Юли 2006 - Тема 81

• 12 178
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Ох,ми чакам да ми се обадят от градината сега на обяд,ако не могат да я приспят.Хем искам да си я взема сега,хем ако пък е спокойна,по-добре да стои.
Иначе се обадихме и казаха,че се е поуспокоила.И толкоз Sad
Плака много още от колата,не искаше да слиза,може би защото знаеше къде отива.Нали и бяхме обяснили.
Иначе градината наистина е супер.Аз днес са 1-ви път я видях.Зоя е в смесена група,има и по-малки и по-големи от нея дечица.Около 10-12 деца са максимум,днес бяха 8.Имат 1 лелка и една учителка,иначе учителките са 2 и се сменят на половин ден.Много добре ги гледат.Ох,много ми е притеснено SickЧудя се с какво да се разсейвам и започнах да прибирам зимните дрехи и да вадя летните по гардеробите.Даже и на Зоя прибрах от гардероба и всички умалели дрешки и трябва да ви кажа,че напълних 1 чувал ooooh!

Аз усещам бебето от 3 седмици поне и то всеки ден.Ама аз рано ги усети и двете,още в началото на четвъртия.Не че да ви шашкам,ама изпадам в паника,ако не го усетя до края на деня и ако е вече станало късно,а не е мърдало,почуквам по корема за реакция. Wink

# 196
st.g, и твоите госпожици си приличат много. Grinning В подписа си, все едно две снимки на Цвети си сложила Laughing
Да са ти живи  и здрави само, а за 3-те килограма предполагам не съжаляваш въобще Laughing

Арлинка, дано Зоя скоро да намери приятелчета там и да й хареса на градинката.
И Мария от първия ден беше с ревовете, но тя тогава беше по-малка и не търсеше толкова много контакт с деца, както сега. Та аз на това разчитам на есен, контакта с деца да я привлече и да й хареса този път.

# 197
  • Варна
Arllina държавна ли е тази градина? То си е направо лукс толкова малко дечица да са в група.

# 198
Да,на село тук в Оброчище.Максималната такса е 25лв Shocked
Лятото стават малко повечко децата.Има родители,които работят на Албена за сезона и си пускат и те децата в градината ни.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 12:31 от arllina

# 199
Арлина, не се притеснявай. То вече е обяд, сигурно ще се обадят от сега. Дано всичко е наред.

И аз съм родена през август и също са ми липсвали рождените дни с приятелите, Гергана също е родена през ваканция, бебо също. Но и аз се успокоявам, че все ще се намират деца за празник.

Чакаме с нетърпение Нанни да се прибере.  Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:34 от Дю

# 200
# 201
уф,прибрах си я в 13:30.Плакала като я оставихме доста,ама за не повече от 20минути.После си играла с конструктор,играла и с децата.Изяла си супата и хляба,ама ябълката не.Може би защото била нарязана,а тя си яде ябълките цели,гризка ги.После поспала малко,ама едно от дечицата се събудило и разплакало и тя се събудила и се разплакала,та ми се обадиха.Като отидох си седеше кротко на столчето,дори и не реагира като ме видя.Нямаше гушкане,плачене целувки.Седи си и ми обяснява как нямала да плаче повече в леглото.2те учителки бяха там,едната е мой набор,ама другата е около 45 годишна,та мойта щерка и бика:БАБО. ooooh!Малее,как ме хвана срам BlushКато си тръгваше и каза:''чао бабо'' SickТа утре предполагам рева ще е още повече,ама дано докато я оставим да е.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 14:32 от arllina

# 202
Арлина, браво на Зоя. Дано утре е по-добре! А Гергана пък членува фамилиите на госпожите.  Laughing

# 203
Арлина браво на вас,а за учителката може да е баба наистина  Laughing Бързо свикване  Peace

Пиги я кажи по рецептата за козунак,като забъркам продуктите,прибавя маята ,омеся колко време да втасва и къде във фурната ли?,колко пъти втасва  newsm78,после като наредиш в формите пак втасва нали newsm78,и ти кога го правиш в събота ли? newsm78

# 204
Здравейте не съм влизала скоро и не можах и да ви дочета докрая.Стигнах до 10 страница на темата и разбрах че Нани е родила тяхното второ детенце.
Честито бебче Нани   bouquetДа ви е живо и здраво,да ви радва и дарява с любов Hug.Много се развълнувах защото след около месец и нещо и аз чакам втория ни син и тайничко се надявам всичко да мине ок като при Нани  Heart Eyes

Сега отивам да ви дочета Laughing

# 205
  • През девет земи в десета
Ели,минавам само с едно втасване,омесвам  го хубаво,да започне да пуска шупли,чак тогава слагам стафидите и пак меся за 5-6 минути,правя руло с мармалад,сплитам на плитки и каквото там ти се ще и мятам в тавите.Втасва си отгоре на масата или върху печката,не му обръщам внимание изобщо,отнема 2-3 часа,зависи.След като втаса,демек,увеличи обема си двойно мажа с яйце поръсвам захар,защото иначе се разтопява захарта и не остава отгоре при печенето и мятам във фурната.Температурата ще  я прецениш според това дали ти загаря отгоре и отдолу или не.Задължително му метни едно фолио отгоре като се запече леко,да не ти изгори.Бадемите ако слагаш такива ги боцни преди да втаса Peace

Аз съм си в темата непрекъснато и си ви чета,но нещо хич не ми остава време за писане  Crazy

Жоржи, как сте Hug ,как е Друнди. Лекарството за което ти казах се заплаща на 100% от здравната каса.Днес водих племеника на пулмолог.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 21:30 от Пиги®

# 206
Ели моляте пусни ми линка за рецептата за козунака на лични, че не ми се рови назад  Wink
Браво на голямото момиче, Арлина  Hug Ще и хареса иска се време.

Ние сме на ясла, малко поплакваме, но като се прибере е спокоен, което е важно за мен.  Blush

Nanny татко Кредор честит ви наследник. Много да ви радва , живи и здрави да сте цялото семейство  bouquet

# 207
  • През девет земи в десета
Дани,ето линка : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284881.180

# 208
Здравейте пак от мен  Hug
Ася ами аз не съм си пипала профила повече от година и това са 2 снимки на Цвети трябва да го пооправя ето една по-нова снимка на двете госпожици http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11593789. В този момент миех чинии и съм ги строила в кухнята да са до мен иначе Цвети напада Васито за секунда не мога да ги оставя сами когато са будни.
Арлина дано бързо свикне Зоя, като чета за тази градина ми иде да се изместя при вас ,Цвети сигурно няма да се класира за детска градина изпуснахме момента, списъкът се започна точно 1 седмица преди датата на подаване на документи и за 2-3 часа беше така набъбнал че се отказахме да чакаме.

# 209
Честито бебенце на Нани и Татко кредор!    smile3504 Бързо да се научава да цока и никакви шишета с млека  Naughty 

Нани пиши как сте  Hug

Честито на рожденниците и на именниците,които изтървах тези дни,но не ми остана време за четене и писане  ooooh! Пък и съм в една депресия тия дни,че чак нищо не ми се прави  Crossing Arms

Рони,оглеждай се,оглеждай.Количките и на мен са ми слабост.А как искам бебе,ама не съм му намерила баща още  newsm62
Триколка не си вземай,твърде са тежки..

Общи условия

Активация на акаунт