Тайната на перфектната кожа - 3: целунати от пролетното слънце :-)

• 31 591
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
Аз от Регал така съм не изпъпчвала, че вече не ги пробвам. Дадох крема на сестра ми и на нея не понесе.
Съжалявам да го чуя,всичко наистина е индивидуално.Може би трябва да се придържаме до натурални средства за поддържане на кожата.

# 286
Привет, прекрасни   bouquet

Излязох в принудителна "ваканция" през последните дни, понеже компютърът ми беше на ремонт  Rolling Eyes
Сега се връщам назад да чета какво сте писали - виждам нови интересни неща се обсъждат, супер сте  Hug

Кратък ъпдейт за моите неволи - пия си антибиотика (тетрациклин е, мисля че игуанка ме беше питала) и засега поне е овладяно положението / критично, но стабилно/. Дали пък не очаквам твърде много, все пак само от две седмици го пия? Във всеки случай настроението ми е пролетно, надявам се също и при вас   bouquet

letsgo , много се радвам, че си доволна от сапунчето  Hug

Връщам се да четаааааа  Crazy  Hug

# 287
  • София
Аз от Регал така съм не изпъпчвала, че вече не ги пробвам. Дадох крема на сестра ми и на нея не понесе.

Аз кремовете им не съм пробвала, говорех за гела за измиване.

Чета тук за отварите и си мисля обаче..лайка, липа- всичко се събира покрай пътища, магистрали, все мръсни места. С очите си съм го виждала. За да си направя сякаш трябва сама да намеря къде да си набера и да е далеч от места, през които е пълно с автомобили Thinking

# 288

Аз кремовете им не съм пробвала, говорех за гела за измиване.

Чета тук за отварите и си мисля обаче..лайка, липа- всичко се събира покрай пътища, магистрали, все мръсни места. С очите си съм го виждала. За да си направя сякаш трябва сама да намеря къде да си набера и да е далеч от места, през които е пълно с автомобили Thinking
Малко глупаво,но аз лайка си купувам от аптека и не съм сигурна,че не е под контрол,но знам ли? И,ако се прави отвара нали в началото поне е с вряща вода.Това нали убива микроби и други гадости.Предупредих,че е глупаво Rolling Eyes

# 289
Вие пък сега......колко лайка може да събереш на пътя....Тя се бере по разни поляни.....Те и доматите растат на полето край пътя ама пак ги ядем!

# 290
  • София
Вие пък сега......колко лайка може да събереш на пътя....Тя се бере по разни поляни.....Те и доматите растат на полето край пътя ама пак ги ядем!

Много можеш да събереш. Цели камиони се пълнят! Неслучайно казах, че съм го виждала..

# 291
Myriad  Hug, чудех се къде се изгуби. Каква ти е диагнозата? Чак антибиотик да пиеш толкова време, ще да е нещо сериозно.

# 292
Нашата улица е от двете страни с липи. Братчедите цигани ги брулят с прътове и я помитат от улицата, откакто живея тук  не си купувам чай  Sick

# 293
Момичета препоръчаите ми моля ви някое кремче ,което да мажа на петънца от пъпки,че напоследък положението е страшно.Със суха кожa съм,сравнително чувствителна,но много лесно ми остават белези и петънца.Дори от одраскване с нокът..мерси предварително...  bouquet

# 294
Момичета препоръчаите ми моля ви някое кремче ,което да мажа на петънца от пъпки,че напоследък положението е страшно.Със суха кожa съм,сравнително чувствителна,но много лесно ми остават белези и петънца.Дори от одраскване с нокът..мерси предварително...  bouquet

Grinning все едно описа мен!И аз с това се боря!!!ама зора е голям.....Изкупих аптеката Embarassed
Да ти кажа все пак крема ,от който съм доволна и вече ползвам втори път....На Гарние - Anti Sun Damage, SPF 28.В шише с помпа от тази серия Нутришънист....Не очаквах,че ще ми хареса толкова,за лятото е супер,а и е по-плътен и за суха кожа пасва много добре пък и на петънцата им трябва висок фактор.И е добър под грим....
А избелващ крем сега е малко опасно да ползваш при жега 30 градуса......ама миналото лято в Сефора ми продадоха един гел  точно против петна и лунички ,марката е  Dr Brandt ако не се лъжа.Наистина ме избели добре и без странични ефекти,ама ми излезе златен.....към $100 Shocked ,а и към него задължително фактор над 40....препоръчаха ми Кларинс 40....
Преди това ползвах Even Better на Клиник и не видях резултат....
Ако разпиташ може да ти извадят някое ново чудо....
Преди бях доволна и от едни шишенца с помпа на Олей.....
Сега вече само се надявам ,че лятото ще ми се изравни тена,че на бяло лице всичко си личи....

# 295
  • София
Е, тъкмо мислех да взема Клиник-а even better  Confused Ама май ще се откажа. Днес ги броих петънцата, 7 броя Laughing И си купих коректор. Дано морето и слънцето оправят всичко, при мен много помагат.

# 296
  • София
Момичета четох , че този крем Кларина го ползвате като нощен. Не става ли като дневен? Аз съм чела,че през ноща е хубаво да се ползват по-мазни кремове.... newsm78
Благодаря за отговора   bouquet

# 297
  • София
Aми според мен не става. Може само в/у раничка или пъпчица да мацнеш през деня ама на цялото лице не. То става малко неестествено бяло от Кларината и не е добра основа за грим Thinking

# 298
Aми според мен не става. Може само в/у раничка или пъпчица да мацнеш през деня ама на цялото лице не. То става малко неестествено бяло от Кларината и не е добра основа за грим Thinking

Абсолютно същото щях да кажа и аз- опитах, но не мога да нанеса фдт отгоре  Rolling Eyes

Myriad  Hug, чудех се къде се изгуби. Каква ти е диагнозата? Чак антибиотик да пиеш толкова време, ще да е нещо сериозно.

Акне  ooooh! - явно, въпреки че остарявам, запазвам младежкия си дух  bowuu
Опитвам се да гледам от веселата страна, доколкото е възможно да има нещо весело в цялата история...  Tired Бях отвикнала да нося пълен макиаж, сега се чувствам като уличен мим с амбиции за гейша Crazy Blush

# 299
Аз в/у него слагам малко бадемово масло,че иначе много ми стяга лицето и ми е сух....Но само вкъщи мога да го ползвам....

Общи условия

Активация на акаунт