LOST - сезон 5 / тема III

• 28 113
  • 483
  •   1
Отговори
# 375
ми май няма да е скоро , ако някой друг не ги преведе , защото Райчинов до неделя го няма  Sad

Аууу, не думай, не е истина просто!  ooooh!

Дали ще има други ентусиасти, които да се заемат newsm78

# 376
  • Някъде там...
в lost-bg май чакат някой да ги преведе Simple Smile

# 377
  • Монреал
Айде почва се голямото чакане - казаха, да очакваме новият сезон през 2010  Tired Предполагам ще е януари, както тази година.

Бяло: наистина много кофти за Джулиет. Обаче ми е много интересна теорията на Майлс, че всъщност те не предотвратяват, а причиняват инцидента. Това ще е много интересно, понеже някак си ще се получи затворен кръг и те вечно ще се лутат в него.  Thinking Имам предчувствие, че последният сезон ще е нещо като повторение на всичко, което се е случило до сега: вследствие на инцидента се построява бункера, после Дезмънд не натиска копчето, самолета се разбива и т.н и т.н,  но по някое време ще намерят начин да се измъкнат от този затворен кръг.

# 378
Те оставиха повече въпроси,отколкото отговориха.  #Cussing out Кой беше Джейкъб,защо е смъртен,аз мислех,че е дух, кой сега е Лок,или какво е...коя е Илана и защо пита тази парола Ричард...нашите живи ли ще са после,мъртви ли-вече не знам... #Crazy ooooh!

# 379
  • somewhere over the rainbow
Много екшън, много нещо Crazy И не предполагах, че думите, че финалът на сезона ще е взривяващ, са толкова ... буквални Grinning
Не знам за вас, но аз нищо не разбрах Whistling

# 380
Според мен "Лок" е този мъж в началото който показаха с Джейкъб на брега ,нали каза че  ще направи всичко за да го убие и сигурно се е превъплатил в Лок.

Аз лично очаквах нещо по-мистично около Джейкъб ,да го покажат в кабината например да се появи и да изглежда по-страшен  Laughing ,те го представиха в толкова добра светлина че разби мита който създадоха около него.Иначе Марк Пелегрино беше страхотен и това толкова бързо убийство не ми хареса също,очаквах повече да поиграе след 5 сезона чакане,иначе като цяло много добър финал с изключение на това само.

# 381
Ето и едни не лоши субове от коментарите на замунда ,дано стават .По-добре от нищо че Райчинов ни изостави този път .

http://www.404.free.bg/lost.s05e16-e17.hdtv.xvid-fqm.rar

# 382
Аз точно гледах разговора между Джейкъб и другият 5 пъти и нищо не разбрах какво точно казаха-само,че другият каза,че някой ден все някой ще го убие...А,сега четох субтитрите-наистина каза,че той иска да го убие.
Бяло:Със субтитрите наистина се разбра,че това е другият мъж, в тялото на Лок,което значи,че от самото начало са били манипулирани от тези двамата и Лок може би греши,но пък ако нашите умрат няма да има следващ сезон...а и джейкъб каза преди да изгори:" Те идват"...имаше предвид нашите хора май...И друго-Бен каза,че сякаш този мъж е Моисей и Лок много интересно погледна Джейкъб(Якоб)...Другият сезон ще е явно битката с този другият мъж,който и да е той...пушека приема формата на всички хора...ако той приема формата на Крисчън и Лок-на вече мъртви,защо ще иска да убива Джейкъб точно чрез Лок...Но определено Джулиет няма да участва май в другият сезон.. newsm78

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 22:10 от огнена стихия

# 383
  • UK
Бяло: В цялата история с тая първата сцена си мисля, че тези двамата са някакви братя - двамата - черния и Джейкъб - белия са с различни способности, на единия очевидно свързани с живота (как съживи Лок и тн) а на другия - със смъртта. Черния не може да убие белия, но може да се превъплъщава в умрели хора. Стана Крисчън и Клер, стана Алекс, за да каже на Бен да прави каквото Лок му каже, стана Лок за да казва на Бен какво да прави - за да изпълни заканата си от първата сцена, явно иска острова за себе си. Според мен лошия брат, черния, е черния дим. Черен дим и черна пепел някак ми се връзват като понятия, може би Черния е затворил Джейкъб с тая пепел, но не може да го убие, но пък това изобщо не обяснява как Джейкъб беше при Джак, при Хърли като излизаше от затвора и така нататък. По някакъв начин той ги маркираше като ги докосваше - но за какво... Докосването със сигурност има голямо значение и всички докоснати започнаха да работят за острова, така или иначе, по един или друг начин... Но съм твърдо убедена, че черния брат е черния дим.

# 384
В бяло - превод на оттовора на въпроса "Какво лежи в сянката на статуята" - Ричард отговори на латински това: "Този, който ще ни спаси" ... какво ли се имаше предвид с това? И още нещо статуята според М. Емерсън е Тауает (така ли е на бг?)...
Джулиет няма да участва май, защото наесен започва нов сериал с нея - V.

# 385
И аз така мисля...А какво ще кажете за статуята?Нещо се обърках..Бяло:При двамата мъже тя си беше цяла-това да е било  някоя си година преди не знам си коя ера...в 2007г. беше останал само крак...Бен каза,че като пристигнал на острова пак бил само крак...нещо не ми се връзва-нали в 195-и някоя си година беше все още цяла статуята. Не е Тауает-какво е това-не открих нищо за такъв бог... Thinking..

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 23:06 от огнена стихия

# 386
Опс  Embarassed Тауарет е. На английски - Taweret

# 387
Има някаква логика-тя е богиня,защитаваща бременните жени, а след като остава само крака,жените на острова започват да не могат да износват бебетата си... Thinking Обаче какво общо има тя с тези двамата?

# 388
  • UK
Може да е майка им, ако са наистина братя, което е доста логично. Simple Smile

# 389
Не се сетих за тази опция-може,ама лошото е,че каквото и да е-ще го разберем след 1000 години.. Tired-  а аз ще забравя до тогава какво е станало.
Великата тройка остана отново така-да залагаме ли Кейт с кого ще остане накрая?  Wink Whistling

Общи условия

Активация на акаунт