МАРТенчетата засмени, вече са в Родени!

• 14 000
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
а този преглед при ортопед задъпжителен ли е и кога се прави

# 76
да се запишем тук и дано да мога до ви прочета ooooh!
че сме на рев и колики

нас ни няма в списъка Shocked

# 77
Здравейтееее в "Родени"   Grinning  

Честито на мама Тай  Hug    bouquet  

Да попитам-забелязах,че гърдичките му са надути.Чувала съм,че се среща физиологично при момченцата,но трябва ли да правя нещо?

да не би да имате мастит,защото ние имаме и правим компреси с риванолова паста  Peace

аз да ви се оплача каква кошмарна нощ изкарах  Sad  имах Т - 38.6 ,болки в гърдите ,все едно съм ги натъртила жестоко  Cry  и през цялата нощ - ставане,цедене,компреси плюс втрисане  #Crazy  направо ми се разказа играта  ooooh!    добре,че на сутринта бях добре  Praynig  

да ви попитам - колко е нормално да изяжда бебче на 20дена   newsm78  

и една молбичка - може ли някоя мама да ми помогне с качването на снимката за колажа  Flutter  

лека вечер  Hug

# 78
нас ни няма в списъка Shocked

По едно време и нас ни нямаше, но това май е отп зареждането на сайта, защото на следващия ден вече се появихме  Peace

а този преглед при ортопед задъпжителен ли е и кога се прави

Ами не знам дали се води зодължителен, но е хубво да се направи. И то сега в началото, за да може да се вземат мерки, ако има нещо  Peace

Дъ лайт, много ас ми странни съветите на педито ви за кърменето  newsm78 То бебето освен за наяждане, има нужда просто от сукане за успокояване. Пък и така се стимулира допълнително лактацията  Peace По-добре да с гушкате с бебо и то да си суче и да е при мама, вместо да си "комуникираш" с помпата  Peace

# 79
Такаааааа-за подутите гърдички се прави компрес с риванол!

За ортопед се ходи на 1 мес, предния път незнаех и отидох на 3м. и седяхме 2 мес. в каиши не го пожелавам на никой,да гледа в каиши детето си!

Ортопедичните гащички знам,че се ползват за луксация открита до третия месец,Светле защо те е накарал да си ги купуваш след като нямате проблем newsm78

# 80
  • София
Не е задължително да се прави компрес на гърдичките, ако са подути. И при Алекс беше така, педито каза, че е от хормоните, преминали от мен в него. Сега вече му поспаднаха. Понякога дори и секрет може да изтича, не е страшно  Peace

# 81
Не е задължително да се прави компрес на гърдичките, ако са подути. И при Алекс беше така, педито каза, че е от хормоните, преминали от мен в него. Сега вече му поспаднаха. Понякога дори и секрет може да изтича, не е страшно  Peace

Не казвам че е задължително! И на мен доки ми каза,че е от хормоните и е нормално,каза че може така да си минава,а ако искам по-бързо с риванол,за 3 дни ни мина! Peace Hug

# 82
  • София
Дъ лайт, много ас ми странни съветите на педито ви за кърменето  newsm78 То бебето освен за наяждане, има нужда просто от сукане за успокояване. Пък и така се стимулира допълнително лактацията  Peace По-добре да с гушкате с бебо и то да си суче и да е при мама, вместо да си "комуникираш" с помпата  Peace
Дъ Лайт, Веселина е права! Ако искаш да кърмиш повече време- не приемай думете на педито за чиста монета- слагай на гърда, когато си иска! Ти не знаеш колко изцоква, може и кърмата по- бавно да тече по някай път... Вярно, много време отива, ако се съобразяваш със сигналите му за сучене, но все пак сега бебета са шефовете- трябва да се слушат!

# 83
Прегледа при ортопед е задължителен от тази година(най-после)-прави се при навършен 1 месец.Колкото до подутите гърдички,тази т. нар. хормонална криза е нормална и минава със или без терапия,само не бива да се дразнят.

# 84
Дъ Лайт, Веселина е права! Ако искаш да кърмиш повече време- не приемай думете на педито за чиста монета- слагай на гърда, когато си иска! Ти не знаеш колко изцоква, може и кърмата по- бавно да тече по някай път... Вярно, много време отива, ако се съобразяваш със сигналите му за сучене, но все пак сега бебета са шефовете- трябва да се слушат!
Да,но моите зърна са много чуствителни ,а и довода на педиатъра ми звучи логичен.

Ред гърл ми незнам ,защо ми каза така за тия гащички???И аз това се чудя ,защо ли не го попитах ooooh! ooooh! ooooh!
СИмеонка ,аз днес бях във Вела! Много съм доволна.Педиатъра отговаря на всякакви въпроси и прегледа обстойно детето.
лека нощ

# 85
И ние ще ходим на ортопед, ама през втория месец, така каза педиатърката. Peace

# 86
  • Варна
Благодаря ви момичета относно гърдичките на мъника.Утре сме на консултация и ще попитам да видим на мен какво ще ми кажат.
Относно  консулта с ортопед знам,че се прави в края на 1 месец и се гледа за луксации.

# 87
Роска  Hug Чакаме да пуснеш снимки на Стела.

Да ви се похваля, че на мъжлето ми операцията е минала добре и сега то пуска упойката.

От нас лека и мека.
Деска  Hug Praynig

# 88
майките които дават колийф по колко капки давате и колко дълго могат да се дават

# 89
  • Стара Загора
майките които дават колийф по колко капки давате и колко дълго могат да се дават

http://www.colief-bg.com/

Общи условия

Активация на акаунт