95-та пролетна раздумка в САЩ

• 14 935
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Мерси много момичета за хубавите пожелания за Калин!  Hug
Бубка, всеки козунак, който се прави в машина може да се прави и на ръка.  Peace
Ирка, честит рожден ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 21:30 от Tandoori

# 226
  • Boston, MA
Аз го правих миналия понеделник. Обаче при мен всичко се беше видяло още при амниото, нали то се прави с ултрасаунд.

# 227
ИРКА, ЧРД! Много щастие и успехи!  bouquet

Ауу, току що се уредихме и ние за U2 в Хюстън. КЕФФФФФ! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 23:01 от benson10

# 228
  • Добрич
Ирка, ЧРД! Много здраве, щастие, късмет и удовлетворение!   bouquet
Ники, всичко ще е ОК!   bouquet
Благодаря и на останалите от вас, които се включиха по моето питане!  Hug Дано бързо му минава на Боби!

# 229
  • usa
niki1Hug! всичко ще е наред! и си дремвай, сигурна съм, че ти влизат в положението и дори да те видят, че отмаряш, най-много да се опитат да са по-тихи, че да не те притесняват.

winx, защо самостоятелна? не може ли съпругът да те включи към неговата? поздравявам те за решението да напускаш! веднъж се живее, нямаме нужда да си прекарваме живота в стрес и ядове. точно днес в едно предаване на bbc обсъждаха темата за къде бързаме, за чий се подлагаме на този rat race и какво ни пречи да си живеем живота спокойно и с удоволствие... ако беше продължило предаването още 15 минути, щях да си подам и аз оставката... добре, че не продължи, че после с какво щяхме да им плащаме на пустите йезуити?

ирка, честит рожден ден! много здраве и усмивки! прекрасен празник ти желая!

# 230
  • USA
Миз, благодаря ти!  Hug Мъжът ми няма застраховка от неговата фирма, може да поразпитаме. Голямо мислене му дръпнахме и решихме, че ще е най-добре за психическото здраве на семейството.  Mr. Green Ще гледам да се възползвам докато и нас не са ни хванали йезуитите. Аз самата имам нужда пак да ми се доработи.

# 231
  • usa
Миз, благодаря ти!  Hug Мъжът ми няма застраховка от неговата фирма, може да поразпитаме. Голямо мислене му дръпнахме и решихме, че ще е най-добре за психическото здраве на семейството.  Mr. Green Ще гледам да се възползвам докато и нас не са ни хванали йезуитите. Аз самата имам нужда пак да ми се доработи.

а ще имаш ли право на кобра? защото май са променили закона и сега можеш да я използваш срещу същата сума, която си плащала докато си работила. поне така казваше един познат, който остана без работа и се е включил към кобра.

# 232
  • USA
Ще имам право на Кобра, но намалението е само за уволнени, ще видим на колко ще я оценят.
Аз да попитам тези с машините за хляб, може ли да ми дадете хубава рецепта за нормален хляб (не сладък), че тази която имам нещо не става много добре?

# 233
irka, честит празник! Много щастие желая!   bouquet

Да са чести имената на празнуващите!   bouquet (със закъснение, но от сърце)

И на бременните в очакване стискам палци за добри новини! Simple Smile Niki1, докато бях бременна работех с клиентоиди (извинете за израза), а малката беше здраво и кротко бебе като за учебник. А аз що нерви изпотроших, не е за разказване. Всичко ще е наред с вас!  Hug

Дребното е с някакви течащи жълто-кафяви гадости от едното око.  ooooh! Само си се оплаквам.

И аз ще правя за първи път тази година подобие на козунак, може и козуначени кифли да се получат. По приятелска рецепта. А яйца може ли да боядисвам с боя за храна?! Някой познат спомена, че така се справя за Великден, но реших да питам дали имате подобен опит?! Тук в САЩ и това ще ми е за първа година.

# 234
  • Boston, MA
Winx, пробвай да вземеш voluntary layoff - тогава ще можеш и КОБРА-та да си продължиш, а и  unemployment, ако искаш. 

# 235
Ирка, честит празник   bouquet !
Ники, всичко ще бъде наред. Ще чакаме новини утре  Wink .

# 236
Pixie, аз точно от това се притеснявах - да не ме спрат на границата заради едната застраховка. Мерси на всички за инфото, както винаги много отзивчиви!

# 237
Winx, и аз мисля, че идеята ти е много смислена. Изобщо, ако работата някога стане само задължение, без да носи смисъл, даже няма да се опитвам да търся друга. Отивам да уча нещо друго, та дори на е "на стари години,"  както се казва в България. Кой знае какво ще стане в тая икономика, обаче... 

# 238
Честит празник, Ирка!

# 239
От днес и ние сме в отбора на тениските продупчени на пъпа  Grinning . Марката е Guess.

Общи условия

Активация на акаунт