Диди, тези Джъмбо-вци нямат ли сайт, да разгледам цени, туй-онуй. Да, ще кажа, ако намерим

Ох, ще взема да се хоризонтирам

,та сядам отново да го гледам.Лека... 
Все по-трудно се лъже
Нямаш спешна работа, по-хубаво детето да му е обяснено, да знае, че докато тя е при децата ти ще свършиш нещо и после ще я вземеш. На следващият ден я остави с час повече и така само няколко дни, после я пусни за цял ден. Тук ми харесва много как процедират за адаптирането на детето, всичко му се обяснява леко и спокойно, Ема дава целувка и аз излизам. Не е най-на кеф, че я оставям, но не протестира.
Калин спи, че дълга седмица му беше тази и няма да гледам филма, ще търся нещо друго.
И кремове всичко на високо, че става страшно. Сега използвам един подхранващ крем на Клиник под формата на спрей, но не точно, и Ема само се катери да го добара маха капачката и се опитва да го натисне и да й пусне нещо. Няма да преглътна, ако отиде по дяволите, та и него съм скрила в шкафа в банята на високо.

;Да ти е живо и здраво детенце и много,много да ви радва 

Аз на 1.8 месеца едва се престраших да го пусна,а какво остава за 1 годинка...,луди хора

И аз така си представях Венци, но двете ми деца се различават. Явно при вас гените на единия родител са по-силни