Юли 2006 - Тема 81

• 12 277
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Да, Рони, знам че повечето са си такива цапащи. Те са за 5-6 годишни момиченца най-малко/. Аз за това търся такива, които са само имитация Peace
Диди, тези Джъмбо-вци нямат ли сайт, да разгледам цени, туй-онуй. Да, ще кажа, ако намерим Hug
Ох, ще взема да се хоризонтирам Simple Smile

# 166
Името Калин ми беше едно от двете фаворит имена за момченце Blush
Зоя проявява интерес към моите гримове,иска да си слага и аз се правя,че и слагам.На няколко пъти ме издебна и се омаза,ама вече ги крия.Нищо не давам,еййй.
Директорката ни посъветва да я пуснем за цял ден.Ако сме я пуснели още в началото до обяд,щяла да чака после пак на обяд да я вземем и много повече според нея ще се разтройва,като не идваме.Разбира се,ако плаче много ще ни се обадят да отидем.Вие как ги пуснахте в началото?
Мислех да пиша още,ама току що по НОВА започна едни от любимите ми филми на Уди Алън с Дж.Рийс Майерс Heart Eyes Heart Eyes,та сядам отново да го гледам.Лека...

# 167
  • somewhere over the rainbow
Арлина, Даяна 3 дни беше до обяд и на 4-тия остана цял ден. Но и в началото да беше цял ден, все тая. Тя и да реве, реве в началото... след това няма кой знае ква разлика. Остави я и на обяд се обади, те вече ще са преценили дали да я оставят и ще ти кажат Peace
За гримовете - иска да й слагам спирала и аз я карам да затваря здраво очите и я докосвам с пръста. Оообаче, коконата се усети. И сега гледа с едното око и вика: С четката, с четката Crazy Все по-трудно се лъже Crossing Arms

# 168
Арлина, според мен е по-добре да я пуснеш първоначално за няколко часа! Така детето постепенно свиква с обстановката. И мен да ме оставиш някъде изведнъж за цял ден ми няма да ми хареса, я! Crossing Arms Нямаш спешна работа, по-хубаво детето да му е обяснено, да знае, че докато тя е при децата ти ще свършиш нещо и после ще я вземеш. На следващият ден я остави с час повече и така само няколко дни, после я пусни за цял ден. Тук ми харесва много как процедират за адаптирането на детето, всичко му се обяснява леко и спокойно, Ема дава целувка и аз излизам. Не е най-на кеф, че я оставям, но не протестира.
Пуснах си Нова, но ми засича, времето при нас пак се разваля. Crossing Arms Калин спи, че дълга седмица му беше тази и няма да гледам филма, ще търся нещо друго.

Нан, голяма хитруша е Дая. Аз пък все по-рядко се гримирам, а преди не излизах и до магазина без грим. И аз си крия гримовете, скъпи са ми и не позволявам 3 годишна пикла да ми ги развали. Naughty И кремове всичко на високо, че става страшно. Сега използвам един подхранващ крем на Клиник под формата на спрей, но не точно, и Ема само се катери да го добара маха капачката и се опитва да го натисне и да й пусне нещо. Няма да преглътна, ако отиде по дяволите, та и него съм скрила в шкафа в банята на високо.

Навън заваля, намокри ми прането, а почти беше изсъхнало, телевизията ми окончателно спря и ще се хоризонтирам.

# 169
  • София
Нямам много време да чета,а за писане да не говорим,но повода сега не е за изпускане.
Честито ви бебче Нани и татко Кредор.И на теб батко Дани честито братче.Много здраве ви желая и много радост и усмивки.
Страхотна новина,просълзих се направо.На другите бременни мами пожелавам лека бременност и ей такъв хубав финал.
Не мога да влизам да ви чета съвсем редовно,но гледам да не изоставам съвсем.Ние сме добре,но сега като се стопли излизаме и сутрин и след обед и времето не ми стига за нищо.Ама да сме здрави пък другото как да е.
Отивам да лягам,че пак късно стана.

# 170
Здр, на всички  Hug
Честито бебче, на мама Нани и татко Кредор, да ви е живо и здраво!  smile3525

Исках да почерпя за моя ден-ден, ама нещо съм затъпяла и не успях да кача почерпката от снимка бг, та ето това сготвих от форума   party023 Tada Wine Glass

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 00:28 от amerie

# 171
amerie Честит Роджден ден!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

И аз да почерпя днес преди 8 год. за първи път станахме родители.Моето вече пораснало момче Марти има рожден ден. Да ми е жив и здрав и по-малко нерви да хаби. Обичам го много.[/color]

# 172
  • Варна
Честит Рожден Ден мили Марти! Бъди жив и здрав и много обичан. Иска а на теб и семейството ти ви пожелавам весел празник!
С удоволствие ще пийна едно мохито за ваше здраве Wink

# 173
Аууууу,аз искам от сладоледа Mr. Green

Честит Рожден Ден, Марти!Да си жив и здрав,весело и безгрижно детство ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден Ден,Амери! Да си жива,здрава,много шастлива и обичана майка и съпруга!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

То ще видим дали ще сме в понеделник в градината,че Зоя се събуди тази сутрин рано и с температура.Дадох Нурофен и сега е добре.Нищо друго и няма.Дано с това да се размине.Иначе и аз съм на мнение,че трябва постепенна адаптация.Не като в БГ,мяташ го детето там сред абсолютно непознати и да се оправя.Много ми харесва как процедират при Рони,ама тука няма да стане така. ConfusedОх,ще видим.Най-много да умра от притеснение.То отсега по цяла вечер се въртя и сънувам таз градина. Rolling Eyes

# 174
Иси, да ти е живо и здраво порасналото момче! На Марти желая щастливо и безгрижно детство, да радва мама и тате с успехите си всекидневно! Много прегръдки от нас за празника. Hug Heart Eyes

Амери, ЧРД душка! Много здраве и семейно щастие ти желая! И ни навестявай по-честичко, че липсваш. Hug

Днес е лазаров ден. Честито на празнуващите, ако има такива.

Арлина, всичко е възможно да стане, защо да не става? Ти отсега обяснявай на Зоя, че ще ходи при децата, колко е хубаво там и т.н.
Обясни на лелките, че първо искаш да я оставиш за 2ч. Кажи им, че е чувствителна и не искаш да я стресираш, с 2 думи, ако трябва се прави на луда.

# 175
Иска,честит ти рожденник  bouquet;Да ти е живо и здраво детенце и много,много да ви радва Hug
Апропо,вие няма ли да идвате насам,че от миналата пролет зоопарка са го оправили и трябва да го навестим Laughing
Днес тук духа ужаснооооо Sick
Арлинка,и в нашата ясла държаха децата по-малко,за да е по-плавна адаптацията.
В нашата гупа едно бебе на 1 годинка и госпожата се оплака,че трябва да го държи постоянно на ръце,защото Алекс и още няколко хуни постоянно са отгоре му да го милват,а то едва се държи на крачетата си милото.Уж ми обеща ,че ще пази бебето,пък да видим newsm78Аз на 1.8 месеца едва се престраших да го пусна,а какво остава за 1 годинка...,луди хора ooooh!

# 176
Лети, тук пускат и 3 месечни бебета. Но! Винаги има но...има персонал за всяка възрастова група. Бебетата си имат свой кът, който е качен на високо и по-големите нямат достъп, с бебетата винаги има персонал при тях, люлят ги на шезлонг, дават им дрънкалки, преобуват ги, дават им млякото. Аабе всичко. Поне там където е Ема имам наблюдения, много добре си вършат работата хората, ако ми се наложи да дам бебето толкова рано ще съм спокойна, защото наистина се грижат добре за всички деца и бебоци.

Тук вали като за последно, от снощи не е спирало. Ние сега се обличаме и се измъкваме по магазините. Има един търговски център който много обичам. Ще ходя да проверя за количка на снаха ми, че иска. Но тук са по-скъпи и от Бг нищо, че са производители. А и ще погледна Макларъните, сънувам ги вече.

Хуабв ден.

# 177
Честито на всички празнуващи днес!!!
Честит Лазаровден!!!

Арлина, според мен трябва да се водиш по Зоя. Гергана от началото остана за целия ден, но ние нямахме никакви проблеми с адаптацията, освен разбира се моите напразни притеснения, в резултат на което звънях по няколко пъти на ден в началото да проверявам как е. Разбира се ако плачеше и не можеше да свикне, нямаше да процедирам така. Даже и бибата не си търси там. Но имаше деца, които в началото седяха по няколко часа, после оставаха за обяд и чак след това за цял ден.
Гергана също е с биба, заспива с нея, и аз пробвах да я махна, но не издържах. Сега е обещала, че ще я даде на бебето.

От няколко дни ме успокоява, че няма значение, че ще има сега братче (тя искаше сестричка), другото бебе, което ще родя ще бъде сестричка.  Laughing

# 178
Добрютро ...
Честито на лазраруващите  Grinning

Не съм още съвсем в час, но понеже обещах снимки ... изпълнявам !
Една задачка ще Ви поставя ... а именно - Открийте разликите !!!

Е много са ми еднакви да ги изядеш направо  Hug

А сега една бърза почерпка на крак ...

Като си дойде Петя утре или в Понеделник, ще докладва и почерпи пак  Grinning

Айде със здраве, че имам още за  newsm75 newsm79 newsm28 wash hang 1dishes clean prostor

# 179
Честит рожден ден на Амери! Бъди здрава, щастлива и обичана!

Честит рожден ден и на сладкия Марти! Да си послушен, да радваш мама и тати и най-вече да си здрав и да имаш щастливо безгрижно детство Wink

Верно бе Shocked И Калин и Дани много си приличат, ама така ще да е, като ги е правил един и същ тати  newsm53 И аз така си представях Венци, но двете ми деца се различават. Явно при вас гените на единия родител са по-силни Wink

Общи условия

Активация на акаунт