LOST - сезон 5 / тема III

• 28 124
  • 483
  •   1
Отговори
# 90
Предполагам, че се е върнала заради Сойер.

# 91
  • somewhere over the rainbow
Да ви попитам, момичета, срам не срам, коя е Ели, че хич не мога да се сетя ?
Майката на Даниел Фарадей, която помогна отново да се завърнат на острова. Май се казваше Елоиз...
А откъде сте сигурни, че Ели от острова е Елоиз - майката на Фарадей? Изпускам ли нещо? Thinking Мисля, че това са само предположения.

И аз не видях знак, че Кейт и Сойер ще се съберат... нито че Ели и Чарлз са мъж и жена Thinking

Хехеее, Майлс мисли като нас за времето, точно така си е: "Този разговор се е състоял, но не за теб и мен..." - нали ви разправях, че времето е субективно във филма Simple Smile А там, дето Хърли го пита за Бен що не помни Саид: 1) Що са сигурни, че не помни? 2)Ричард каза, че ако вземе Бен, той никога няма да е същия и няма да помни... Може би в храма е машината на времето и там ги връщат назад хората. Т.е. ще върнат Бен назад във времето, когато не е прострелян и никога не е виждал Саид. Например.

А Бен защо беше така изненадан, че Лок е жив? Ние как да е, ама Бен да е изненадан?! Laughing

# 92
  • UK
Не е сигурно, но веднъж вече ни я показаха Ели през 54та година, като млада, виждали сме я в наше време като стара, знаем че е майка на Фарадей, просто е най логично да е тя. Толкова ни я натрапват от началото на сезона, че ще е тъпо да е съвсем друга Ели.

# 93
Да ви попитам, момичета, срам не срам, коя е Ели, че хич не мога да се сетя ?
Майката на Даниел Фарадей, която помогна отново да се завърнат на острова. Май се казваше Елоиз...

Къде се дяна тоя Фарадей, че не мога да се сетя от коя серия престанаха да го дават въобще?  newsm78

# 94

Къде се дяна тоя Фарадей, че не мога да се сетя от коя серия престанаха да го дават въобще?  newsm78
Ако Ели е майката на Фарадей, а тя '77 е на острова, това значи, че и той е там. Което пък означава, че вероятно е роден там. По логиката за времевия парадокс, възрастният Фарадей не може да е на острова '77, защото той е там като дете. Значи ясно е защо го няма.
Въпросът е как е изчезнал? Той беше там на последния флаш, когато помогнаха на Ейми /жената на Хорас/.

# 95
Ама аз не мога да разбера хора,дето успяват да открият като вас къде,къде по-логически неща,мислейки и умувайки да питат-от къде сме разбрали това и онова...Ами как-между Сойер и Кейт прехвърчат искри и се забелязва и на филма, не е прикрито вече,просто да е сляп човек,ще го види,а да се лъжем,че Кейт обича Джак-аз поне не мога....колкото да искам. Дори Джак и го каза направо вече...  Tired Аз ще съм най-доволна,ако не съм права за това.  Crossing Arms Сватосала съм Кейт с Джак от 1-ви епизод на 1-ви сезон и не искам да ги пускам....
За Ели и Чарлз е логично просто,може и друго да излезе,но коя друга Ели да е-знаем ли друга-не знаем и едва ли тепърва ще ни започнават с друга-значи е Елоиз Хокинг,която пък се оказва,че знае прекалено много за острова,нали? А дали са мъж и жена-просто гадаем,както и го правихме преди с други факти...

# 96
Само да вмъкна че младата Ели и Елоиз Хокинг са едно и също лице а не само предположения ,предположението е каква е връзката им с Уидмор .

Eloise Hawking : IMDB have now confirmed that Ellie was indeed Young Eloise Hawking.

За Фарадей ми е доста объркано ,защото го видяхме с д-р Ченг който се блъсна в него при построяването на Станция Лебед което означава че не е там като дете.В упътващият филм за станцията още от първите сезони накрая пише 1980г.значи тепърва почват да я строят ,нали Радзински и прави модела сега и Фарадей работи при построяването и ,явно между 77 и 80,и няма как като дете да е пак там в едно и също време.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 00:22 от BeLLa111

# 97
Малее, доста сте се активирали, докато ме нямаше  Simple Smile

Само да вметна, за Сойер - момента, когато ги видя, как се оглеждаше да зърне Кейт, беше като леко обезумял от нетърпение да я види. А като я видя, мамооо, как я гледаше... Whistling
Невъзможно е да няма чувства. Но , доста ще ни поизмъчат, докато раберам кой с кого. Crazy

# 98
Само да вмъкна че младата Ели и Елоиз Хокинг са едно и също лице а не само преположения ,предположението е каква е връзката им с Уидмор .

Eloise Hawking : IMDB have now confirmed that Ellie was indeed Young Eloise Hawking.

А, ето това е. Благодаря, Белла, както винаги заредена Hug
И на мен за Фарадей ми е объркано. Ако е син на Ели, логично е да е там, но като дете. Пък наистина го видяхме в станцията като възрастен newsm78
Ами Пени - баща й е там през 77-ма, а тя не ми изглежда да е родена след тази година. Та къде е тя като дете? На острова ли е или татко й е скочил до the real world, направил я е и пак се е върнал Laughing Или ... абе знам ли.

Tа няма две мнения, че между Сойер и Кейт прехвърчат искри, но чак пък да е станало ясно, че ще останат заедно newsm78 За т'ва се учудих аз Wink

# 99
За Кейт и Сойер нищо не е ясно. Държат ни в напрежение и от време на време ни пускат по малко емоция, с което пак ни раздразват и така до края  Simple Smile

# 100
  • UK
Защо да не може Фарадей да е някъде из острова? Парадокс може да се получи, само ако се срещне с детското си АЗ (ако той като дете въобще е стоял на острова, може Елоиз да го е оставила на някого да го гледа във външния свят). Сойер, Лок и цялата група нямаха проблем да са на острова, когато се флашнаха в момента, в който Клеър раждаше Арън. Единствения проблем е да не срещат себе си в това време, видяхме как се уплаши д-р Ченг във видето от "Орхидея", да не би зайците да се видят едно друго. Та според мен, не е проблем Фарадей да е на острова, просто не трябва да среща себе си. А относно къде е изчезнал - ами, видяхме го със сигурност в "Орхидеята", значи нищо по логично от това, да е там.

# 101
  • София
Имам някакъв спомен, че Джулиет казваше, че Фарадей е in the Looking Glass... newsm78

# 102
Аз пък си мисля че не може да съществуват в едно време и "двете аз" , това съдя по 2 неща ,първо ако можеше защо и Бен не се флашна с наш'те в 77 и най-вече изчезването на тялото на Шарлът след като умря и след това Даниел я видя като дете /и това е потвърдено от сценаристите че червенокосото малко момиченце е тя/.

За Сън изобщо  нямам никакво обяснение защо не отиде в 77,единственото ми обяснение беше че евентуално тя е бебето на Чанг,въпреки че казаха "him" значи е момче.

Ако пък предположим че може да съществуват и двете им "Аз" в едно време ,то тогава Майлс наистина може да е бебето на Чанг,но някакси не ми се връзва един и същи човек да е през няколко метра със себе си  newsm78

# 103
  • Монреал
И според мен може да са във едно и също време - нали Лок видя светлината в илюминатора, значи Лок е съществувал на две места по едно и също време. Също и Сойер, когато гледаше раждането на Арън, както е написала Мърморана.

# 104
Аз пък си мисля че не може да съществуват в едно време и "двете аз" , това съдя по 2 неща ,първо ако можеше защо и Бен не се флашна с наш'те в 77 и най-вече изчезването на тялото на Шарлът след като умря и след това Даниел я видя като дете /и това е потвърдено от сценаристите че червенокосото малко момиченце е тя/.

Те двете "аз" така или иначе съществуват в едно време - и още един Джак има някъде по света, и Сойер и .т.н. родените до 77-ма. Въпросът е, че не бива да се срещат, а както знаем "Съдбата има своите начини да поправя грешките на времето" Laughing Та в този смисъл, Тя се е погрижила двамата Фарадеевци да са далеч един от друг. Както се погрижи за Беновците, Шарлотите и може би Сън-ките Grinning

Общи условия

Активация на акаунт