Юли 2006 - Тема 81

• 12 276
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Леле,двата бебока верно са еднакви!Сладури!Айде чакаме мама да каже как се чувства.
Мила Иси-Честито ти рожденниче,да ти е жив и здрав красивия батко,да ти носи само радост и все повече усмивки на прекрасното му личице!

Амери-Честит Рожден Ден,мила,да си здрава,все така готина и обичана!

НАН-гледах,гледах,не открих сайт на Джъмбо,може би защото постоянно зареждат с нова и нова стока и сайта би бил неактуален през по-голяма част от времето.Там една и съща стока много-много не се задържа,постоянно сменят артикулите,но за момиченца винаги ги има тези гримчета.Дано скоро ходим,та да вземем за малкия модел 4470.

Днес реших да излизам от перманентната си депресия,облякох си елегантни дрехи,гримирах се,паркирах Влади при баба му и отидох на фризьор!Е,голям кеф!Като излязох от салона направо летях!Много готино ме направи,аз се поразходих по магазините и се почувствах много,много по-добре.Бях забравила какво е да се чувстваш женствена.Вчера милият ми мъж ми купи голяма съдомиялна и съм вери хепи!Какво повече да искам от живота Grinning!

Бяхме на детски рожден и сега Влади спи като къпан.Лека нощ! Hug Hug

# 181
Eхааа Калин е същия като батко си! Heart Eyes Бонбони, много гушки от нас. Hug

Диди, много се радвам за теб! Hug Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив. Peace
Честита миялна. Със здраве да си я ползваш. Ще видиш какво удобство е, и след точно седмица няма да можеш да си представиш ежедневието без нея. Wink

Арлина, как е Зоя? Дано неразположението е било временно и не вдига повече Т. Praynig

Дю, как е коремчето? Усещаш ли го вече бебока?

Ние днес се разходихме, обиколих само 2 детски магазина. В единия имаше точно 3 вида Макларън, но нямаше от тези които стават за новородени. Разгледах QUEST, хареса ми, но за лятна количка. Ако и другите са така, едва ли бих се доверила да я използвам за новородено, родено през октомври.
После разгледах JANE Slalom Pro. Е няма такава количка! Супер е, лека (8кг), маневрена, за дизайна няма да говоря. Heart Eyes Но и цената й си я бива...800Е за пълен комплект, кош за новородено, кошница за кола и летен+чанта. В този магазин(Премама) не я продаваха по отделно или с кош матрикс...странно. Та така, сега съм в чуденка, но май повече клоня към Джейн. Имам време да мисля.

Извинявам се за отклонението, повечето от вас не ги вълнува това, да не кажа, че само 2 ги вълнува. Embarassed
Отивам да слагам звяра да спи, че не се издържа вече.

# 182
Добре бе Рони,не може ли да си я вземеш само с коша за новородено и със столчета,а после да си вземеш една лятна? Другия вариант е да следиш в Продавалника,да ти я плати и получи някой в БГи да си я вземеш,като си идвате.

Виж тук:  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=540434&cat=3
А Стрийтито на Бебе Комфорт не ти ли харесва?Защото в Ибей я има доста изгодно.
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Bebe+ … ee-All-Categories

Виж и тук:http://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=JANE+Slalom+Pro&_sacat=0& … ety&_osacat=0

Зоя е добре,не ми е вдигала пак температура,какво беше това се чудя. newsm78Дано утре нищо да и няма.
Малките бебоци наистина много си приличат. Heart Eyes
Диди честито и със здраве да си я ползваш!Аз вече така съм пристрастена към моята,че направо не мога да си представя да я няма. Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 23:43 от arllina

# 183
  • София
Почти на края на деня да се включа и аз с честитки.

Иси,честит рожден ден на голямото ти вече момче.Желая му здраве и късмет.

Амери,честит празник и на теб. Желая ти всичко най-хубаво.

Аз ви хвърлих набързо едно око и отивам да се паркирам.Лека нощ.

# 184
ЧЕстита Цветница и много,много слънчеви усмивки Hug  bouquet
Татко Кредор,сега вече остава от третия път и една мома да направиш... Mr. Green
Ронка,направо съм те признала за маниачка на тема колички LaughingАз вчера подарих моя Cam на единия от работниците ни,защото нямат много пари и ми стана жал.Сега жена му се разхожда из селото като баровка наежена,че другите са с по-смотани колички hahaha
Дидка,а така,и Хасан човек Mr. Green

# 185
Честита Цветница, момичета!  bouquet
Специални поздрави за всички именници и по-специално за Цвети на Пиги! Heart Eyes

Арлина, и втора употреба е вариант. Но от Ибей нещо не ми се рискува, не ги знам в какво състояние се продава. Малко съм скептично настроена. Тази в продавалника не е лоша, бих я взела но май няма да се доредя. Rolling Eyes ВЪпреки, че цветовете нещо не ми допадат на тази в продавалника, но то няма нищо идеално.

От друга страна ми се струва още рано за подобна покупка. newsm78 Ще чакам, до няколко месеца може друго да ме влече. Иначе тук също харесах една триколка на Грако, която не е никак лоша за 250 Е, като мисля да я взема нея за началото и после един Куест. Но разбира се това преди да видя Джейн. Ох много сложно ми се вижда. Но варианта с втора употреба си остава. Защото, ако дам 700Е(намерих я и по-евтина) за количка, едва ли ще ме огрее и Макларън. Та сега съм в размисли и страсти, имам няколко месеца да реша. В същото време още не съм видяла Макларън 4 сезона и XLR.
Иначе Бебе Конфорт не ми харесват, отвратила съм се от тях, повярвай. Всяка втора е такава, а всяка първа Макларън. Тук там се среща Джейн, Грако, Пег Перего. А да, вече и Стоке срещам.

Лети, какво да правя бе душа. Искам да имам възможно най-доброто, но нали се сещаш, че и за финансите трябва да се помисли. В същото време, няколко ми харесват, в случая 2. Crazy Калин отсега полудява с мен. ooooh! Хубаво си направила като си я подарила твоята. Peace

# 186
Честита Цветница!

Честит Имен Ден Цветята !
Цялата в лъчи обляна,
грее радостна земята.
Днес на горската поляна
има празник на цветята.
Идват ежковци, къртици,
язовци, пчели, лисички,
буболечки, мечки, птици...
С цвят накичени са всички.
Колко хубав горски празник:
веселби, чудесни песни,
танци, спорт, закачки разни
и забави интересни...

Специални целувки на Цвети на пиги и на st.g Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви за милите думи за моето момче днес си ги прибрахме от Карлово и минахме през църквата със златните кубета ,която се намира в подножието на Шипченския проход голяма красота .после като ми остане време ще кача малко снимки.
Ех Татко Кредор връщаш ме 3г. назад и моите момчета си приличаха адски много като новородени ,а сега почти не. Много са сладки и двамата ,да са ти живи и здрави.
Диди честита ти съдомиалня много полезено устройство. Имам я от 3г. ,но сега без нея ми е трудно научих се на лесно  Embarassed.Само да не стане научил се поп на варен боб ,свършил се боба отучил се попа.
p.p.Ето малко снимки. На Марти му купихме дърена змия и май беля на главата си взех ,защото като я зареже и ще има да пищя от нея,а на Валери страхотно дървено домино с животни ,много ми хареса. http://s156.photobucket.com/albums/t23/isikamenova/cwetnica/?albumview=grid
Лети не знам кога ще идваме към Варна принципно трябва да ходим .сега замисляме за пореден път да направим опит да отидем до Триград ,защото досега опитите ни бяха неуспешни все се разболяваме.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 17:02 от isi_kam

# 187
  • София
  bouquetЧестит Имен Ден на всички с имена на цветя!  bouquet
Специални поздрави,целувки и прегръдки за Цвети на мама Пиги!
Иси-много красива църква,да не е руска?Къде се намира?Гледам тортичка на баткото си правила-бравос!А какво стана със съдомиялната ви?Нашата във вторник ще я монтират,още не съм разгледала книжката да видя къде кое как се включва,ама това да са ми проблемите Simple Smile!
Ние имахме на гости приятелка на Влади-много хубаво си играят с нея-сега спи като къпан,довечера пак ще легне по нощите..

# 188
  Иси-много красива църква,да не е руска?Къде се намира?Гледам тортичка на баткото си правила-бравос!А какво стана със съдомиялната ви?Нашата във вторник ще я монтират,още не съм разгледала книжката да видя къде кое как се включва,ама това да са ми проблемите Simple Smile!
http://www.infokazanlak.com/religia.php
http://www.kazanlaktour.com/index.php?s=44 Тук има информация за църквата ,за нейното местонахождение и наистина е построена в стил Московски барок. А за съдомиялната още си я имаме и си я ползваме редовно ,но просто много неща се скапаха в къщи и за това написах така. Тортичката аз я правих много я кътахме докато пътувахме до Карлово и като пристигнахме и майка ми взе ,че я обърна с капака на долу и ми стана лошо ,цялата ми окраса отиде по-дяволите. Тази година ми е малко съвестно ,че направихме скромно тържество на Марти ,но за сметка на това миналата бяха 3 #Crazy. тази година финансите ни спряха ,а и честно казано толкова съм нервна напоследък от това ,че не мога да си намеря работа ,че само ми липсваха деца в къщи да бягат. на сме го оставили без подарък купихме му ролери отделно го облякоха баба му ,дядо му и леля му, има и комплект играчки и така и сега ,ако осъществим ходенето до Триград ще е добре. знам ,че на Марти му се искаше да покани приятелчета дори си беше направил списък ,но до година живот и здраве.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 18:55 от isi_kam

# 189
Здравейте майчета, благодаря за поздравленията  Simple Smile.
Татко Кредор  и Нани честито бебче, настина много си приличат и моите госпожици като новородени бяха почти еднакви после около 6тия месец ми изглеждаха съвсем различни а сега вече пак откривам прилики.
Моите сладурани бяха малко болни на Цвети най-накрая започнаха да избиват последните кътници, в ч лднигна температура хрема кашлица, покрай не я и Васито се разкашля разбрах какво е да се грижиш за 2 болни и криви деца, 3те кг. които ми оставаха за сваляне вече ги няма.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 19:46 от st.g

# 190
Здравейте  Hug

С малко закъснение, ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА!!!
Пожелавам на всички цветя много щастие, усмивки и късмет!!!

Ронка, вече усещам бебока, доста силно ме подритва, но не всеки ден. Утре съм на ФМ в Пловдив, и Васил ще дойде с мен.  Heart Eyes

# 191
Ох,какво да ви кажа момичета  CryГолям рев,голямо чудо.Направо в истерия изпадна.  ConfusedПредполагам,че вече се е поуспокоила,защото още не са ми се обадили.Утре сигурно още повече ще плаче.Горкото,направо ми се къса сърцето.  Cry

# 192
  • Варна
Арлина  Hug. Много странно че е плакала толкова много Зоя - нали днес и е първи ден. Дечицата обикновено първия ден им е интересно, а ма после като разберат, че е всеки ден....... Дано свикне бързо и до като се роди бебето започне да ходи с желание, че иначе според мен съвсем ще ревнува.
Дю сигурно е много приятно да усещаш бебчето да те гъдилка от вътре. Heart Eyes
Иска и ние на Михаил миналата година не празнувахми РД. Но така е - той е роден в разгара на лятото - август и повечето му приятели по това време ги водят някъде на почивка или ги изпращат на бабин дом. На него хич не му беше приятно. Като си помисля и с нашите юлчета като порастнат ще се получава така. Каво да се прави като са родени през лятната ваканция Crossing Arms
Много гадно времето във Варна. Аман вече от този вятър.......... Whistling

# 193
Арлина, обади се ти, ако си толкова притеснена! На обяд ли ще я вземеш?

Анет, страхотно е, но на моменти така се изнервям, защото не го усещам често... Но и това ще стане, след някоя и друга седмица.

Ронка, арлина, вие усещате ли вече бебо?

# 194
Добро утро! Hug

Арлина, обади се ти да попиташ как е Зоя. Аз бих ти препоръчала да я вземеш на обяд, ако я оставиш цял ден, наистина може да й дойде в повече.

Дю, почти съм сигурна, че усещам бебето. Предимно вечер и следобед, с 2 думи когато си почивам.

Анет, наистина много кофти с РД и ваканциите. Аз съм родена август и все ми бяха доста оскъдни откъм деца празниците. Ема е по същия начин, ама здраве да е, все ще се намери с кого да празнуваме.

Стг., много неприятно с болни дечица, милата. И двете ли си ги гледаш, или Цвети е на градинка?

При нас спря да вали. Ура! Ще се разходим следобеда, чакаме Ема да се събуди и ще се оправяме за разходка.

Днес май трябва да изпишат Наннито ни. Hug

Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт