Юли 2006 - Тема 81

• 12 283
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • somewhere over the rainbow
Ехее, добре, че надникнах.

Честито ви бебче, Нани и Кредор! Да са живи и здрави бебето и майката, а татко много да ги слуша Hug
Много хубаво име сте му избрали Peace

Около мен все бебета се раждат. Вчера сутринта и в нашата къща имаме още едно бебче. Братовчедка ми роди бебе Любен, със същите размери, като Калин. Много трудно раждане, но резултатът е чудесен Party Снощи празнувахме горе, у тях. Нетърпелива съм да ги изпишат в понеделник /дано всичко е наред Praynig/ и да видим дребното. Вече се чудя какво да му купя newsm78 - искам да е нещо, което ще им влезе в употреба. След като съм минала по-този път, мисля по-практично Wink
Даяна само пита кога ще си дойде бебето, но не знам с тези сополи как ще я удържим далеч от него Thinking

Тя си е все така сополива, абе като Дим е. Прочетох листовката на лекарството, дето Пиги го е пуснала, и звучи добре. Но ми идва доста скъпичко Confused Не знам, вдигнала съм ръце вече. Хомеопатията облекчава нещата, но май е временно. Трябва да ходим по-често, но то пак с финанси е свързано... И сме до никъде.

Иначе нищо ново при нас - някои ходят на ясли, други работим... Кой за к'вото учил - дето има една приказка Laughing

# 151
Дю,кажи си, че ти се пийва нещичко и сега има и повод Mr. Green

Да, признавам без бой. Ама понякога пийвам бира и без повод, просто съм пристрастена.  Crazy

# 152
Нан, честито бебе Любен и на вас! Живо и здраво да е.
Не знам какво да му купите, питайте какво си нямат.
Иначе мисля, че е по-добре да не водите Дая при бебето при положение, че е сополива. Може да са безобидни, но все пак това е новородено. Мое мнение! Hug

И аз си пиивам бира с повод и без повод. Тук на всички бири е показано, че са забранени за бременни, но аз си пиивам по малко.

ПП. бях ви обещала снимки на Ема. Ето да я видите, прическата е малко "не бой се мамо аз съм", но беше с шапка и като я махна това е резултата.
http://bambinata.multiply.com/photos/album/8/8

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 12:17 от Ронка

# 153
Ронка,че това си е дискриминация бе #Cussing outКак така ще забраняват на бременните,че и те душица носят,че и две даже Mr. Green
Малеее,Емката колко е пораснала и се е разхубавила Heart Eyes

# 154
  • София
Благодим ти,Кредор,че ни осведоми как е Нанни,дано бързо се възстановява,а бебока скоро-скоро започне да цока.Знам,че е за радост,но толкова се развълнувах!Ще пийна едно и аз за вашето семейство!
НАН-Честито бебче и във вашата къща!Дано малката сега в топлото се оправя вече. Hug
Ронка-Емка много порастнала,бре!И косата И също,последния път нямаше изобщо,а сега каква хубавица е!А защо е с биба още?Много хубава площадка-много деца,много нещо!
Аз така и не се научих да пия бира,за потрес на мъжа ми,според него ми създателят И трябва да получи Нобелова награда Mr. Green.

# 155
Честито бебче Нанни и Кредор!Честито и на баткото!Да е жив и здрав малкия Калин  bouquet

# 156

Иначе мисля, че е по-добре да не водите Дая при бебето при положение, че е сополива. Може да са безобидни, но все пак това е новородено. Мое мнение! Hug

О, Ронка, на същото мнение съм. Според мен нейните сополи не са заразни, но представяш ли си потреса на майката като се явим подсмърчайки Laughing Пък ходи и обяснявай. Тя е още в транс момичето, нямам намерение да я притеснявам допълнително Stop Само не знам как ще удържим Даяна като знае /и чува/, че има бебе горе Thinking Ще я излъжа нещо, няма как, пък и те сополите са на периоди /изобщо не мога да забележа от какво зависят/ и като спрат, тогава ще я заведа да види бебето за по-дълго Peace

# 157
Да ви е жив и здрав малкия Калин, Нани и Кредор!
Бъдете щастливи!
Hug

# 158

Направо ми стана страшно мило и драго! Невероятна новина!
Нани, бъди жива и здрава, да се радваш на едно прекрасно бебче, много да ви радва, да ви носи безкрай поводи за гордост и щастие, да е послушно и кротко бебче сега, а после да израстне буден и оправен юнак. На баткото и таткото също много поздрави и прегръдки! Идвай си, чакаме те, с новини и снимки на най-новото попълнение в юлската чета!

# 159
Я да ви питам. Искам да купя на Даяна някакъв комплект детски гримове, но да не цапат, а само имитация - пластмасови. Червило, лак, парфюм, четки, ей такива. Има ги по детските тоалетки, но само такива не съм виждала. Ако някой е виждал някъде, моля за линк или някакво инфо.
Че не мога да я откъсна от моите гримове бее. Големи криеници и уговорки падат Crazy

# 160
  • Варна
ЧЕСТИТО БЕБЕ КАЛИН НА МАМА НАНИ, ТАТКО И КРЕДОР И БАТКО ДАНИ!ДА РАСТЕ ЗДРАВО И МНОГО ОБИЧАНО ДЕТЕ!

# 161
ЧЕСТИТО НА НАНИ И ТАТКО КРЕДОР! ДА РАСТЕ ЖИВО, ЗДРАВО И МНОГО ОБИЧАНО МАЛКОТО БЕБЧЕ!

Малеееее,каква хубава новинааа Mr. Green Много се радвам.Няма по-хубава новина от тази! Hug Hug Hug
НАН:честита радост и на вас! Hug Hug Hug
Ронка:много е пораснала Емата.И каква коса има вечеее Heart EyesА за бибата,аз съм на мнение,че ще я махнете когато му дойде времето.Някой деца ходят с биберони до 3 и повече години ,други с памперси,някой не говорят,други не спират и така.Най-важното е да са здравички.Детенцето на приятелката ми днес са ги взели в болница с някаква вирусна инфекция с много афти в устата.Не може да се харни и пие течности и  е  Confusedна системи,милото.Дано бързо оздравява.

Зоя тръгва на градина в понеделник.Много ми е притеснено от сега Sick

# 162
Честито бебче  Нани и татко Кредор! Да е здрав и щастлив малкия Калин! И батко Дани също.
Страхотна новина, много се зарадвах. Моята приятелка от блока и тя днес роди. ДА е жива и здрава малката Лора.

# 163
  • София
НАН-тук има един огромен гръцки магазин,сигурно си чула-''Джъмбо",там има от пиле мляко,видях и такива гримчета.Ако ходя скоро ще взема и ще ти пиша.Но незнам кога ще ходим натам,ако купите-пиши Peace
Не исках да обидя никой с това за бибата на Емка,просто се изненадах,не бях я виждала така.Нали и на клубче сме се виждали,там не беше с бибка,доколкото си спомням и затова.Щом я успокоява-нека цока Grinning.
Арлинка-ама какво му е на детенце?И да кажеш как е минал първия учебен ден.
Ронка-а при вас как е?Малката продължава ли да ходи или я спря?А ти как си,става ли ти лошо все още?

# 164
Първо да ви предам много поздрави от Нанни! Тя и Калин са добре, малкия го мързи да суче, но тя ще се справи. Peace Звучеше много добре и щастлива, чухме се набързо, защото ми беше неудобно да я притеснявам. Blush Като ги изпишат ще разказва и показва новият член на семейството.

Нан, аз купих на Ема едни гримове под формата на телефон, е голяма грешка. Те са детски, но си цапат както си трябва. Скрла съм ги и когато започне да си кординира движенията ще ги получи обратно. Дано намериш това което търсиш. А какво реши да вземете на бебето?

Арлина, радвам се за Зоя. Дано ходи с желание и не боледува много, че е мъкааа.

Иначе да си кажа за бибата. Не съм се обидила, споко. Опитвах да я махна, но нервите не ми издържаха и й я дадох. Грешката си е в мен. Мисля да я махам в скоро време, определено ще е преди да се е родило бебето, че рев от 2 страни не ми се слуша. Whistling

Диди, Ема 2 седмици си е вкъщи. Тази и следвщата са ваканция, а пък предната беше болна. Така или иначе тази нямаше да я дам, защото искам да е напълно здрава. Там всички са болни, кихат, кашлят, сополи като реки се леят. ooooh! За сега ще ходи, добре й действа и много бързо схваща езика! Shocked Що ли не бях и аз така. ooooh! Мисля обаче, ако много ми боледува да я спра и да си я гледам, не ми понася да я гледам болна. Naughty Ще я записвам на училище след 20 април и от септември тръгва. Тук се води училище, а не градина. Да видим и там как ще е, но ако и от там ми влачи болести ще я спра и ще я пусна догодина. Така или иначе ще съм си вкъщи. Не приемам да се изпраща голямото дете на ясла/градина, то да боледува почти постоянно, а майката да си е вкъщи с малкото. Naughty

Благодаря ви за комплиментите за Ема. Прическата й е много зле на снимките, тя по принцип си е зле в момента, стърчи на всички посоки, но няма и мм да резна. Не е пораснала много, но бавно и славно напредва.

Сега само ходи и повтаря, "Аз кака Еме, бебе пупу мама" Heart Eyes. Но пък иначе не иска и да чуе за бебето, нищо нямала да му дава, иска тя да е център на вниманието. Как ще я бъде идея си нямам. Иначе като й показвах снимките от феталната много му се радва и бърза да ги покаже на майка ми и баща ми по скайп. Дано до октомври има напредък, но си е голяма глезла тя което си е грешка на мен и баща й. Но здраве да е.

Леле, много се разписах и май пак нищо не казах.

Хайде лекичка от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт