95-та пролетна раздумка в САЩ

• 14 921
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Ирка, честит празник! Много здраве и късмет!

Winx, ако членуваш в някоя професионална организация може да видиш от там какъв план ти предлагат, някой път са доста на сметка. Иначе имаме приятелна с Blue Cross, която е много доволна от индивидуален план. Мисля че плаща към 150 на месец, и няма ко-пей за лекарски посещения или за лекарства.

# 241
Ирка, честит празник, много здраве и любов
Честит рожден ден на Дани / с огромно закъснение/ да е жив и здрав, весел и послушен
Кюбит, честит рожден ден / пак с огромно закъснение/ много здраве и любов, и лека бременност
Честит имен ден на всички цветенца
Мария се извинява, че така и с такова закъснение, ама напоследък много работа и не ми остава хич време за форума
Бубе, може ли някоя и друга снимка от ден ден на Дани

# 242
Уинкс, успех с решението. Аз пък не съм такава оптимистка, като вас - купи ли се къщата и си вързан форевър (да се върна на мантрата си  Grinning). Пък да не говорим за деца, родители... Поколенията в УСА, които се пенсионират от сега нататък, далеч няма да имат безгрижни, безработни, прекарани в пътуване в чужбина и по круизове старини, както свикнаха да очакват в последните 20 години. Ще живеем по-дълго, ще имаме повече болести и ще трябва да работим повече, за да си плащаме за лекарствата, 'щото както изглежда държавните пенсии едва ли ще са на място, пък инвестициите в пазара е ясно, колко са надеждни. Казах ли, че не съм оптимист?  Grinning

От днес и ние сме в отбора на тениските продупчени на пъпа  Grinning . Марката е Guess.
А така, добре дошла. Не съм луда, аз си знам Wink

# 243
  • Чикаго / София
Благодаря на всички за пожеланията!

Мина и замина. Не знам и при вас ли е така, ама всеки следващ РД ме радва все по-малко! Та даже и хич не ми се и празнува.  Rolling Eyes Като имаше на свещичките двойка от пред, от вътре ми идваше да празнувам, сега не искам и да ги гледам вече! Laughing

Марлела, моите и двете изкараха конюктивит. Няма само едната, я! Трябва сестринска солидарнист.  Laughing За 2-3 дни с капки се оправиха.

Winx, браво, много смело решение! За застраховките съвет не мога да дам!

И аз като Биз, обаче! Много хубаво го пишете за работата -удоволствието- задължението, ама като трябва да се плащат сметки никой не го интересува на мен харесва ли ми работата или не. Трябва да се работи и това е.  Tired

# 244
Aia, ako deteto ima EGN, to e zdravnoosigureno v BG, nishto che niama lichen lekar. Niama nujda da pravish nikakva zastrahovka, zashtoto pri priemane v bolnica (da ne se nalaga), vsichko koeto iskat e EGN-to. Znam ot lichen opit  Tired

Chestito na Irka!   bouquet

Niki, da se trevojish e normalno, no vsichko shte e ok  Hug

# 245
Winx,
 1 1/3 cup water
 1 tsp salt
 2 tsp sugar
 3 tbsp olive oil
 4 cups flour
 2 tsp dry yeast

Това е моята рецепта за хляб.

Между другото аз съм твърдо за това ако човек има възможност да си смени работата и се чувства неудовлетворен да го направи! Пожелавам ти всичко да се образува както трябва! Hug

Марлела, по магазините има най-различни бои за яйца, особено както свърши католическия Великден даже всичко е с намаление. Огледай се, не може да не намериш. Никога не съм боядисвала с боя за храна просто защото винаги е имало много и разнообразни бои за яйца.  Peace

# 246
Благодаря на всички ви Simple Smile

Биз, месечната ни вноска за кондото е по- ниска от наем за същата големина жилище  Wink

# 247
Благодаря на всички ви Simple Smile

Биз, месечната ни вноска за кондото е по- ниска от наем за същата големина жилище  Wink

Същото е и при нас. Ама да не се впускаме пак в спор наем вс. собственост, че нали разбрахме, че много зависи от района къде живееш   bouquet

# 248
Бих казала, че вашият случай е по-скоро изключение отколкото правило. Пък и то не само до парите за месечната вноска опира въпросът.

# 249
  • Boston, MA
Ами ако на някой не му се работи изобщо, какво прави?  Laughing

Снимки на Дани от р.д. (много сме зле, нищо не сме снимали): http://www.facebook.com/album.php?aid=102495&id=675973898&am … f214408bAdvertise

# 250
Winx моята рецепта за хляб е същата като на Ани , но аз слагам 2 ч.л сол - иначе ми сладни хляба .
 Ники ще го видят в 20 г.с  Wink И аз си мислех че е рано , но ...  И не се притеснявай , всичко ще е наред .

Тандури със сладкарските бои би трябвало да може да се боядисват , нали? Аз си мисля да пробвам с тях тази година , и без друго съм ги наредила поне 15 цвята .

На празнувалите Ирка , Кюбит и малък Дани - честито със закъснение   bouquet
Бубка не се отварят снимките ( трябва ли да съм ти "френд?)

# 251
# 252
За съжаление, мисля, че Биз е права. Вчера слушах едно предаване по NPR, където дискутираха как пенсионирането на нашето поколение ще е съвсем различно от това на родителите ни и то не за по-добро.  Нищо ново не казаха, но помага когато изгубя мотивация за работа Simple Smile  Simple Smile 

Бубка, много е сладък Дани!!

# 253
Ами ако на някой не му се работи изобщо, какво прави?  Laughing

Да си намери мъж, който е длъжен да го издържа, как какво  Laughing

Дестките партита са голяма забава се убеждавам. Ти къде си?

# 254
Кюбит кога сме те пропуснали теб  Sad . Жива и здрава и дано си имала весел празник  Hug .

Общи условия

Активация на акаунт