Честито ви бебче, Нани и Кредор! Да са живи и здрави бебето и майката, а татко много да ги слуша

Много хубаво име сте му избрали

Около мен все бебета се раждат. Вчера сутринта и в нашата къща имаме още едно бебче. Братовчедка ми роди бебе Любен, със същите размери, като Калин. Много трудно раждане, но резултатът е чудесен
Снощи празнувахме горе, у тях. Нетърпелива съм да ги изпишат в понеделник /дано всичко е наред
/ и да видим дребното. Вече се чудя какво да му купя
- искам да е нещо, което ще им влезе в употреба. След като съм минала по-този път, мисля по-практично 
Даяна само пита кога ще си дойде бебето, но не знам с тези сополи как ще я удържим далеч от него

Тя си е все така сополива, абе като Дим е. Прочетох листовката на лекарството, дето Пиги го е пуснала, и звучи добре. Но ми идва доста скъпичко
Иначе нищо ново при нас - някои ходят на ясли, други работим... Кой за к'вото учил - дето има една приказка
Как така ще забраняват на бременните,че и те душица носят,че и две даже
Само не знам как ще удържим Даяна като знае /и чува/, че има бебе горе 

.
Като ги изпишат ще разказва и показва новият член на семейството.
За сега ще ходи, добре й действа и много бързо схваща езика!
Ще я записвам на училище след 20 април и от септември тръгва. Тук се води училище, а не градина. Да видим и там как ще е, но ако и от там ми влачи болести ще я спра и ще я пусна догодина. Така или иначе ще съм си вкъщи. Не приемам да се изпраща голямото дете на ясла/градина, то да боледува почти постоянно, а майката да си е вкъщи с малкото.