IKEA в България

• 23 120
  • 156
  •   1
Отговори
# 60
Тук имало тема и обсъждат вече Simple Smile Давам линк от началото на дискусията за бг IKEA

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574489.msg19617141#msg19617141

имат доставка за цялата страна  smile3521

# 61
ееееееее то 19 евро са си почти 59 лева,не е толкова голяма надценката

# 62
ееееееее то 19 евро са си почти 59 лева,не е толкова голяма надценката

19 евро са 40 (дори май 38) лв. Иначе казано е по-скъпо с около 30%  Rolling Eyes

# 63
  • София
Още не е открит магазина и се започна с мрънкането.  ooooh!
Как само по каталога установихте колко са "нискокачествени" нещата ?!

# 64
  • гр. София
Аз искам само да вметна ,че има още поне  2 теми за ИКЕА. Необходимо ли е във всеки подфорум да се обсъжда едно и също?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574489.0  - Наш Дом

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384524.0  -На пазар

# 65

Ами знаем си ги нещата какви са. Били сме десетки пъти в икея, даже сме си купували вече мебели оттам.

# 66
  • София

Ами знаем си ги нещата какви са. Били сме десетки пъти в икея, даже сме си купували вече мебели оттам.

Щом ги знаете не би трябвало да сте разочаровани...
Или някой си мисли, че за нас ще пуснат висококачествени мебели по 5 лева бройката ? Mr. Green

# 67
 То е ясно, че евтините мебели няма как да са висококачествени. Проблемът е, че те са наистина евтини, и не е нормално да ги продават скъпо, а някой неща в икея определено са по-скъпи, отколкото си заслужава човек да плати за тях.

# 68
  • София
    Харесах си един уок за 30 лева и разни чаши и чинии.

# 69
И аз нали съм откривателка видях някои по-евтини неща. Харесва ми, че е нещо по-различно и със сигурност ще е по-качествено от това, което купуваме в др. магазини. Била съм в заведение за хранене на Икеа. Много вкусно, различно и не скъпо за стандарта беше. Дано и тук да е така.  Peace

# 70
  • София
Пазаруването все още не е задължително,
така че който желае да атакува на 20-ти!  Mr. Green

# 71
# 72
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние вече си набелязахме диванче от ИКЕА. Преди време гледах по Нешънъл Джиографик филм за ИКЕА (има такива филми и за други заводи - гиганти - Megastructures се нарича поредицата) и като гледах как тестват всичко преди да го пуснат в магазините, мисля, че качеството ще е в пъти по-добро от това на родните мебелни марки( тук много се съмнявам някой да тества възглавниците на диваните дали ще се смачкат от продължително седене на тях или дали материите са пожароустойчиви), а пък цените са като за всеки - има и скъпо, има и евтино

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 23:39 от Гита Ог

# 73
  • София
аз пък от толкова време ги чакам, само заради мечтаните ми  органайзъри за играчки детски...толкова хубаво нещо с тези кутии, просто, прибрано, ефикасно...как пък никой друг у нас не реши да ги прави и продава толкова време не знам. Simple Smile

# 74
аз пък от толкова време ги чакам, само заради мечтаните ми  органайзъри за играчки детски...толкова хубаво нещо с тези кутии, просто, прибрано, ефикасно...как пък никой друг у нас не реши да ги прави и продава толкова време не знам. Simple Smile
Я покажи, какво представляват?

Общи условия

Активация на акаунт