index.php?option=com_virtuemart&page=sh … 140&Itemid=27
Малеее,колко претенции имам ooooh!Ама много важно нещо е това количката.Все пак ще е продължение на ръцете ни близките поне 2 години. Mr. Green

# 124
  • Варна
Бременлийки защо не спите?!  Heart Eyes
Диди, действайте де. То бебета с приказки не се правят. Wink
Чакаме още Ренито и Джорджи да се стегнат в кръста и да се обебват в скоро време. Wink Hug
Тъй, тъй........ Още повече че четох някъде че сега били подходящи дните за бебе на 2010г. Laughing

# 125
Бременлийки защо не спите?!  Heart Eyes

Само едни Макларъни са ми в главата. Арлина ми проми мозъка безвъзвратно! Mr. Green

Миналата нощ си смених възглавницата с една пухена...Трагедия, цялата съм схваната, ужас!
Викам му на моя мъж.." Пиле, да не вземеш да почнеш да изкарваш много пари, че не ми понася да спя в пухени легла!" Joy

Арлина, Плей С4 е повече от 10 килограма. Това определено ме отказва от нея, а и е доста обемна, верно, че сме с голяма кола, но с 2 деца и куче мястото никога няма да стига. Та по-добре с малка количка. Абе аз си казах и по-горе, че ми проми мозъка.

Днес времето при нас е екстра, опитва се и слънце да изгрее. Чакам Ема да се събуди около обяд и после излизаме, че имам едни документи да оправям.

# 126
# 127
Хи,хиии Joyще им искам % аз Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368279.0
Като ги изпробваш Ронка в магазина искам отзиви.
Ние излизаме.Лек ден Hug

# 128
Мале как съм бясна. Не стига че ми стресираха детето чак да се нааква в яслата, ами и ще ми държат тон.  #Cussing out Обажда ми се директорката да ми се кара, че не бил на ясла Криси. Ако съм имала възможност да си го гледам да съм си го отписвала от яслата. И и обесних аз че детето ми е стресирано от персионала и едва го водя, вземам си отпуски за да му мине стреса а тя ми говори глупости - не било вярно. Викам вярно е и с въпросната леля говорих и съм сигурна. Трябвало да си платим цялата такса - викам добре ще ви я платим за 1,20 ще ми държи тон ........... тъпотия. Имала 25 чакащи деца ... ами да открият нова група какво ме интересува целия втори етаж стои празен, на борсата чакат хора, Общината казаха че имат пари, но тя не искала.  #2gunfire Направо ми идва да отида и да им врътно едно скандалче хубаво да видят те как се говори с родители.  #2gunfire Извинявам се за поста но ще експлоадирам.

# 129
Дани, много неприятна ситуация. Confused И да се караш с тях май няма смисъл, те едно си знаят, едно си баят. Важното е да не стресират детето. Още малко остана и отива на градинка.

# 130
  • Варна
Ох,Дани милите много гадно.Аз ако бях,незнам...сигурно бих отишла да се разправям.....
Не стига че им е калпав персонала,че и така ще се държат ooooh!

И аз да ви се оплача....Все страдам че детето ми е болно,ами как няма да е,с такава тъпа и проста майка...все давам кураж на хората,излушвам ги съвети туй-онуй,а на себе си кураж не мога да дам.само черни мисли са ми в главата,проста не,ами супер проста.тц тц тц,вчера му викам на моя,няма да раждам второ дете,да го обременявам с моите болести,алергии и н ти п р.а той ми вика,някой ще те пита,щото.ще родиш не ами....
Направо съм бясна на себе си,днес намерих на Луиз Хей книгата "Излекувай живота си" и ме хвана срам от себе си.тц тц тц

Направо съм за #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 131
jorjito, и аз съм като теб! Постоянно с едни мисли да не ми се разболее, да не му стане нещо на детето ! Като да давам съвети ще кажеш, че съм много спокойна майка, но не е така! В темета бях чела за мами, които са гледали филма"Тайната" и той им е повлиял много добре, но аз не мога да го намеря да си го изтегля и да го гледам! Знам, че така не мога да си гледам детето спокойно и си вредя и на себе си и на него с вечните ми притеснения! Затова искам по някакъв начин да променя това мое мислене, защото иначе и аз съм на мнение да не раждам второ, защото и него ще го гледам така и сигурно ще съм за лудницата след това! Аз малко се отплеснах в обяснения, но това е нещо , което ме мъчи от доста време!
Дани, аз съм от хората, които си мълчат, но става ли въпрос за детeто ми, ставам друг човек! Директорката няма никакво право да ти държи тон, дори трябва да се позамисли как да се променят нещата, все пак твоето дете се стресира от яслата и значи има проблем , който тя трябва да реши!

# 132
  • Варна
Аз съм я гледала Тайната.много завладяващ филм поне за мен,но е много трудно за изпълнение това което трябва да правиш.толкова много негативни мисли имаме че....незнам..правила съм опити,успявах,но за кратко Peace

Махнали са торента от Арената.и в Замунда не го намирам newsm78

# 133
Я стига с черните мисли!
Едва ли има идеална майка, мислите ли че има супермайки?! Аз не мисля, всяка от нас си има недостатъци, но това не означава да не раждаме деца, я. Има моменти в които изтерясваме и това май е нормално за ежедневието в което живеем.

Аз също съм много нервна, на моменти изтерясвам и викам като луда, но то понякога няма друг начин. Не чува бе, не чува! ooooh!

Иначе едва ли има по-голям оптимист от мен! Мисля позитивно, не съм мрачен човек, но защо ли всичко при мен става по трудния начин. Все с клизма бе...все по трудния начин. Но и това не ми пречи да гледам от хубавата страна на живота.

Джорджи, Миростанка, я се усмихнете, пролет иде...трябва да ви е хубаво на душата! Hug

# 134
  • София
Жоржи- Hug Hug HugИ аз ще взема да си я купя тази книга.Преди години четох една,която много ми промени отношението към живота.
Ронка-не е толкова лесно да кажеш на някой" Горе главата",понякога причините са много дълбоки,натрупвало се е с времето,от детство при някои и просто с раждането на дете,разместване на хормони и всичко натрупано досега "избива"и попадаш в някаква дупка.И времето навън не помага,и слънцето,и близките.Иначе всичко отстрани е наред,но в сърцето на този човек е дупка,от която не знае как да излезе.
Дани-от началото проблеми с тая ясла!Дано скоро нещата при вас се нормализират.
Иначе Влади днес пак ми прави номера в парка.Колкото повече му угаждам,толкова повече ми се качава на главата!То е тръшкане,то е крясъци,писъци,влачене по земята,истерии-аман!Едно излизане с него вместо да ми е удоволствие ми е натоварване голямо.Незнам вече.
Много го обичам,ама е много труден!Имам чувството,че съм много кофти майка Sad.

Общи условия

Активация на акаунт