Аз със сигурност не бих разбрала също в тази ситуация. При моя са такива ритуали докато свърши нещо, че изобщо не бих очаквала и забелязала със сигурност. Минало-заминало. 
Пенелопи,
Прекрасни големи бебета. Спомнете с иминалата година по това време какви снимки се показваха тук! Виждате ли за година какъв прогрес имат рожбите ни.
Чудо на живота са те!

До дете (човек) си и всичко. 
Много сте готАни. Ще ги хапна тези хлапета.

Ние с мъжо и Аида отидохме на разходка в ЮП, но чак след 17 ч., че нали вече повече от седмица съм без кола и го чакам да си дойде, че да ни изведе. Оказа се, че следващите 10 дни няма да е готова, защото поръчали части от Италия..
Добре, че братлето обеща да ми заеме неговата.. 

Няма кайсиево на друга марка..Исках да ви питам дали мога да го давам? Не ми останаха много опции на плодове честно казано, които да не са алергени..
/по принцип от двете злини "сол" - "захар", по-голямата е сол/
. В същност се надявах, че като Спаси е в частна градина(и то добра), може нещата с болестите да не стоят точно така.. Обаче явно не е въzможно. Жалко, това е тъжък период. При Крис такъв беше цялата първа година. Не че после не е боледувал, но първата година беше най критично. Аz наистина смятам, че таzи една година имунитета му се "иzгради", zащото после нещата се подобриха zанчително. Но.. си е тежичко.
и zа вас. Каката наистина боледува много zначи. Много неприятно 
. Което ми е по_важно zа момента. Ето как нещата са относителни
. Ако не беше паднала от толкова високо, а беше просто хремава, сега щях да се тръшкам zа самата хрема и неспането, което ще е неминуемо. Но тъй като другото ме притеснява повече, сега не се шашкам zа хремата, вижда ми се малко zло(да не се усложнява само).. Странни същества сме хората, май не можем просто да оценим нещо, трябва да го иzстрадаме, zа да го раzберем.. Това най общо. Защо сме такива, по дяволите??
.
.
.

Дано пролетта ни донесе по-здрави дни 
Милата, не може да се движи нормално от около месец, че и повече - зверски я болят костите на бедрата и таза. И вчера са я хоспитализирали
Дано днес успея да я видя 
, малко нередовни, нямаме време а имаме желание, днес е прекрасен ден и пожелаваме много хубава и приятна разходк на всички, ние сега спим и като станем излизаме. Мамите от Бургас да не изпускат времето, страхотно е. Аз да ви питам нещо, споделете от коя марка пюрета имате най добри отзиви, ние засега сме на HIPPно той харесва само тиквата и морковите и вече му омръзнаха, а не искам да рискувам с някое фълшиво пюре да вземе да се обрине детето, и още нещо, моя калпазанин се мъча да му за местя обяда с пюре ама нещо не поддава, яде половината и отказва повече рев и плюене, ама си чака кърмата
, вие кога след захранването успяхте да заместите. Ох че много въпроси станаха, последният е каква каша въведохде като втора храна, суха ли, готова ли
че и този момент наближава,

Въобще не захвърляш детето си, ами му даваш възможност да се опознае с баба си
. Може да не е мама, но и тя е важен човек в живота му,няма лошо да прекарат известно време заедно, така че споко! 
То си е до дете, но аз отчасти го отдавам и на това, че бе изложена постоянно на тези вируси и очевидно организмът й се беше научил да се справя с тях. Дано така да се получи и при Спаси и Джинджи!

Дано поне ти по-бързичко се оправиш, да имаш сили да лекуваш дечурлигата!
Досега се въздържах да давам сок вместо вода, но накрая реших, че все пак е някаква течност. Соковете много й харесват- с тях нямаме проблем, но се чудя дали е достатъчно като оводняване?
Сериозно се замислям дали да не добавям малко захар във водата, за да я пие- струва ми се по-малкото зло в сравнение с това да не пие въобще....Само да вметна, че вече почти не я кърмя- от доста време тя категорично не желае да суче, така че за съжаление този вариант за набавяне на течности отпадна.... 
Тъкмо защото престанах да се притеснявам вече дали й стига храната (след като минахме на АМ), кърменето взе да ми става приятно и никак не ми се спираше, обаче хитрушата се научи на лесното от шишето и се отби. Здраве да е....все пак четири месеца изключително на кърма и още два с дохранване беше повече, отколкото съм се надявала, така че в крайна сметка съм доволна. 

! Видя ми се много и мисля пак да й върна старото количество (150). Каши още не ядем, така че явно от млякото е качила....