Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 972
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Честит имен ден на всички празнуващи!
Моят син също днес празнува. Днес го разбрах. Да ми е жив и здрав!

# 271
  • Варна
Честит цветен празник на всички    bouquet Да са живи и здрави и именниците също   bouquet

# 272
  • София
Честит празник на всички!
Моите пак са със сополи  Twisted Evil

# 273
  • София
Честит Имен Ден на всички с цветни имена!  bouquet Бъдете здрави и усмихнати!  bouquet

# 274
  • София
 Embarassed да не се излагам по другите форуми.Децата като навършат 2 години през юни ми спира майчинството,а детските остават така ли е?

# 275
  • София
Честит празник на всички именници! Да сте здрави и щастливи! Честит празник и на всички останали!   bouquet

Иве,  така, да, а детските са до навършване на 18 години (ако не се излагам и аз, де).

# 276

скромна почерпка от мен за двамата ми именници - мъжа ми и Цвети,а и сестра ми днес е рожденичка
Честит имен ден на всички именници!  bouquet

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 15:16 от dess76

# 277
Честит празник на всички с имена на цветя.  bouquet
Иве детските остават при условие че доходът на член от семейството не надвишава определен лимит мисля че за тази година е 300 лв.подава се декларация всяка година и още една камара бележки за доходи и т.н
Вчера ходих ме до село да занесем пиленцата и ви пускам малко селски снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363583

# 278
Честит празник на всички с имена на цветя, дървета и тревички  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
И майка и свекърва ми празнуват днес  Sunglasses
Бяхме на детски РД - Ина танцува, дивя и заспа чак към 3 и още спи  Laughing Ще видим през нощта какво ще правим  Mr. Green Wink
Кирова много са хубави снимките  Grinning 

# 279
Честито на всички именици   bouquet
Ние трябваше да ходим на детски имен ден, но малчо още спи  Shocked

# 280
  • София,
Честит празник на всички, които празнуват днес! Да са живи и здрави!  bouquet

Ние се завърнахме от почивката, изкарахме страхотно, в момента съм на N-ата пералня, ама като пооправя малко багажа ще Ви поизчета и ще пусна снимки! Hug
Весел празник още веднъж на всички!   bouquet

# 281
  • На края на вселената!
Честити празници на всички! Много красота!

Благодаря на Вики, Хриси и Веси!

Детските надбавки се взимат докато детето/децата завършат средно образование, но не повече от 20годината им възраст. Всяка година се подава декларация, доказва се дохода, който не трябва да надвишава определената за годината сума, когато са ученици се носят бележки, че ходят на училище.

А когато децата навършат 2год, можеш да си поискаш натрупаният за майчинството платен годишен отпуск, ако ти изнася.

# 282
  • USA
Честит имен ден на Сандкасъл, Дели, Це Дим, Цвети на Деси, Ками, Герунди и всички празнуващи цветя!   bouquet
Кирова, Криси много им се радва на снимките ти - вика Бебе и батко.  Laughing

# 283
Добро утро!

Днес кафето е от мен   bouquet

Оставих Коцето в яслата, уж напираше да влиза, а като отвори леличката вратата и той ревна  Sad. Дано са успели бързо да го успокоят. Ама ми е кофти в момента де. Иначе днес ще остане и да обядва там. После ще докладвам как се е държал.

В момента докато пиша, гледам ТВ бебе, и точно говорят за боклука по площадките - ей това не мога да проумея, какви са тия майки, които хвърлят фасовете си в пясъка, където си играят техните деца, а наоколо се въргалят опаковки от чипсове, кутийки от сокчета, салфетки, кърпички и прочие...
Отделно вечер пък пейките се населяват от тинейджъри, които "слава богу" на нашата площадка оставят следи само от капачки от бира, ама на други места съм чувала и за спринцовки  #Crazy. Не знам как може да се реши този проблем - денонощна охрана от майки ли?!

Хайде аз да бягам по задачки, докато съм сама, а на вас ви пожелавам, въпреки мрачното време, да изкарате с малчовците  приятен ден!

# 284
Добро утро!
4астито на вси4ки именници на патерица   bouquet
В Събота и Неделя добре си пообиколихме,4е тая седмица май 6те е гадна цялата  Cry

И аз да питам мога ли да го дам на ясла и да си пусна неплатена отпуска  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт