Отговори
# 285
  • Варна
Добър ден, не съм ви изчела още, но бързам да ви уловя докато все още има някой пред компютъра  Laughing
Споделете мнение за ето това басейнче за игра http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3961
Напът съм да го купя от продавалника и ми се струва идеално за игра на бебето докато проходи. Надуваем е борда -30 см. Тенкю предварително  Hug
Изглежда ето така реално
Скрила съм лицето на детенцето, защото майчето ми прати снимката на лична и не искам да злоупотребявам.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 11:43 от Juliko

# 286
Juliko,мисля,че 30см. е ниско.Децата сега ще почнат да се изправят.Може би е по-подходящо за след като проходят.Иначе е сладко за игра и ако е изгодна цената-си заслужава,според мен.
Голямо облизване пада покраи те машини за хляб бре!

# 287
  • София
Здравейте!

Днес ставаме на половин годинка!Моля една бърза виртуална почерпка за наше здраве.  cook  Popcorn morning ura newsm18 Tada newsm59 baloni baloni Tada
Честити 7 месеца и на Криско.
Мариам-децата са ти разкошни. Hug
Ирини-Джи е голям сладур-тя седи ли вече?
Вчера за скъпите обувки резултата е 30 лв. намаление от цената.Не са правили коментари по състоянието им и са искали да върнат парите,защото нямало с какво да ги сменят пък племенницата ми си ги харесва много.
Васко от 4-5 дни като го кърмя и като се наяде направо се изправя и сяда до мене -много е сладък и почва да си играе.Също така от 2 дена си лапа вече палеца на крака.Дори в момента си е събул чорапите и се стреми да си налапа крачетата.

# 288
Здравейте и днес Hug
Много сладки бебоци видях Heart Eyes пу-пу. Нали знаете, че нашите са най Heart Eyes
Благодаря ви за положителната енергия за сестра ми. Вчера я видях...миличката ми...едвам ходи. Не ми се обсъждат лекари и т.н, но са 7 жени в стаята, всичките за различно нещо, ама всичките с еднакво лечение Shocked та и на нея и вливат магнезии, нищо, че не е за задържане, а проблемът е съвсеееем далече от това. Както и да е - утре и е последното вливане и се надяваме да я пуснат поне да си лежи у дома. То, че няма да ходи явно е ясно Confused, ама вкъщи и стените помагат, дет` се вика.

Аз утре ще пропусна срещата - на алерголог сме от 13:30. Не знам защо тая жена (лекарката) търси причината все в храненето. Ми от седмица сме само на гадното мляко, без пюрета, каши и т.н - подобрение някакво аз не виждам. Днес ще му купя нормално мляко вече. Няма смисъл само да си мъча детето и да се чудя откъде да извадя пари, щото ми идва нанагорно тая цена. Та така - ще видим как ще е с нормалното. Все си мисля, че няма да има кой знае какъв ефект. Дано!

Пожелавам ви един усмихнат слънчев ден!  bouquet

# 289
честита половин годинка на Васко и седем месеца на Криско love001
Момичета, много сладки снимки сте показали Heart Eyes
Тези машини за хляяяяб ooooh!И аз искам,заразихте ме newsm47Поне да има кой да меси вместо мен,че аз съм малко вързана в ръцете EmbarassedИрини,ти си направо жената-чудо smile3501
И ние вчера си направихме разкошна разходка,днеска пак sun Обожавам това време на годината Heart Eyes Покрай него и настроението ми е едно слънчево...нямам думи с които да го опиша Hug
Изживейте всеки миг на днешният ден с усмивка Grinning и ведра душа
Обичам ви всички Two Hearts

# 290
Aх, какви хубави пролетни снимки! Съвсем ми светна пред очите.
И ние не се спираме - хем времето разкошно, хем децата във ваканция и след малко пак изчезваме.
Вчера в парка Хамлет ми откъсна първото цвете

а каката ми набра цял букет

а момчетата на мама вчера се гушиха из тревата на двора

Поздрави на всички и прекрасна седмица!
При нас днес е Цветница.

# 291
здр момичета

от доста време не съм ви чела или писала и не знам кога ще ми остане време за това. Бактериалната инфекция на ивка премина в пневмония за 2 дни и ни приеха в болница. Това беше най-ужасната седмица в живота ми. На никой не го пожелавам - и отношение и условията са покъртителни.
Когато слагаха абоката на беба ме изгониха от стаята. При връщането ми там, за да си я взема, намерих едно изнемощяло хлипащо и проснато като животинче бебе. Бяха я надупчили като игленик. НЯмаше място по ръчичките, където да не е боцната - общо 14 дупки  Cry #Cussing out #2gunfire От стреса ивка направи една чудна кърмаческа стачка и рева до посиняване с часове наред. Помолих сестрата за съвет и тя ми каза: "не мога да ви помогна", а докторката направо ми се скара: "Г-жо, какво искате? Аз ли да ви нахраня детето?"  #Crazy Най- зле ми стана, когато една от майките в стаята се обърна и каза: " И каква толкова е ползата от кърменето? твоето като е кърмено какво? разболя се също като моето. "
В последствие аз се разболях, отказаха да ме пуснат да си купя хапче, когато в 00.00 часа вдигнах температура, ходих да моля сестрата за хапче, а тя ми даде маска да не съм заразила бебето. Настояваше да излизам и да викам друг да ми гледа детето. Дежурният лекар отказа да ме прегледа, за да може поне моето джипи да ми изпише някакви лекарсва като има диагноза. Той обаче ме подмина по коридора и изсумтя. Дори не ме погледна  Shocked Посред нощите мъжа ми идва да ми носи какво да е хапче просто, за да спадне малко.  Мога да пиша още до припадък за наште доктори и болница...

това за което дойдох всъщност е за да изкажа искрените си и безкрайни благодарности към суит мама и асето за вминанието и подкрепата. Стана ми мн мило, когато в най-тежкия ми момент 2 непознати ми помогнаха повече отколкото хората, от които го очаквах. Асе, думите няма да ми стигнат, за да ти благодаря най-вече за успокоението,което ми даде и увереността, че мога да се справя. мн се радвам, че ви има   bouquet
Дано някой път, но при други обстоятелства да мога да върна жеста  Hug

# 292
mai_mai smile3518 само какво си преживяла мила  spokoНадявам се че вече сте по-добре PraynigМного аплодисменти за суит и Асето smile3501,че са се отзовали newsm51

# 293
Нова тема - добре сте дошли!

Май май, ужасно съжалявам.
Все едно не сме били в една болница.
аз съм доволна от отношението на медицинския персонал.
ние бяхме от 03.03.-08.03.
Май наистина може да се говори за епидемия на пневмония в Бургас.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 15:54 от Анe

# 294
Zdr. mami!
Predstavqm se i tyk!
Mama sam na Ivan mlad6i - roden e na 22.09.2008 g
6te se radvam da si pi6a s vas, a s mamite ot Varna, ako iskat i da se vidim na razhodka! Joy

# 295
ivs mama добре дошла при септемврийки, но това е стара тем. Ето тук е новата тема

Общи условия

Активация на акаунт