LOST - сезон 5 / тема III

• 28 071
  • 483
  •   1
Отговори
# 420
Клер според мен въобще не е мъртва-нали Черният,превъплътен в баща и я подмами..може да е затворена някъде на острова. И нашите според мен не са мъртви-а сметките на Даниел са добри-т.е. повече ми звучи логично това с преместването в 2007г,защото Джейкъб каза:"Те идват"...най-вероятно е знаел,че всичко това ще се случи,че Черният ще го убие и като ги посети в реалният живот ги маркира да отидат на острова,за да спасят доброто...Той ги е избрал,нали се говореше,че битката тепърва започва. И сега логичното е да се срещнат отново всички в 2007г и да започнат борбата на острова отново. Сън ще срещне Джин отново,мисля,че и Джулиет няма да умре. Ричард е посланник на Джейкъб-нали точно той каза на Лок,че трябва да върне всички на острова и за да го направи трябва да умре. А те трябваше да се върнат,за да спасят останалите-каквото и да значи това-но звучи добро...битката между доброто и злото.. Rolling Eyes Радвам се,че Кейт най-накрая повярва в Джак-да покаже и тя някакви чувства...а той не сгреши-аз така смятам.
Сещате ли се,че Лок каза на Джак,че съдбата им е такава...ами то си е така-нали Джейкъб ги посети като деца..т.е. начерта съдбата им от малки....Те бяха избраните-и Джак правилно го каза-че такава е съдбата им.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 19:41 от огнена стихия

# 421
Един познат ми каза, че е прочел, че продуцентите са подписали договор за още 3 сезона. Shocked За

О, това ще е страхотно. Отчаяни съпруги ги гласят за 9 сезона, няма да е прецедент, дано и за Лост е така.

# 422
Аз не искам да има още 3 сезона-ще се побъркам.Сега вися всяка сутрин в четвъртък от 7ч да тегля,закъснявам за работа,защото подивявам,мисля го-ама защо така сега,какво следва..не,благодаря  Stop

# 423
Огнена стихия, и аз така горе долу си ги представях нещата, но в предната серия Фарадей каза, че след като взривят водородната бомба, самолета няма да катастрофира и ще кацне на летището в ЛА и те реално няма да се познават. А и кои са лошите на острова и срещу кого ще се борят като се върнат в 2007 г? От друга страна пък Лок каза на Ричард ,че знае какво да прави с останалите от самолета и може би всичко се повтаря както каза Черният в началото на серията - "Всички идват, бият се и все едно и също"

# 424
Аз разбрах това,дето мнимият Лок каза на Ричард,че беше-че ще се "погрижи" за останалите от самолета на Аджира-тези,с които пристигнаха сега,а не нашите-т.е.,че ще ги убие-така разбрах. А Фарадей най-вероятно не е изчислил както трябва нещата или е пропуснал нещо,което не изключва автоматично вероятността той да е прав до някъде-например,че се занулява енергията и не умират от бомбата,но че ще премахнат всички неща,които са преживели-може да е сбъркал.

# 425
Е, едва ли ще убият едва ли не всичките си главни герои. Аз предполагам, че при детонирането на бомбата се е получил ефект като когато Дезмънд врътна онзи ключ в края на 2-ри сезон, само че този път в такъв мащаб, че наште хора са се преместили пак в 2007ма или 2008а, която точно там година е Сън и останалите. Пък и нали Джейкъб каза "те идват", аз се си мисля, че говори за тях и определено ми прозвуча като "те идват, за да те спрат" Simple Smile

точно така!
Нашите хора направиха поредния скок във времето и идват, за да се справят с мнимия Лок и злото, което желае на острова. Джейкъб си ги събра хората, които ще се борят в следващия сезон.
Дано и Джулиет някак да оцелее, че тоя Сойер ми скъса сърцето  Wink

И аз много се надявам Джулиет да оживее, че много ги харесвам като двойка със Сойер.  Джак и Кейт също са си един за друг. Но как ще издържим толкова време до следващия сезон  Rolling Eyes

# 426
Аз разбрах това,дето мнимият Лок каза на Ричард,че беше-че ще се "погрижи" за останалите от самолета на Аджира-тези,с които пристигнаха сега,а не нашите-т.е.,че ще ги убие-така разбрах. А Фарадей най-вероятно не е изчислил както трябва нещата или е пропуснал нещо,което не изключва автоматично вероятността той да е прав до някъде-например,че се занулява енергията и не умират от бомбата,но че ще премахнат всички неща,които са преживели-може да е сбъркал.

И аз така разбрах, че ще ги убие. Ама то хора не останаха на този остров - срещу кого ще се бият нашите?

# 427
Ами аз лично за 2-3 дни ще забравя к'во беше и ще се сетя месец преди следващия сезон)
Може лятото да седна да погледам някой и друг епизод, докато се крия от жегите, но като цяло ще си преговоря преди началото на шести.
Не знам, сериалът се развиваше добре придържайки се към физиката и идеите за пътуване във времето, електромагнетизъм, заигравка с религията и т.н, сега с тия египетски богове, сили които хем имат свръхестествена власт, хем умират от пробождане с нож... ако се отплесне сериала много в тази посока ще е жалко.

# 428
Ами де да знам аз срещу кого-те сценаристите по-добре знаят-има срещу кого,ама ще разберем другият сезон. Wink
Най-логичното е,че Джейкъб иска да предпази острова от нещо много лошо,каквото е Черният,а какво е той-не знаем. Сега вече Черният ще предвожда хората на Ричард-т.е. има си и хора-той им стана лидер,след като уби Джейкъб. А и той се разбра,че не е човек,а бог някакъв,дух,дето е силен и ще става интересно...Ох,не знам-писна ми да се чудя-за това се ядосвам,че не изясниха сега нещата и да свършват веднъж завинаги. Tired аз съм малко от типа-луд фен и като ми е интересно нещо мисля само за него-четвъртък на работа ми минава в мисли-ама защо сега,какъв е този,какъв е онзи....мисля само как ще дойде следващия четвъртък...по-добре ужасен край,отколкото ужассссс без край Stop

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 20:07 от огнена стихия

# 429
Ами аз лично за 2-3 дни ще забравя к'во беше и ще се сетя месец преди следващия сезон)
Може лятото да седна да погледам някой и друг епизод, докато се крия от жегите, но като цяло ще си преговоря преди началото на шести.
Не знам, сериалът се развиваше добре придържайки се към физиката и идеите за пътуване във времето, електромагнетизъм, заигравка с религията и т.н, сега с тия египетски богове, сили които хем имат свръхестествена власт, хем умират от пробождане с нож... ако се отплесне сериала много в тази посока ще е жалко.

Да, това убийство с ножа беше малко смехотворно в предвид божествените качества на Джейкъб, който пътува във времето и управлява острова

# 430
о, такива умствени гимнастики са ми любими, още 3 сезона ще съм много щастлива.
историята има хляб за още много, но са малко феновете, като мен, все ми е интересно ...
но ако сега почнат да кацат извънземни и се разхождат египетски богове ще ме загубят.

# 431
Момичета,  въпрос ... кои са лагерите в следващия сезон, според вас?

за мен  са :  Илана и групата й, нашите хора. 
Срещу: Мнимия Лок, Уидмор, Елойз, Бен.

Ричард няма да отиде на страната на Лок, защото явно видя в кутията с тялото на Лок,  че е измамен.

Ако си спомняте хората на Илана се опитваха да привличат на тяхна страна .. хм, не помня кой ( като го вкараха в един фургон и му казаха, че всичко ще му стане ясно, ако отиде с тях... и че взима погрешния лагер, като остава с Удимор.., кой беше не помня..)

# 432
Ох ,ако това е вярно че ще има още 3 сезона ще се гръмна от кеф  Laughing може ли линк къде го пише щото аз се ровя много като имам свободно време за лост и досега не съм срещала такова нещо.

Зори,Джейкъб не е насърчил Кейт да краде и Сойър да си отмъщава,дори и каза нека това не се случва повече.

И на мен убиийството на Джейкъб ми се стори смешно с тоя нож,той е знаел че този в черното идва ,с неговите сили можеше да се скрие или защити незнам но на мен цялото представяне на толкова мистичния Джейкъб не ми хареса .

А пък си мисля дали и той не може да се превъплащава и нещо или някой ,и този примерно дето убиха да не е истинския Джейкъб  newsm78 щото 5 сезона и най-накрая да го покажат за 5 минути и да го убие Бен с един нож и без никаква съпротива е нелепо.

Млина   bouquet ти защо до неделя чакаш,има субтитри вече,аз за едни вчера дадох линк,но днес видях че има в unacs-a на firefly ,аз повере харесвам неговия/нейният превод от тези на Райчинов .

# 433
Момичета,  въпрос ... кои са лагерите в следващия сезон, според вас?

за мен  са :  Илана и групата й, нашите хора. 
Срещу: Мнимия Лок, Уидмор, Елойз, Бен.

Ричард няма да отиде на страната на Лок, защото явно видя в кутията с тялото на Лок,  че е измамен.

Ако си спомняте хората на Илана се опитваха да привличат на тяхна страна .. хм, не помня кой ( като го вкараха в един фургон и му казаха, че всичко ще му стане ясно, ако отиде с тях... и че взима погрешния лагер, като остава с Удимор.., кой беше не помня..)

Майлс беше този отвлечения от хората на Илана,каква ли е връзката му с Илана на мен ми е много странно,но си личеше че е дълбока когато тя му каза че е много щастлива да го види.Но не ми прилича на любовна ,дали нямат нещо роднинско  newsm78

Според мен лагерите ще са нашите хора и Илана срещу Уидмор и компания и все си мисля кои са тези от черната скала.

Значи Станалото станало и умрелия си е умрял се оказаха истина така ли.

Много ме е яд че ни показаха този сезон толкова малко за Дезмънд.

# 434
...Ричард е посланник на Джейкъб-нали точно той каза на Лок,че трябва да върне всички на острова и за да го направи трябва да умре.
Каза му да умре и да върне всички на острова, но под "диктовката" на мнимия Лок/Черния?/ - нали той ги насочи към мястото с ранения Джон Лок точно в момента на проблясъка и инструктира Ричард какво да му каже. Явно това е била пролуката за черния да може да се вестява в образа на Лок и да постигне целта си - убийството на Джейкъб. Не ми се струва правдоподобно обаче претупаната му смърт с ножа / - той като че нарочно провокира Бен, знаейки какво ще последва. Явно Джейкъб е имал нещо предвид. Иначе е малоумно така да го отрепят сценаристите.
А проблясъкът когато Джулиет удряше с камък бомбата може да не е взрив, а флаш и нашите пак да се преместят в друго време. Ако е било от бомбата и нашите хора са се взривили - какво ще гледаме цял сезон, че и три ако е верен слухът. Не вярвам да разводнят още сериала, но знае ли човек.

Общи условия

Активация на акаунт