Мила Иси-Честито ти рожденниче,да ти е жив и здрав красивия батко,да ти носи само радост и все повече усмивки на прекрасното му личице!
Амери-Честит Рожден Ден,мила,да си здрава,все така готина и обичана!
НАН-гледах,гледах,не открих сайт на Джъмбо,може би защото постоянно зареждат с нова и нова стока и сайта би бил неактуален през по-голяма част от времето.Там една и съща стока много-много не се задържа,постоянно сменят артикулите,но за момиченца винаги ги има тези гримчета.Дано скоро ходим,та да вземем за малкия модел
.Днес реших да излизам от перманентната си депресия,облякох си елегантни дрехи,гримирах се,паркирах Влади при баба му и отидох на фризьор!Е,голям кеф!Като излязох от салона направо летях!Много готино ме направи,аз се поразходих по магазините и се почувствах много,много по-добре.Бях забравила какво е да се чувстваш женствена.Вчера милият ми мъж ми купи голяма съдомиялна и съм вери хепи!Какво повече да искам от живота
!Бяхме на детски рожден и сега Влади спи като къпан.Лека нощ!
Бонбони, много гушки от нас. 

Дано утре нищо да и няма.

Калин отсега полудява с мен.
Хубаво си направила като си я подарила твоята. 
!
. тази година финансите ни спряха ,а и честно казано толкова съм нервна напоследък от това ,че не мога да си намеря работа ,че само ми липсваха деца в къщи да бягат. на сме го оставили без подарък купихме му ролери отделно го облякоха баба му ,дядо му и леля му, има и комплект играчки и така и сега ,ако осъществим ходенето до Триград ще е добре. знам ,че на Марти му се искаше да покани приятелчета дори си беше направил списък ,но до година живот и здраве.
Голям рев,голямо чудо.Направо в истерия изпадна.