Тайната на перфектната кожа - 3: целунати от пролетното слънце :-)

• 31 584
  • 382
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте мили дами  bouquet
Поздравления на авторката за прекрасното оформление smile3525
Аз се върнах от странство-бяхме за кратко да Германия и Франция.
Основно бях учудена от доста по-ниските цени на козметиката там  #Crazy, но пък се убедих, че по-комбинативни и изобретателни от българките няма-с тези приходи, които получаваме съумяваме да поддържаме добър стандарт на живот и една много добра визия Laughing
От германия си взех маска-регенерираща на Мерц.Използвах я до момента 2 пъти, тъй като съм със суха кожа и останах доволна.В нея има каолин, кожата става приятна, гладичка  и леко румена. Основно я взех, защото е на дозички , но съм доволна от избора-но в България не съм виждала на Мерц козметика.А вие newsm78
Взех и една маска на Веледа -пак дозичка, за проба, но и да ми хареса-все тая-и техни маски не съм срещала Mr. GreenНо поне ще дам отзиви Peace

# 46
Myriad Canaan    bouquet
Благодаря за изчерпателния отговор.  Май ще го тествам това кремче на Авен. самоче този, който уж е ново поколение

# 47
  • София
Купих си Кларина, даже се намазах вече Laughing Да видим след седмица.

Аз мислех да взема на Галеник слънцезащитния без мазнини, но пък четох, че Етинселанта се ползва самостоятелно. Не знам обаче дали става за пролет-лято Thinking Въобще съм се объркала много.

# 48
Myriad Canaan    bouquet
Благодаря за изчерпателния отговор.  Май ще го тествам това кремче на Авен. самоче този, който уж е ново поколение

Не знаех, че има разработен нов продукт  Embarassed Откакто се върнах в Бг още не съм купувала нова козметика и съм пропуснала - май скоро трябва да взема мерки да наваксвам с материала  Flutter

zvet81 , благодаря  Hug

# 49
  • София
Днес си взех от аптеката рициново масло и масло от гроздови семки на Икаров. Току що си направих маслената баня и съм много доволна от резултата. За затопляне на кърпата използвах микровълновата, много удобно и лесно.  Peace Два пъти сложих кърпата върху лицето си и след това леко минах с памуче напоено с маточинна вода.  Flutter Мисля два пъти в седмицата да я правя тази процедура.  Simple Smile

# 50
  • София
Един тъп въпрос.... кърпата мокра или суха я сложи в микровълновата? Laughing

# 51
  • София
Мокра, изстискана и навита на рулце върху порцеланова чиния. Hug За около минута е готова. Peace

# 52
  • София
Мокра, изстискана и навита на рулце върху порцеланова чиния. Hug За около минута е готова. Peace

Мерси, ще пробвам и твоя вариант.  bouquet

# 53
Това за микровълновата е добра идея.

# 54
е как ще си напариш лицето Confused

# 55
Myriad Canaan  newsm51

извинете но чак сега смогвам да се запиша в новата за да не ви изпускам

бързам с едно въпросче и мнения от вас

до сега за лицето ползвах кремче на L`Oreal Happyderm -нормална към суха кожа
доволна съм много от него

та въпросът:
трябва ли сега да взема друг крем за моя тип кожа или пак си взема пак същия?

някъде бях чела че трябва да се сменят защото кожата свиквала със съставките и едва ли не не действал ефективно ползвания дълго време един и същ крем
вие на какво мнение сте

и още нещо - за интересуващите се от четките за измиване на лице -  в последния каталог на Орифлейм видях тяхната четчица пак е пусната

отивам да ви изчета че съм изпуснала много
приятен и усмихнат ден ви желая

# 56
puhelota, CI беше писал, че такова нещо като привикване на кожата към един продукт няма. Просто състоянието й се подобрява до определено ниво и спира.

# 57
puhelota , привет  Hug
И аз често съм си задавала този въпрос и преди време бях попаднала на пост по темата в един блог на химички, занимаващи се с козметика - преди малко даже бях тръгнала да ти пиша отговор, но нещо блогът не се отваря, явно имат технически проблеми  Thinking Като се върне на хоризонта ще издиря поста и ще кача линка, но общото му заключение май съвпадаше с това на CI  Peace

# 58
да да ясно
просто си взимам същото кремче

хич не ми се щеше да го сменям
от ползваните до сега с никой друг не съм се чувствала така добре

letsgo , Myriad Canaan благодаря ви за мненията ,момичета  Hug

набързо подхвърлям че маслата действат прекрасно и на загрубяла кожа -  в моя случай лакти колене петички - усилията който хвърлих си заслужаваха

кайсиевото го препоръчвам с две ръце против бръчиците

# 59
едвам ви насмогвам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт