Юли 2006 - Тема 81

• 12 284
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Едвам ви изчетох, сега забравих на кой каво щях да пиша. Ивка, лоша работа. Как си днес, по-малко ли сърби като завяхват пъпките? Аз тази шарка съм я карала като малка, имаше даже в яслата на Ева и се молех да не се разболее, ама сега като чета май е добре да я изкара като малка, или да я ваксинирам. Не знаех, че има ваксина за варицела Embarassed Днес ходихме в Исул на преглед УНГ. Едното уше вече се е възстановило, сега остава и другото. Лекарката каза , че до 2 седмици ще е ок. Този Френгов нещо не ми харисва. Мисля да не я водя повече там. От самото влизане преди месец започна да ми говори за операции и т.н., при условие че може и да се оправи, като и стана. Я верно всички бременлийки да се снимате да ви видим. И аз искам второ, ама като се сетя за всичко отначало. Пък и има много други неща, които искам да оправим и тогава. В същото време не искам да е много голяма разликата. То както казва Рони като ти дойде до главата, не мислиш много-много.  Този филм Тайната не го свалих и ето-вече го няма. Отивам да се къпя и да спя, че ми се затварят очите.

# 136
Момичета, не можах да се сдържа!

ВЧЕРА СЛЕД ПОСТЪПВАНЕТО В БОЛНИЦА ТРИ ОТ НАШАТА ТАЕМА УСПЕШНО СА РОДИЛИ СВОИТЕ БЕБЕНЦА!
НАНИ-10.04-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ Й ПРИНЦ!
ВСИЧКИ СА ДОБРЕ, ЗАЕДНО СА И ПОСЛЕ ЩЕ ПРАТАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ДАННИ.
  bouquet

Мила Нани, честита рожба!
Нека ви дарява с много щастие, обич и незабравими мигове!
Чакаме те с нетърпение!!!

# 137
  • Варна
Божеееееееееее,тръпки ме побиха Laughing

Мила Нанни,Честит втори син!!!Да ви е жив и здрав миличкия,много щастие на четиричленното ви вече семейство!!!Страшно се радвам Party Party Party

# 138
Мила НАНИ Честито ти бебче !!!
Животът ви дари с дете
красиво, нежно и добро!
С пожелания да расте
щастливо, здраво и все добро!

Божеееееееееее,тръпки ме побиха Laughing

и мен ,защото се върнах 8 години назад. На утрешния ден ние за първи път станахме родители и ми е много мило.
Нани вчера си мислих за теб. Възстановявай се бързо   Hug Hug Hug Hug Hug
за теб мила

# 139
Здравейте момичета! Не съм ви забравила, липсвате ми и попрочитам от темите. Но пуста работа, хич не ми остава време и да попиша. Иначе ние с Калоян сме добре, майка го гледа, не се вредихме в детска градина, а и както върви - едва ли има някаква възможност да тръгне.

Специално влизам за да честитя на Нани и Кредор.    smile3525 newsm03 cheers
Да ви е живо и здраво момчето и много да ви радва!  И не само той, а и батко Дани! Wink

# 140
Eха, изпревариха ме, но така е. Цяла нощ не спя и сутринта за новината се успах. Blush Още снощи  я приеха в болница, дано не се е мъчила много.

Нанни, ЧЕСТИТО! Жив и здрав да е малкия Калин, много радост и детски смях да ехти в домът ви!

Жоро, честито и на теб, татенце! Много да обичате и глезаите Наннито ни! Wink Hug
Позна и тази дата, браво!

Нямам търпение да се прибере и да ни покаже малкия сладур! Heart Eyes Тя толкова се чудеше как ли ще изглежда.

Ехаааа, много съм щастлива, то си  и личи де, пиша несвързано.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 10:08 от Ронка

# 141
О, Калин се казва, браво! Много хубаво име, Нанни.  Hug

Ронка, извинявай!  Hug От няколко дена сутрин задължително надничам при априлките заради Нанни.

О, татко Кредор здравей! Честито!!! Как сте?

# 142
Здравейте на всички !
Дори и не съм смятал, че отново ще пиша в тази тема - ПАК ... но повода е такъв  Grinning

Днес 10.04.09 Петък (ден на майстора), рано сутринта в 2:20 ч. мама Nanny роди синът ни (баш майстор) - Калин !
Тежи 3200 kg, 50 см. прилича на батко си Дани като бебе ...

И Nanny и Калин са добре и всичко е минало като по книгите ... сравнително бързо и без усложнения Hug

Апропо, изумен съм от осведомителната агенция, с която разполагате ... Ронс-Прес  Joy  bouquet

От мен Татко Кредор ... толква - даже с оглед състоянието, в което се намирам ... направо е чудо, че събрах що годе думи, с които да Ви пиша ...

До Кукане и всичко най !   bouquet

# 143
  • Варна
Татко Кредор,да ви е жив и здрав баш майстор Калин Hug.Много хубаво име сте му дали,браво Peace

Поздрави мама Нанни,и" намегчи" малкия бебок от нас Hug Hug Hug

# 144
Ще ни пуснеш ли някоя снимка на малкия сладур? И специално да поздравиш Нанни.

# 145
  • София
Ох,рева!Честито ви бебче,мила Нанни и тати Кредор!Да ви е жив и здрав,много да го нацелувате и нагушкате от нас!Ох,рева от щастие....

# 146
jorji, Дю, didito ...
От сърце Ви благодаря за всички пожелания, дай боже само живот и здраве не само на нас, на всички ни ...   bouquet

Още немога да повярвам, че пак Ви пиша в темата, но имам леки новини и да се отчета ...
Калин е вече в ръцете на мама, но и той както батко си Дани се инати и не иска да цока ... но ... играли сме ги вече тия етюди и ще корегираме този "паразит" който Шейново налага, а именно захранването с биба  baby_neutral ...
Но знаете за к'во пее радиото, така че няма да навлизам в подробности !
И двамата герои са на 6 ... сиреч като новородени  hahaha , а бащата е като новонамерен  #Crazy
Довечера добре ще се намериме ... ама и това си е в реда на нещата - разбиииршшш ... ли ... Crazy
Ми къ, няма да се излагаме я ... къде ме търсите може би  Laughing
Стига съм се унасял ... отивам да "зарадвам" шефовете, че ще ме видят чак на 28-ми Април - я ме видят я не  Laughing, а на вас приятен ден на Майсторите ...  те вече са 3-ма в нашата къща  Joy

didito днес не е ден за реване, а за празнуване ! Но много ти благодаря персонално, че споделяш толкова сърдечно нашата радост ... Hug

# 147
Хайде татко Кредор, след малко си тръгвам от работа и ще ида да пийна за ваше здраве специално една бира! Да отбележим този момент подобаващо!

# 148
Татко Кредор, не се свени, добре дошъл си в нашата темичка. Peace

Имате много здраве от моя Калин, каза, че довечера ще полеем подобаващо събитието. Аз ще мина само с биричка де.

Иначе знам, че Петя ще се справи с малкия мързеливко.

# 149
Нани,Татко Кредор HugЧестит ви малък принц
 и с най-искрени пожелания много, много да ви радва newsm07
От сърце ви завиждам за рожбата Heart EyesТака ми се иска пак да гушна едно бебче,че моят вече казва,че е мъж и не дава дори да го нацелувам Shocked
Дю,кажи си, че ти се пийва нещичко и сега има и повод Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт