95-та пролетна раздумка в САЩ

• 15 644
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Хайде и аз тук при вас  Hug Като новичка при вас може да ви досадя с нещо,което сте обсъждали 100 пъти,за което предварително се извинявам  Hug
Живея в  Чикаго,пристигнахме тук преди почти 2 години и както виждате от лентичката родих преди 3 месеца без няколко дена   Simple Smile .Бебчо се казва Александър  newsm32

Ужасно е  Sad .От кога чакам  да се стопли и да не се прибера в къщи.То ако не е сняг или дъжд ще е вятър ,нооо като се стоплиии  smile3508

# 106
кюбит, не си сама Wink

Преди няколко години аз и мъжа ми превеждахме на един ансамбъл на някакъв мини фестивал и  ми харесаха, купих си диска с песните им, но така и не съм ги слушала след това.  На живо ми е по-емоционално, но ми е такова, когато гледах изпълнението на индианските танци след нашите...явно не съм дорасла за такава музика Confused

аз съм при свеки на гости, ходихме на парад на нарцисите(не самовлюбените хора, на цветята). Това ми е първия подобен парад тук, хареса ми.

читателките на Туайлайт, има тема в кино и телевизия, и в момента обсъждаме втората книга(както и Едуард), ако някой се интересува Flutter

мъжа ми също ги чете Joy

натали81, добре дошла!  bouquet

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 07:27 от benson10

# 107
Natali81, добре дошла в нашата темичка  bouquet

# 108
И аз като кюбит и бенсън рядко посещавам български мероприятия. Grinning
Ма пусто любопитство ме тресе, дали някой се сеща каква е прогнозата за времето за Палм  Бийч.Много гадно,че в Чикаго вали сняг. WinkНе съм синоптик , та реших да питам някой разбирач.

# 109
Дано не съм изпуснала много.....на Бубка поздрави за добрите резултати, А от Ники ще чакаме цветни новини на 16ти. Кюбит да се оправяш...  bouquet бременна възгалвница ползвах ето тази http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3190421&CAWELAID=216292960 , незаменима беше....и все още е за бременната ми приятелка в БГ, на която я завещах  Laughing
Клеър Смуут ауей го пробвах веднъж в един мол, космите растат като след бръснене, както и очаквах,  Crossing Arms
Добра идея ми дадохте за руските песнички, майка ми ги има на сд, и само тях слуша в колата  Grinning трябва да и го конфискувам за Изи..
Агент за 2та ви мес. в БГ дано се засечем, а и всички останали с планове за БГ да се обаждат  Grinning

# 110
Ма пусто любопитство ме тресе, дали някой се сеща каква е прогнозата за времето за Палм  Бийч.Много гадно,че в Чикаго вали сняг. WinkНе съм синоптик , та реших да питам някой разбирач.
http://www.weather.com/
пробвай тука, не бъркат с прогнозите

# 111
Благодаря ти десилв.  bouquet

# 112
http://www.weather.com/
пробвай тука, не бъркат с прогнозите
Хаха Деси , там най-много бъркат . Е това го казвам за Мисури . При 80% прогноза за дъжд и капка не пада , миналата седмица при 0% си заваля хубав дъждец. Че и температурите не познават - в прогнозата за 10 дни напред  се е случвало да има разлика с поне 15Ф . Знам ли аз , тук по средата му казват "ънпредиктъбъл уедър"
 Много се радвам за Бубка и резултатите  Hug
Не съм чела по- напред темата - Ники , Кюбит - вече знаете ли какви са бебчетата?

От тези резки промени на времето  ми омръзна - 5 дни е 70Ф , сега пак сме  40Ф.
 Нищо ново при нас. Отивам да ви чета.

# 113
Рая, не знам още Simple Smile

# 114
Да ви се похваля Simple Smile
На Калин му падна зъбче Simple Smile Голяма драма и голяма емоция беше  Laughing
Ей го тука на :
http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/3418716159/

# 115
Ани , време ви е. Винаги е драма с първия зъб - Дида не ми даде да го пипна , а той едвам се държеше  Laughing . Шегувах се аз тогава , че на единия му никнат зъби , а на другия му падат ( на Матю тъкмо му бяха поникнали първите 2  отдолу ) .  Дида в момента е без 4 зъба отгоре - вече става 4м , единия едва сега започна да се показва . Не си спомням аз , чак толкова бавно ли излизат горните зъби    newsm78
 Сега ще го слагате ли под възглавницата  за да го вземе феята и да остави пари?(  срам не срам , това не го знаех , докато Дида не ме попита "тя защо не го е взела и не ми е оставила долар  ooooh!)

# 116
  • Чикаго / София
Tandoori, честито на Калин. Здрави и бели да никнат новите!  Представям си какво е било.  Laughing Дени всеки ден ме пита кога ще й падне зъбче, ама при нея скорошни изгледи да се случи, няма. Wink

natali81, добре дошла при нас.

# 117
Аз казвам, че беше голяма драма, защото за късмет толкова кръв изтече, направо му се изкара акъла на детето! Аз не си спомням моите да са кървели толкова много, направо беше кошмар. Сигурно 20мин и повече кървенето не можеше да спре. И той като видя кръвта и като ревна...леле майко. Та феята носи, къде ще иде да не носи, даже не пари, ами подарък, че то каквито сълзи бяха, тя даже бележка му написа, че е бил много смел и затова подарък му се полага.  Laughing

Момичета, някой от вас има ли идея как се казва теменужка на английски? newsm78

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 17:33 от Tandoori

# 118

Май е viola http://en.wikipedia.org/wiki/Viola_(plant), предположих, че е violet, но пък може виола да е латинското название  Thinking . Не знам каква е разликата с pansy обаче http://en.wikipedia.org/wiki/Pansy

# 119
Viola flowers  Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 18:33 от Pety

Общи условия

Активация на акаунт