имам нужда от кредит

• 4 015
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте,

Пиша в този форум тъй като имам проблем. Работя на трудов договор и ме осигоряват на цялата ми работна заплата. Заплатата ми не е много висока, но нямам други кредити. Ходих вече до 2 банки и не ми отпуснаха и от 2-те места. Всички знаем, че е криза, но чак пък толкоз... Аз си мислех, че само по медиите тръбят, но направо не мога да повярвам.
Моля ви, ако някой е теглил скоро кредит от някъде да ме насочи.
Става въпрос за кредит от около 3000 – 4000 лв.

Благодаря ви много.

# 1
Използвай гугъл и избери сайтове на банки.В тях има калкулатори с които въвеждаш данните си и ще видиш дали отговаряш.Или ще можеш да провериш кои банки въобще дават кредит и при какви условия.Успех дано откриеш твоята банката! Peace

# 2
# 3
Щом те осигуряват на пълна работна заплата, тогава зависи колко ти е заплатата... Thinking

# 4
аз бях в същото положение понеже съм самотна майка - да споделя теглих кредит и какво става - понеже не ме осигуряваха на пълната заплата уж тегля без доказване на дохода ама какво без без като ми искаха служебна бележка която дават във всяко счетоводство на фирмите ако се примолиш която е неофициална и служи само за пред банката поне те уверяват че няма да я предоставят на данъчните органи и в която пише че освен официалната заплата на която ме осигуряват примерно всеки месец получавам бонуси и премии в размер да речем на 1000 лева - така за пред банката доходът ми стана достатъчно голям обаче това че съм самотна майка се оказа проблем - накараха ме съмсем официално по тяхно предложение да излъжа че живея с мъж казах им ок ще ви излъжа хванах първият колега който се нави да го пиша че уж живее с мен и така уж не си гледам сама детето - пълна глупост за мен амааа беше и преди месеци и кризата не беше на това ниво
но провери има ли още такъв тип кредити които се водят без доказване на дохода - така не би трябвало заплатата на която се осигуряваш да има толкова голямо значение, също така може би ще ти искат съкредитоискател, което си е почти същото като поръчител не знам защо така го наричат като отговорностите на съкредитоискателя са същите като на поръчителя
още една идея ако има изискване вноската да покрива определен процент от заплатата ти на която те осигуряват може да го разсрочиш за по дълъг период така че вноската да е по малка разбира се така ще платиш по голяма сума но и това би трябвало да ти го обяснят в банката има начин аз доста упорито търсих и обикалях по банките но успях в крайна сметка така че успех

# 5
В момента дават лесно кредитни карти, а и лихвата на кредитите и картите е почти изравнена.

# 6
В момента дават лесно кредитни карти
Само да не е в Райфайзен банк. Там лъжат като дърти цигани, мотаят те и не ти се обаждат, ако имаш отказ...а ти си чааакааааш. Съвсем пресен ми е случая.
От Пощенска ми дадоха.

# 7
Хей, драга, пробвай с небанковите институции, мисля че те не са окъсали толкова

# 8
Хей, драга, пробвай с небанковите институции, мисля че те не са окъсали толкова

Те не са окъсали толкова, ама имат 40 % лихва  Whistling

# 9
моята кума работи в банка и наистина с потребителските кредити сега е голяма стегнация,трудно отпускат. Hug
иначе,както са ти казали,с кредитните карти е по-лесно.и райфайзен наистина няма да ти отпуснат..отказват на всеки. Peace

# 10
Пробвай Експрес банк.

# 11
Пробвай Експрес банк.

Експрес банк наистина са добър вариант, но само ако имаш добър осигурителен доход. Това с неформалните бележки за дохода уви вече никъде не минава  Peace  В момента е трудно с потребителските кредити ( и с кредитните карти между другото), но за хора с добър осигурителен доход и добра кредитна история могат да се случат нещата. Много е важно на каква сума се осигуряваш в тази връзка.
ДСК също имат добри продукти.

# 12
Аз изтеглих преди няколко месеца от Профи Кредит. Коректни са и отпускат бързо.

# 13
  • София
Питай също така за кредитна карта - забелязвам че банките се поотпуснаха поне в това отношение.

# 14
  • София
А на колко всъщност те осигуряват?
Защото това е много важно,на мен ми бяха направили проблем преди 2-3 месеца и не ми отпуснаха 2000лв за една година,про положение,че се осигурявам на 1400лв!!!Тогава парите ми трябваха спешно за кратък период,но от въпросната "банка" ми отказаха,с обяснението,че съм бременна!!!На другият ден в същата банка,но друг клон ми казаха,че няма проблем! Shocked
Слава Бого намерихме от познати,и след месец ги върнахме,но тогава ни трябваха спешно.

Общи условия

Активация на акаунт