LOST - сезон 5 / тема III

• 28 111
  • 483
  •   1
Отговори
# 345
  • София
За Бен специално Ричард, когато го вкара в храма, за да го излекува, каза, че няма да помни нищо.
Пък и откъде знаем какво помни или не помни Бен, като непрекъснато лъже  Crossing Arms

# 346
  • Варна

[/quote]

Уф, как не я разбирате какво пита...съвсем просто е: КАК ТАКА БЕН НЕ СИ СПОМНЯ КЕЙТ, ДЖАК И СОЙЕР ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ГИ Е ВИЖДАЛ КАТО ДЕТЕ? Има много други хора, които те срещат и после, след 30 години, ни лук яли, ни лук мирисали (другите хора де, не нашите)... Само червенокосата приятелка на Даниел, как се казваше, си спомни...

Видеото е върха, бях го забравила. Wink
[/quote]
Възможно е Бен да не си спомня, заради спасяването на живота му в храма след  като саид го застреля. Ричард каза , че ако оживее няма да бъде същия. А е възможно и да си спомня, но все пак това е Бен - пълен с тайни. Simple Smile Ако си спомняте в един от първите сезони, беше дал списък на Майкъл кои хора да му доведе, това бяха същите които са сега в миналото.

# 347
  • София
Няма ли други, с които се срещат преди и после... Спомням си за Итън...

# 348
  • UK
Итън е в първия си месец от живота си в 77ма, за да си спомня нещо Simple Smile

# 349
Mlyna   bouquet   bouquet   bouquet тука съм и ви чета че бях малко на друга вълна и нямах време да пиша и да се ровя по сайтовете .

Някой който е гледал по-наскоро предишните сезони ще ми припомни ли дали Ричърд се среща след падането на първия самолет с някой от тези които се върнаха във времето  newsm78 и каква му е реакцията ,че се замислих пък не мога да се сетя ,явно трябва да го гледам и да си опресня спомените ,пък и защо каза на Сън че си спомня как са умрели  всички ,дали ще бъде грешка на Джак ако взриви бомбата newsm78

# 350
Гадаем само.. Grinning Да дойдат двата епизода и ще видим.
На мен ми е гадно-тази седмица е финала на Изгубени,финала на Анатомията на Грей,финала на Шепот от отвъдното,финала на Бягство от затвора. Какво ще гледаме после? Tired

# 351
Уф ,ужас да ,и аз за една седмица изгледах Бягството всички сезони ,нещо преди не ми беше интересен ама сега ми харесва и хоп свършва ,а кога ще е 6ти на Изгубени ,пак ли януари?Дано поне да го направят 24 епизода както си бяха първите сезони да гледаме повечко,че половин година чакане ,какво ще се гледа незнам  Sad

Сега почнах Героите отначало ама нещо не ме грабва ...поне засега де ама ще го мъча да видим,то май аз всички с Изгубени ги сравнявам и не могат да ме заинтригуват като него  Mr. Green

# 352
Наскоро прочетох, че последният 6-ти сезон ще започне излъчване след 9 месеца.
А финалът на този сезон щял да бъде по-по-най шокиращ от всички финали на сезони до момента Simple Smile
Коментарът на М. Емерсън беше "It'll make you eat your soul"...  Joy
Иначе от тази серия най-много ми харесаха погледите на Бен ахаха, много ми беше забавен. + Ричард и той бая изненадан изглеждаше.

# 353
  • София
Гледайте Lie To Me! Страхотен е!!! newsm10

# 354
Linn,ама точно четях това интервю на Майкъл и точно "It'll make you eat your soul"...и почна да ми работи въображението какво ли са измислили и тъкмо да го копна в темата и ти ме изпревари за 1 секунда  Laughing

autumnsphere ,гледам в замундата има само 12 епизода,той новичък значи ,сега ги дърпам щом казваш че е готин да го видим и него.

# 355
~BeLLa~   Hug
Между другото, ако не сте гледали Fringe, изтеглете си го! Не само, че е от ДЖ. ДЖ. Абрамс, ами и си има пак тайни и загадки (като в Лост) - има си нещо като собствена митология сериала - разни кодове, подсказки за следващите епизоди и разни такива Simple Smile Готин е с 2 думи!

# 356
Това изказване на Емерсън ме притеснява-ако завършат неопределено и не знаем какво става отново...няма да дочакам 6-ти сезон-отказвам се от фен клуба тук..  Crossing Arms

# 357
~BeLLa~, знаех си, че ни изневеряваш с Бягство от затвора  Crossing Arms Joy

Радвам се че се завърна при нас, прелюбодейка такава   bouquet Hug

Това, че Бен направи списък, точно с нашите хора и ги искаше при него го бях забравила и сега страшно се заинтригувах отново. Ах, този Бен, колко е прикрит и каква лисица е  ooooh! Иначе, наистина бяха много смешни Бен и Ричард на изцепките на Лок  hahaha

Уф, пак нямам търпение, този сериал е като дрога, не знам като свърши ще съм в психическа абстиненция, ако мога така да се изразя  Confused

# 358
  • Монреал

Уф, пак нямам търпение, този сериал е като дрога,
абсолютно  Tired и на мен така ми действа, а това изказване на сценариста  Tired Тия хора не разбират ли, че вече се побъркахме - какво още има да ни сервират?  Laughing

# 359
~BeLLa~   Hug
Между другото, ако не сте гледали Fringe, изтеглете си го! Не само, че е от ДЖ. ДЖ. Абрамс, ами и си има пак тайни и загадки (като в Лост) - има си нещо като собствена митология сериала - разни кодове, подсказки за следващите епизоди и разни такива Simple Smile Готин е с 2 думи!

Присъединявам се! Fringe е много готин сериал, гледайте също The Unit - няма да се разочаровате! А за тези, които искат да гледат нещо леко, приятно и неангажиращо, дори бих казала, нещо като приятен полъх от детството и света на приказките препоръчвам Legend of the Seeker. Чаровно и свежо направено сериалче!

Общи условия

Активация на акаунт