Ирини, говорят на български, та пушек се вдига. Каката дори пише и чете. Но имат акцент за съжаление.
Как е Спаси?

(изключвам Тео на Дидката, за него знам, че така спеше като съвсем малък).

Видяхме и Иринка и сладкия Ради
Приказен младеж.А Ирина наистина много е отслабнала!!Евала.Иринка и ние спим само и единствено по корем! Нищо не правя.Тя така иска и ако и попреча плаче или мрънка или не заспива.Последното не ме устройва.

Поля ме с вряла вода сега, дето се казва. Аз, освен със 76, май няма как по друг начин да се придвижа до Борисовата 
Постът ти свършваше до приятелката (или по-скоро до липсата на такава с малко дете наблизо).

Бравос. Не й се плаши толкова на тази добавка. Той, ако не е гладен, няма да я иска. Освен това, сега нали все повече други неща ще яде. Така че, дори и да хапне малко добавка (ако я хапне), после може пак да почне да си му стига само кърмичката. Абе послушай майчиното си сърце, то няма да те излъже. 

Мерси за комплимента, ама колко още имам да свалям.
Монката верно беше голяма терца, изправена в средата на зимния кош.
Сложи й летния, поне да се обляга детето, когато поиска. 

(изключвам Тео на Дидката, за него знам, че така спеше като съвсем малък).

Само като почнат рекламите спира и гледа втренчено или ако не ги вижда- млъква. Какво е това чудо, не знам!
Остави го детето както му е удобно. Едно време нали все така са ги слагали. И аз в началото много го мислхе и премислех, ама вече не.
. Дори в момента нещо да му говоря или правя - хич не ме отразява
Чудех се как точно разбира кога са рекламите и кога е друго, но след известно наблюдение включих, че реакцията му се активира от мелодията с която започва блока на рекламите
Аз па избуших на руски! Пфф:)
(визирам Деси примерно), хич не пишеш по въпроситееее, гирманку тъкава..има ли хубави германки за моя френд, че ми сей прииграло на сватба..
)))
, сега ще чета на Клиник нещата, вероятно са качествени и много скъпи.
би ли ми казала ценички на кремовете?