Отговори
# 255
Здравейте момичета!
Почти приключих  с чистенето за днес. Сега започвам да си човъркам градинката - купила съм още много видове семена за цветя и ще творя... д авидим какво ще стане.
Джи спи на слънце. Чист въздух, слънце, вит Ц през устата и физ.разтвор - така ще ги лекувам децата. След толкова много идентични мнения започвам да приемам бавно-бавно, че не е страшно и това е част от израстването им. Надявам се поне Джи да си изгради по-рано имунитет.

Шмате, милата ти сестра. Дано по-бързо я изпишат. Колко остава до края на бременността й?
Суити, защо не с опиташ да предлагаш плодов чай? /напр. ябълка и маточина на Хип/
Стеле, за колко време ще си мома? Имаш нужда мила! А относно чувствата ти... Спаси почти всеки уикенд е при баба и дядо и аз все още не съм свикнала напълно. кгато го изращам имам чувството, че съм го зарязала /а отива с огромно желание. Там го обожават и разнообразяват  мног оповече отколкото ние в къщи/ При много чаканите дечица се появява понякога такъв синдром за роителите, но да знаеш, че като си я вземеш за нея ще е още по-добре. Щастлива мама, щастливо бебе!

Мисля днес да врътна един пробен козунак преди Великден. Ако е сполучлив ще ви се похваля.
Шейле, помниш ли миналата  година по това време каква мания за козунаци ни беше обхванала  Grinning

# 256
  • София
да се похваля - имаме си машина за хляб вече  Party
като е толкова хубаво времето ми е трудно да ви чета ...
да сте здравички и хубави разходки днес  Hug
Шмат  Hug за сестра ти. кога и терминът?

# 257
Чакаме племенника на 10ти май Heart Eyes
Оставям ви, за да намина при сестра ми Hug

# 258
Малеее, никой няма.
Шмати, дано бърzо я пуснат сестричката ти, подтискащо е много в болница. А zащо са тия болки при нея?
Суит, аz точно в последно време се zамислям zа същото, дали да купя, да пробвам сок, zащото вода пие по няма и 50мл на ден  Thinking . Мисля, че е малко, големички са вече, или? И zа това не съм много наясно, Крис си беше жаба и вода си е пил винаги.. Като бебе де. Но не съм й давала сок още, а и принципно не ми се ще.. Да вzема първо някакъв чай да опитам,или е все тая, не zнам... А иначе аz zная тъкмо обратното, че ябълката zапича. Или ти си купила някакъв специален раzхлабващ сок?
Та и аz чакам отговори на твоя въпрос  Wink
Отиваме и ние навън.

# 259
  • София
Деси, Суит, ябълката по принцип нито запича, нито разхлабва, би трябвало да регулира стомаха.
Суит, същото е и при нас с течностите. И аз много се притеснявам за бъбреците. Дори и чай не иска. Взех 3 вида - от лайка, от ябълка и от горски плодове. На Хип са, сладички са леко, ама нъц.  Crossing Arms От вчера и аз давам сок от ябълка (пак на Хип), който се омита за секунди. Днес се изхитрих и сложих две-трети сок и една-трета вода. Пак го изпи с охота. Явно при нас това ще е. Ще видя доколко ще разреши шефът да разреждам и ще го давам с макс. вода, колкото търпи.  Peace
Ние днес голямо ходене. От сутринта излязохме да си търсим уреди за новото жилище. Ради беше с лятната количка. Изправям го отвреме-навреме. После минахме и в 1-2 градинки и завършихме с парка до 15 часа. Явно много му дойдоха емоциите, защото, като се прибрахме, дръпна един едночасов рев горкото.  Heart Eyes Натъркалях ги с брат му, изключих си звука на телефона и сега релаксирам.  Party След 5-6 пак навън.  Laughing

# 260
Ей здравеите  ! Всички по разходки ходите и тука пусто....
Много сте хубави вие и бебетата на снимките!
Само ние бургазлийки се излагаме.Я се вземете в ръце Naughty
Ние вече ходим по разходки,да де аз тя беба си ходеше с тати и баба!
Стел почини си качествено,няма нищо лошо в това някой да гледа налката и ти имаш нужда от въздух.
Суит и на вики акото и от два дни е на бърбонки ,твърдо едно тъкова и по много малко.Боли я като ака и се чудя кво да я правя.Аз съм виновна,нали пих някакви прахчета за разстроиството.
Даите идея кво да и дам да се изходи нормално?
Шмати дано сестричкатати се оправи бързо,че то не останало Hug
Адикт честито,сега още чудеса ще твориш!

# 261
  • София
Здравейте!

Днес ходихме за пижамки и бодита до м-на на Захитекс,че съм много доволна от тях.Отидохме и на разходка в Южният парк-толкова много бебета не съм виждала през живота си/само 4 двойки близнаци/.Направо красива картинка.Миналата високосна година и тази година в София  четох ,че е имало голяма раждаемост.Спахме,с...ме,бърсахме се,цокахме се и така 2ч,което е постижение за моето глезанче. PraynigВидях много бебета на нашата възраст,но не познах майките ,защото всички бяха с тъмни очила,пък и не знам къде се събирате.Познах само на Литъл Суйт Дидка мъжа Embarassed и се видяхме за малко.Адашчето е голям батко и много послушен.love001
Адиктед -честита придобивка и Любето голям сладур с дънковата капа.
Муце-ами в м-на на Захитекс имаше бебешки кърпи за глава-8лв. бяха.
Да Ви разправям- моята племенница е тука да си пазарува за абиторенската и сега си купила обувки от Графа за скромната сума от 250лв. и аз откривам,че са на доста места ужулени ,обелени от вътре и от вън и поне 1-2 пъти носени и сега отидоха да ги връщат с майка ми-ще видим какво ще стане. #2gunfire #2gunfire #2gunfireТова направо е безочие.То затова не трябва да пазарува само момиче на 18г. такива скъпи неща-трябва да е с майка си,а тя е с дъщеря ми.Аз с това кърмене на 2ч -2.3ч. също не мога да обикалям пък и не са ме и канили Crossing Arms
Шматка стискам палци сестра ти да я изпишат бързо.
Ирини ти си опасна-в 11ч вече изчистила,после ще оправящ градината и накрая козунак newsm17

# 262
Ехо здравейте Simple Smile

Днес беше дъъъълъг ден, ходих до село с малката, върнах се (преодолях си страха да шофирам с нея вътре в колата  Party ), разходихме се с Нели и Владчи, мммм супер беше  Heart Eyes   Mr. Green  Само една беля направих - потроших на Дария две шишета стъклени и термоса, а тя пък си изхвърли капачката на чашата за вода през борда   Mr. Green  ама после я намерихме... лудо това мойто, цвърка ли, цвърка. Венецът й е побелял много и се виждат долните резци отстрани така... тръгнали са... ох, да избиват вече, че с такова лимонтузу на глава излиза ли се...

до после......

# 263
днес рекорд по НЕписане тук...
Изпълних всичко планирано  Grinning
козунакът стана... един път   chef пухкав, на конци, ароматен - направо върха! Ето:

Засадих си поредното количество цветя и подправки  Simple Smile
А Джи цял ден изкара навън.

Вкючително следобяд застлах едно одеалце на слънце и така си предремахме кърмейки се, а птичките пяха, зюмбюлената моравка разпръскваше аромат... страхотна идилия бяхме двете  Heart Eyes Прекрасен ден!

Вики, разхлабващо действат круши, сливи, тиква, броколи... Запичат оризът и морковите
Адиктче, честита ти машина за хляб. Какъв модел взе? Няма да съжаляваш - просто е безценна!
Адаш, Ради много сладунски н ааватара ти. като някой пухкав Шива се смее.  Simple Smile

# 264
Здравейте, милички!
Вчера с Шмати и другите майчета доста пообикаляхме. Цели 5 часа бяхме навън и ако щете вярвайте, но за първи път храних малката навън. Досега все се прибирахме до вкъщи, но вчера се престраших. За жалост като сменяхме пампата навън и ползвах мокри кърпички, а у дома винаги си я мия и резултатът беше веднага на лице - три големи червени ранички на пупата Sad А за капак на всичко нямахме вода цял ден и така до 19.30ч. Поредната авария в ж.к. "Младост" Sad
Иначе днес майка дойде и ме отмени с разходката, а ние с мъжо изчистихме основно у дома. Направихме си пролетното почистване и съм много доволна, но и много изморена.
Иринка, извинявай, но нали съм руса - какво означава ЗП?: "като едното ядене е съставено от около 100 гр. ЗП и остатъка - от АМ"
Бора, оздравявайте бързо у дома!
Дими, Жулико, супер сте! Снимките са страхотни! Особено тази с целуването на ръката!
Шмати, дано скоро изпишат сестра ти и да намерят начин да й помогнат, за да престанат болките!
Пенелопи, дано Гоги бързо да се оправи!  Hug
А вчера, момичета малката беше толкова щастлива! В летния кош беше истинска принцеса! Всичко виждаше и се кокоркаше. А с Марти на полянката направо сияеше от щастие. Даже седна за първи път сама. За няколо секунди, де. Гледаше го, тупаше с ръчички и му викаше "Йеее" Тук е и снимковият материал. Извинявайте, но не можах да направя ново албумче и добавих снимките към ЮП

# 265
  • софия
Натъркалях ги с брат му, изключих си звука на телефона и сега релаксирам.  Party След 5-6 пак навън.  Laughing

а така... а Дидишонка и Мише ти звъняха ли звъняха, щото бяха в парка от 1 до 7.... Sad

# 266
Здравейте дами,
аз едва сега сядам, Цял ден миткосваме из Борисовата Simple Smile Страхотен ден изкарахме навън
Дими, Джулка колко много са пораснали .... Simple Smile и колко са сладки  Heart Eyes
Шмати, гушки за сестричката ти  Hug  bouquet
Иринии, само от написаното, че ще слагаш козунак ми замириса на вкусно  Mr. Green много ме вдъхновявате момичета, ще взема и аз да пробвам. Сложно ли се прави козунак? ААххаааа ето го и козунака, леллеее ами той от вкусен по-вкусен изглежда   chef ооо Иринии, много се радвам на страхотния ден , който сте имали с Джи. Сега като съм те виждала наяве, ами тя наистина много прилича на теб.
Адиктед, честита придобивка   bouquet  chef
За водата и Лина не пие - ама мин 100 мл чай изпива на ден, понякога и 200 мл изгълтва и аз не я ограничавам. Аз самата пия мнооого течности- по точно вода, друго много рядко пия  Crazy
Флу, страхотни снимки   bouquet ЗП сигурно е зеленчуково пюре  Peace
Едно въпросче  Embarassed взехме проходилка, най-обикновена. Гледахме ги в Хиполенд, на една височина са, нямаше по-висока и взехме една от всичките. В къщи обаче се притесних, защото краката на Линка не само опират ами и леко се прегъват на най-високата позиция newsm78 дайте съвет да я сменям ли? какво да правя? Аз искам да я ползвам да стои малко права а не да превзема територии, но все пак...мерси предварително   bouquet

# 267
Снимките са страхотни! Много ми харесаха и идилията на Джи и Ирини. Днес Данет изкара цял ден на двора с баба му, която плевеше градината. Аз за съжаление трябваше да работя с мъжа ми и само им оставих изцедена кърма.
Mamanamarin аз давам освен Хип Сънвал и Бебевита, Гербер и Семпер.
Каша – досега съм давала оризова и днес дадох елда.
Суит дребния пие само чай, вода много рядко, даже кашата правя с чай, иначе не я яде. Много харесва на Хип чайчетата, които са подсладени според мен. Гледам поне да не го правя много концентриран и слагам минимално количество. Защо не разреждаш сока с вода? Или пък чайовете също са вариант?О, сега видях че вече са ти го написали Blush
Малкия започна направо да изпитва отвращение от АМ. Много ми е странно това, все пак дохранвам от 2-3 месеца и всеки ден пиеше по 100-200 грама. Сега от 2-3 седмици като му дам биберона и като се усети, че е мляко и надава един рев … Иначе за чая на Хип умира направо. Ако направя кашата с АМ – не я яде, с чай си я хапва. Абе, луда работа … Може пък да е от зъбките, и пюре не яде много.
Адиктед и аз съм с таласемия, сигурно и малкия има, не се тревожи толкова, сигурно е съвсем лека форма.
Днес мъжа ми купил тези бишкоти на Плазмон:http://www.papa-bebe.com/hrani_drugi.html Някой давал ли е? Притеснява ме, че има масло, зехтин? То захар навсякъде има май. Мисля да ги слагам в чая ...  newsm78
Моарейн къде излизате с Нели, да взема и аз да дойда ли?

# 268
  • София
Здравейте момичета! Пиша без да съм успяла да ви прочета внимателно, само прекрасните полянчести снимки видях на Флу и Иринии...
Денят затваря клепки тихо и спокойно. Нани е задрямал до мен пред ТВ на приятното филмче "Капан за родители". Вече свикваме с игрално кино, че досега само анимации признаваше. Мила е приспана след доста плач, със силно повдигната глава и капнати капки в нослето /Виброцил, разреден 3 към 1 с физ.разтвор - просто за критични случаи прибягвам, защото иначе се дави и не може да спи. А само физ.разтвор, ср.вода не помагат/. Замислям се дали да не купя инхалатор. А и нещо за изпомпване на сополки. Защо бебетата така масово хремясват напоследък? Мила откакто се е родила е изкарала поне 4-5 по- тежки хреми. Лятото живи здравизадължително на море,  - йодни пари, слънце....
При баткото хомеопатските илачи засега доста облегчиха положението - да не кажа почти на втория ден от приема спря нощното давене и кашляне и сега почти няма сопол. Различни хапченца на боарон... Дано е за дълго.
Днес бяхме в парка Заимов - харесвам го, тук там са го позапуснали, но има забавления за малчуганите и приятни местенца. В частта до кукления театър са направили нова площадка с интересни играчки и Нани много им се радва. А Мила си отспа и отяде на слънце.  Имахме помощ от баба за привдвижването по ГрТр и наблюдението.
Ох, закашля се и се разплака - тичам...

# 269
  • София
Дидишон, видях аз, че си звъняла, ама някъде към 6, като излязохме. Аз по принцип следобяд гледам да съм си вкъщи, да си почина, да свърша това-онова. Че иначе днес сме излязли от сутринта и се прибрахме чак в 8 и половина.  Tired Сдобихме се с фурна и котлони, абсорбатор  Party, Павел се сдоби с цицина  ooooh!, а баща му - с хрема. Този моят човек реши да открие летния сезон и цял ден миткосва по къси гащи и по сандали на босо.  ooooh! Хайде до обяд ОК, ама надвечер никак не беше толкова топло.
Флу,  Hug, Мари ти е отговорила за ЗП.  Wink Много сте сладки всички на разходката.
адаш, страшна си просто.  Heart Eyes Ако бях мъж, в тебе щях да се влюбя.  Wink
А иначе Ради само на бузи го докарва. Иначе е слабичък.  Heart Eyes
Много хубав ден сте имали с Джи, браво.  Hug Това дете все по-готАано става.  Heart Eyes
Мари, ние днес точно направихме вашия номер.  Joy Абе знаех си аз, че ако ни се случи потайно и неочаквано а...е навън, може и да не забележа. Горкичкото Ради явно е свършило работата в колата. Аз го вкарах в количката и в Технополис заспа. Като се събуди да папа, чак тогава долових миризмата. А определено не беше от току-що. Зайчо.  Heart Eyes Абе май си поурегулира стомахчето тези дни.  Praynig

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 22:17 от *Ирина*

Общи условия

Активация на акаунт